Şimdi Ara

yeni nesil telefonlarda kızılötesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler.. yeni telefon almayı düşünüyorum ve telefonumu kumanda olarak kullanmam gereken yerler var. klima,tv vb.. elekt. aletler için kumanda haline getirebilmeyi hedefliyorum ve kumanda olabilmesi için içinde kızılötesi olması gerek dediler. sizde kızılötesi olmak zorunda mı? kumandaların ucundaki o kızılötesi olmadan kumanda olamıyorlar sonuçta..eğer öyleyse ;
    almayı düşündüğüm Lg G2 de kızılötesi var mıdır? yada hangi telefonlarda vardır yada kızılötesi olan telefonların bir listesini bulabilir miyiz?

• Lg g2 de kızılötesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 de kızıl otesi var. Tvyi klimayı projektör u kullanabiliyorum

• S5 te var diye biliyorum. Lg ye bulaşma. 2 k ekran o işlemciyle çöp. G3 için tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Eylül 2014; 20:14:44 >
  • nasıl öğreniliyor telefonlarda kızılötesi olup olmadığı arkadaşlar ya özelliklerine bakıyoruz sitelerinde değinmemişler...
  • samsung lardaki uzaktan kumanda pek kullanisli degul sadece listede yuklu olan markalari internet oldugu surece uzaktan kumanda ozelligi kullaniliyor vede birde sizin eski bir cihaziniz varsa listede yok ise kullanamiyorsunuz lg 2 deki bana daha kullanisli internet olamadan liste vede listede disindaki ise akili tanima akili kumanda gibi ozelligi ile butun kumandalari tanitarak kullanabiliyorsunuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2'de doğrudan kızılötesi özelliği yok. Sadece kumanda olarak kullanılıyor.

@kozmonot271

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

G2'de doğrudan kızılötesi özelliği yok. Sadece kumanda olarak kullanılıyor.

@kozmonot271

zaten eskisi gibi kızılötesi bağlantı yapıp dosya için değil onun için bluethooth var benim derdim kumanda..
  • lg g2 al ben kahveye gidip Fenerin maçlarını izliyorum arkadaşımda var g2 biz atak yerken kapatıyo tv yi millet sövüyo haliyle. ama bizim yaptığımızı anlarlarsa ......ler.
  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt
    G2'de kumanda kontrol etmek için kızılötesi var. Yüzlerde televizyon markası mevcüt içerisinde. Eğer sizin kullandığınız aygıta uygun birşey çıkmazsa (ki sanmıyorum) öğrenme modu var. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz G2'yi
  • lg g2 deki kızıl ötesi kumanda için mükemmel çalışıyor ön tanımlı yüzlerce marka model var öğrenme fonksiyonu listede olmayanlar için çok iyi çalışıyor
  • çok sağolun yorumlar için :) tv yi kapayan arkadaşa da dikkat etmesini öneriyorum :D

bu özellik lg de hep oluyor mu mesela g3 te var mı?
  • s4te var, 5ste var, lg tv uzaktan sesini kapatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

G2 de kızıl otesi var. Tvyi klimayı projektör u kullanabiliyorum

Klima markası ne mitsubishi var geçen sene aldıgım g2 kumanda kullanırmı
  • bende bu kızılötesine taktım. geçen sene lg g pro'ya bakmıştım vardı onda. ama başka istediğim birkaç özellik yok vazgeçmiştim yinede güzel telefondu. bu senede z2, lumia 930 gibi modellere baktım kızılötesi yok. aşağıdaki sitede birkaç telefonun karşlılaştırması var. aşağılara doğru kızılötesi özelliğide yazıyor. galiba lg telefonlarda daha çok konuluyor bu özellik. samsung s5, note3, htc m8, lg g2 lg3 te var kızıl ötesi.şimdilik bunları buldum kızılötesi. aslında windows lu telefon istiyorum ama oda az. araştırmaya devam.
    yavaş çekim moduda güzel olur bu arada.

http://www.gizmag.com/phablet-comparison-2014-1/33026/

http://www.gizmag.com/smartphone-comparison-2014-1/31787/

• Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    kullanacagınız cıhazın kumandası varsa yeterlı.

evrensel kumanda ıle kumandanızı kopyalayabılırsınız ve kontrol edebılırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.