Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.711
Cevap
131
Favori
144.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar, oled 2k monitör alıcam sadece oyun için kullanıcam. Araştırdığımda 3 tane monitör dikkatimi çekti siz hangisini önerirsiniz. Bunlar haricinde önerilerede açığım. Bütçem 50k.

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Rog Swift PG27AQDP 0,03Ms 480Hz 2K OLED Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-26-5-rog-swift-pg27aqdp-0-03ms-480hz-2k-oled-gaming-monitor.html

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27" PG27AQDM 0.03Ms 240HZ OLED 2K FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pg27aqdm-0-03ms-240hz-oled-2k-freesync-g-sync-dp-hdmi-gaming-monitor.html

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27'' XG27ACDNG ROG STRIX 0.3Ms 360Hz OLED QHD GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-xg27acdng-rog-strix-0-3ms-360hz-gaming-monitor.html

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sistemi komple yenilerken bari giren girmişken monitör de eksik kalmasın dedim aradan çıksın.

Yalnız tam aradığım gibi bir şey bulamadım. Monitör piyasasını da hiç bilmem anlamam. Bütçe 30-35 diyelim max.

Öncelikle kaç Hz olduğuyla ilgilenmiyorum. Ayarı düşüreyim fpsi köstüreyim derdim yok. Ben görsel olarak alacağım keyfin peşindeyim. O yüzden bu kısmı direkt pas geçiyorum.

Konsol ile de işim yok. Pc için alıyorum. Konsola yönelik şeylerle ilgilenmiyorum.

1440p 27"

MAG 271QPX ve g60sd vs birkaç model baktım. MAG 271QPX iyi gibi ama az tuzlu geldi. G60 fiyatı güzel duruyor ama incelemelere ve yapılan yorumlara bakınca pek içim ısınmadı.

Agon Pro AG276QZD2 epey bütçe dostu gözüküyor. İlgimi de çekti lakin satıcıyı bilmiyorum o yüzden uzak durdum. İtopya 28 satarken diğer eleman 23 lira yazmış. Çok kafama yatmadı.

Bu fiyat aralığında başka tavsiye edebileceğiniz ne var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 17 Şubat 2025; 2:42:59 >

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

TN'den sonra bu monitör tam anlamıyla şölen olmuştur hocam. İyi günlerde kullanın. Vaktiniz olursa fotoğraf ve video bekleriz konuya ... 

• Asus XG27ACDNG modelini satın aldım ve cumartesi geldi kurdum. Daha önce Alienware AW3225QF modelini almıştım fakat menüyü kontrol ettiğimiz joystick tuşu arızalı olduğu için iade etmiştim. Asus XG27ACDNG modeli kesinlikle alienware den daha parlak. Hdr muazzam. Sdr da gayet iyi parlaklık olarak. Tabi biri 4k diğeri 2k. 4k da yazılar gayet iyiydi fakat 2k oled de yazılar kötü gözüküyor. Ofis kullanımı tarzı bir beklenti varsa alınmasını tavsiye etmiyorum. Onun dışında oyun ve film için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir monitör.

• Tekrardan hayırlı olsun hocam ben NB North Bayou Monitör Standı G40-S ile kullanıyorum. Monitör ayakları masada rahatsız edecek şekilde yer kaplıyordu böyle çok daha rahat oldu. Eski monitörümde de NB North Bayou F80 ve son süreçte bu standı kullandım. İkisi arasında pek fark yok ikisi de memnun eder.

Konudan yazmamıştım renk ayarlarımı;

Parlaklık 100

Kontrast 80

Renk doygunluğu 60

Gama 2.4 de kullanıyorum.

Şahsen monitörde bu rakamlara çıkıp %30 parlaklıkta ya yanarsa diye monitör kullanmak mantıklı gelmiyor :)

Monitörü DP port 2.1 kablosundan bağlıyorum akıcılık gerçekten çok iyi. Seçeneklerde DSC desteğini kapattım DP 2.1'den bağladığım için. Açmalı mıydım onu da@arda505 hocama sorayım  

• @JeaLeusy Hayır, dsc siz ulaşabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 18 Şubat 2025; 5:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickyazmakşartmı N kullanıcısına yanıt

Kendim kulanıyorum 4080 var referans olarak ekledim kulanmadığım birşey olsa haklısınız sen izleme boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 19 Şubat 2025; 2:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,4k oyunlarda yeterli performansı alamadığım için Pg27ucdm monitörümü satıyorum.İlgilenen varsa benimle iletişime geçebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CalleOcho kullanıcısına yanıt

ne kadara satıyorsun

• KuaSar34 K kullanıcısına yanıt
    43500’e satıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.