Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.256.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: tnskc

özellikle burun ucu ve ortaya kada olan kısımda
    filmin maliyeti nedir
  • biz 1 ay önce aldk comfort 42 000 ytl ye gumus grıı benzinli
  • herkes aracını kazasız belasız kullansın hayırlı olsun. süper keyifli bir araç
  • tnskc hocam imzandaki getz aracından memnun musun biz de almayı düşünüyoruz da nasıl bir arabadır ne kadar yakar paylaşırsan sevinirim
  • Arkadaslar burada okuyorum yeni corolla ile ilgili birsuru sikayet var bazilarina katiliyorum ancak aracin fiyati ile ilgili yorumlarda toyota yerine hukumetin vergi politikasindan kaynaklananan bir durum var. Ayni arabaya abd de 13.000 dolar verip biniyor insanlar ayrica arac 2.5L motorlu bunlar.BU fiyattan toyotada kar ediyor herkes kar ediyor . 20 000 YTL lik arabaya 40000 YTL oduyoruz.Toyotada biliyor vergi yuksek herseyi koysak bu arabayi alamayacak insanlar .Iste sonra 35 ytl ye araba aliyoruz celik janti yok otomatik klimasi yok yok allah yok...

Biraz kizginim bu vergi politikasina kusura bakmayim

• ya arkadaşlar bu guneş varken mp 3 calardakı yazıların okunmamasından cok bahsedılıo ama bende ole bı sorun yok koltugu her turlu denedım ılerı gerı yukarı asagı ama her pozısyonda okunuyoo sızde nasıl olmuo anlamadım?
    quote:

Orjinalden alıntı: yasyas

slm arkadaşlar pert arabamın üstüne yeni arabam çarşamba günü geldi ben daha yeni kavuşabildim iş vesilesiyle sonunda yeni kasa corollaya sahip oldum. Eskiside artık fotograflarda kaldı yeni kasa görünüş olarak hoşuma gitti burdada bahsedilen eksiklikler benim arabada da mevcut mesela gündüz güneş varken mp3 çaların ekranındaki yazılar soluk görünüyor bunun gibi birkaç eksiklik gözüme çarpmadı degil ama araç diger yönleriyle mükemmel diyebilirim. Tekrar toyota yine toyota herzaman toyota

• sevgili @lponse araçtan genel olarak gayet memnunuz.
    Genelde babam kullanıyor, bazende ben ihtiyaç dahilinde. 25.000 km de ve gayet ekonomik, sorunsuz ve sınıfına ve fiyatına göre donanımlı sayılabilecek bir araç. 2004 ekim de alınd ve periyodik bakımları haricinde hiçbir masrafı olmadı. malzeme kalştesi orta seviyede.
    yüksek hızlarda (130 dan sonra) stabilite kaybı var ama zaten yüksek hız aracıda değil.
    kalkışta seri ve sessiz bile sayılabilir.
    genç bekar, yeni evli, çocuğu çoluğu everip göndermiş karı koca(bkz: babam, annem) ya da tek çocuklu aileler için ideal bir araba.
    saygılar
  • quote:

sevgili @lponse araçtan genel olarak gayet memnunuz.
    Genelde babam kullanıyor, bazende ben ihtiyaç dahilinde. 25.000 km de ve gayet ekonomik, sorunsuz ve sınıfına ve fiyatına göre donanımlı sayılabilecek bir araç. 2004 ekim de alınd ve periyodik bakımları haricinde hiçbir masrafı olmadı. malzeme kalştesi orta seviyede.
    yüksek hızlarda (130 dan sonra) stabilite kaybı var ama zaten yüksek hız aracıda değil.
    kalkışta seri ve sessiz bile sayılabilir.
    genç bekar, yeni evli, çocuğu çoluğu everip göndermiş karı koca(bkz: babam, annem) ya da tek çocuklu aileler için ideal bir araba.
    saygılar

paylaştıkların için saol
  • quote:

ya arkadaşlar bu guneş varken mp 3 calardakı yazıların okunmamasından cok bahsedılıo ama bende ole bı sorun yok koltugu her turlu denedım ılerı gerı yukarı asagı ama her pozısyonda okunuyoo sızde nasıl olmuo anlamadım?

quote:

Orjinalden alıntı: yasyas

slm arkadaşlar pert arabamın üstüne yeni arabam çarşamba günü geldi ben daha yeni kavuşabildim iş vesilesiyle sonunda yeni kasa corollaya sahip oldum. Eskiside artık fotograflarda kaldı yeni kasa görünüş olarak hoşuma gitti burdada bahsedilen eksiklikler benim arabada da mevcut mesela gündüz güneş varken mp3 çaların ekranındaki yazılar soluk görünüyor bunun gibi birkaç eksiklik gözüme çarpmadı degil ama araç diger yönleriyle mükemmel diyebilirim. Tekrar toyota yine toyota herzaman toyota

okunmuyor değil soluk görünüyor doğru. Önündeki plastiğin kalın olması ve LCD aydınlatmasının gündüz yetersiz kalması. Optitron göstergelerle karşılaştır ne demek istediğimizi anlayacaksın.

• okunmuyor değil soluk görünüyor doğru. Önündeki plastiğin kalın olması ve LCD aydınlatmasının gündüz yetersiz kalması. Optitron göstergelerle karşılaştır ne demek istediğimizi anlayacaksın.

işte bende onu dıorum her ne ise arkadşlar bnde ÇOOK NET bı sekılde gozukuyor ya gostergelerle kıyaslama yapamayız tabı ayrıca gostergelerın ısık sevıyesı ayarlanabılıyor bıldıgınız gıbı ama mp3 playerde o yok
  • buradan devam edelim diye kopyalıyorum.

ben de bunu kastediyordum yeni corolla sahipleri karşılaştıkları sorunları tecrübeleri aynı başlıkta paylaşsınlar herkesin bilgisi olsun.
    Ben de bir şey eklemek isterim. bayiden teslim alırken cd player lcd ekranın koruması şeffaf plastiğin arka tarafında silinmesi mümkün olmayan yerde ortada belirgin bir iz vardı. parçayı çıkarıp silmekle geçmiş ancak içimi rahatlatmak adına o parça garanti kapsamında değiştirildi. Bu işlem için ekstra 2 saat daha bekledim. yeni arabada sorun çıkmaz diye bir iddiam yok. Nitekim uzun yolda emniyet kemer yüksekik ayar kısmında üst kısmında zırıltı şeklinde ses geldi. Sonra nedense kesildi. 1000km kontrolunde oraya da baktırmak lazım mesela. Böyle bir problem yaşayan var mı?
  • bakımla ilgili soruların cevapları için teşekkürler @yeknet...
  • ya efet arkadşalar o benımde dıkkatımı cektı mp3 playerın ekranın ortasında sankı içine su kacmışta kurulanmamış ız kalmış gıbı beyaz bı leke var ve cıkmıoo bu nasıl hallolur anca 1000 km bakımına gıdıcem ozman mı duzeltebılrım?
  • kemer ayar yerindeki ses bende de zaman zaman geliyor 4 aydır kesilmedi. ayrıca göstergelerin olduğu bölümdende tıkırtılar da halen gelmekte... sanırım bu tıkırtı meselesi çok kişide çıkıcak...
  • bu arada 10.000 km bakım 170 küsür ytl tuttu... gideceklerin bilgisine....
  • yeni kasa dizelleredemi 10w40 yarı sentetik koyuyolar?

quote:

bu arada 10.000 km bakım 170 küsür ytl tuttu... gideceklerin bilgisine....
  • benzinlinin ki de 10w 40 değil ki, kitapçığa bakmak lazım ama 5w-40 ya da 5w 30 diye hatırlıyorum. dizellerin ki tabi ki farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 9 Ağustos 2007; 23:05:21 >
  • bu arada toyotasa bu ay kampanyayı bitirmiş, eylül sonuna kadar sadece Class'ta 1000YTL indirim var. Comfort ve elegantta indirim sıfır. 2008 modelleri en uygun bizler aldık galiba.

burada hiç Class alan var mı? merak ettim sadece.
  • Selam.
    39000'e İkinci el 2007 Model 1.6 Elegant MMT VSC+Xenon (safir siyah; renk gerçekten çok yakışıyor) aldım. Araçta 1500-2000 YTL'lik aksesuar var. spoiler, dupont cam filmi, boya koruma... Araç 7600 km'e idi. bir haftadır biniyorum. (Sıfırı için bir ay beklemem gerekiyordu.)
    Başlangıçta MMT şanzımana alışmakta güçlük çektim.
    Bir çok forumda yazıldığı gibi verimli kullanım için kurs şart. İlk gün neredeyse pişman oluyordum. araba çabuk vites büyültüyor, geçişlerde yığılma oluyor filan...
    Ama alıştıkça arabayı kullanmak daha zevkli bir hale gelmeye başladı. Bir arkadaşım da Honda Civc HB i-Shift AMT 6 ileri var. Vites kullanımının neredeyse aynı olduğunu gördüm. Bu arada ondan öğrendiklerimi de Corolla'da uygulama imkanım oldu. Geri çakırma filan hikaye. alışınca böyle bir problem yok...
    Gün geçtikçe keyif almaya başlıyorsunuz. ancak bilgisayarın kumandasındaki vites geçişlerinin her zaman her şeye müsaade etmediği de bir gerçek. Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi gerçekten mükemmel.
    On bin bakımı yaklaşıyor. servis konusunda deneyimleri olanların bildirmesini isterim.

• oncelıkle hayrlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle...
    "Vites kullanımının neredeyse aynı olduğunu gördüm. Bu arada ondan öğrendiklerimi de Corolla'da uygulama imkanım oldu. Geri çakırma filan hikaye. alışınca böyle bir problem yok... " dıye belırtmışşsın corollada arkadaşından ogrenıp uyguladıgın yontemler ne mm da? ve gerı kacırma hıkaye dıosun ya bu konuda yardımcı olabılrmısın??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.