Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.256.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GAYRI

Selam.
    39000'e İkinci el 2007 Model 1.6 Elegant MMT VSC+Xenon (safir siyah; renk gerçekten çok yakışıyor) aldım. Araçta 1500-2000 YTL'lik aksesuar var. spoiler, dupont cam filmi, boya koruma... Araç 7600 km'e idi. bir haftadır biniyorum. (Sıfırı için bir ay beklemem gerekiyordu.)
    Başlangıçta MMT şanzımana alışmakta güçlük çektim.
    Bir çok forumda yazıldığı gibi verimli kullanım için kurs şart. İlk gün neredeyse pişman oluyordum. araba çabuk vites büyültüyor, geçişlerde yığılma oluyor filan...
    Ama alıştıkça arabayı kullanmak daha zevkli bir hale gelmeye başladı. Bir arkadaşım da Honda Civc HB i-Shift AMT 6 ileri var. Vites kullanımının neredeyse aynı olduğunu gördüm. Bu arada ondan öğrendiklerimi de Corolla'da uygulama imkanım oldu. Geri çakırma filan hikaye. alışınca böyle bir problem yok...
    Gün geçtikçe keyif almaya başlıyorsunuz. ancak bilgisayarın kumandasındaki vites geçişlerinin her zaman her şeye müsaade etmediği de bir gerçek. Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi gerçekten mükemmel.
    On bin bakımı yaklaşıyor. servis konusunda deneyimleri olanların bildirmesini isterim.

Önccelikle hayırlı olsun arabanız.Sizden ricam olcak.Corollaya nasıl bir spoiler yakışıo bunu görmek istiyorum.Arabanızın fotoğraflarını çekip buraya koyma ihtimaliniz varmı??

Arkadaşlar birde elinden yeni corollanın spoiler li fotosu varsa burda paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturk1987 -- 10 Ağustos 2007; 18:58:24 >

• niye elde bu kadar çabuk çıkartmışki kişi?

quote:

Selam.
    39000'e İkinci el 2007 Model 1.6 Elegant MMT VSC+Xenon (safir siyah; renk gerçekten çok yakışıyor) aldım. Araçta 1500-2000 YTL'lik aksesuar var. spoiler, dupont cam filmi, boya koruma... Araç 7600 km'e idi. bir haftadır biniyorum. (Sıfırı için bir ay beklemem gerekiyordu.)
    Başlangıçta MMT şanzımana alışmakta güçlük çektim.
    Bir çok forumda yazıldığı gibi verimli kullanım için kurs şart. İlk gün neredeyse pişman oluyordum. araba çabuk vites büyültüyor, geçişlerde yığılma oluyor filan...
    Ama alıştıkça arabayı kullanmak daha zevkli bir hale gelmeye başladı. Bir arkadaşım da Honda Civc HB i-Shift AMT 6 ileri var. Vites kullanımının neredeyse aynı olduğunu gördüm. Bu arada ondan öğrendiklerimi de Corolla'da uygulama imkanım oldu. Geri çakırma filan hikaye. alışınca böyle bir problem yok...
    Gün geçtikçe keyif almaya başlıyorsunuz. ancak bilgisayarın kumandasındaki vites geçişlerinin her zaman her şeye müsaade etmediği de bir gerçek. Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi gerçekten mükemmel.
    On bin bakımı yaklaşıyor. servis konusunda deneyimleri olanların bildirmesini isterim.

• paraya ihtiyacı vardı belkide. Yoksa pek satan olmaz bence.
  • bencede sıfır aracı başka türlü satmazlar hem o kadar aksesuar da yaptırmış başka bir neden zor gibi görünüyor
  • corolla mmt ile avensisteki triptronik vites aynı değil mi ?
  • çok mu zor bir soru
  • arkadaşlar yeni corollalarınıza ziebart kaput filmi yaptıran varmı?
  • yok

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

arkadaşlar yeni corollalarınıza ziebart kaput filmi yaptıran varmı?
  • Spoiler'in yakıştığını söyleyebilirim. İlk sahibinin ihtiyaçtan sattığı doğru... Epey özenli kullanmış, bir o kadar aksesuar da cabası. bu arada arabada bagaj havuzu da var. almanızı öneririm.
    M/MT kullanımı konusunda ise, kullanma kitabında çok dikkatimi çekmemişti. Taki Civic sahibi arkadaşım uyarana kadar. Araç "E" yani otomatik modda iken de vitesler direksiyondan kumanda edilebiliyor. bu durum özellikle E konumunda aracın vitesleri (1,23,4) çok kısa zamanda büyüttüğü durumlarda gerekli oluyor. Ani hızlanma ihtiyacı hissettiğinizde vitesi M ye almanıza gerek yok. direksiyondan (-) ye basıp vites küçülterek sorunu hallediyorsunuz. Ekranda örneğin "E 3" görülüyor. bir süre sonra kendiliğinden E moduna dönüyor.
    Geri kaçırma meselesine gelince. Eski bir düz vites meraklısı ve inatçısı olarak, kısa bir alışma döneminden sonra tıpkı düz vites kullanımır gibi meseleyi çözüyorsunuz. Arkadaşım önerse de sol ayakla ya da sağ ayağın topuğu ile frene basarak kalkış yapmanızı önermem. sadece biraz "alışmak" gerekiyor.

• quote:

arkadaşlar yeni corollalarınıza ziebart kaput filmi yaptıran varmı?

Yapılmasında fayda var,boyası darbelere karşı dayanıksız..

Halbu ki 90 lı yılların başında Japon araçların boyaları Avrupa lı rakiplerinden daha dayanıklı ve parlak olurdu şimdi kesinlikle tam tersi.
  • quote:

Spoiler'in yakıştığını söyleyebilirim. İlk sahibinin ihtiyaçtan sattığı doğru... Epey özenli kullanmış, bir o kadar aksesuar da cabası. bu arada arabada bagaj havuzu da var. almanızı öneririm.
    M/MT kullanımı konusunda ise, kullanma kitabında çok dikkatimi çekmemişti. Taki Civic sahibi arkadaşım uyarana kadar. Araç "E" yani otomatik modda iken de vitesler direksiyondan kumanda edilebiliyor. bu durum özellikle E konumunda aracın vitesleri (1,23,4) çok kısa zamanda büyüttüğü durumlarda gerekli oluyor. Ani hızlanma ihtiyacı hissettiğinizde vitesi M ye almanıza gerek yok. direksiyondan (-) ye basıp vites küçülterek sorunu hallediyorsunuz. Ekranda örneğin "E 3" görülüyor. bir süre sonra kendiliğinden E moduna dönüyor.
    Geri kaçırma meselesine gelince. Eski bir düz vites meraklısı ve inatçısı olarak, kısa bir alışma döneminden sonra tıpkı düz vites kullanımır gibi meseleyi çözüyorsunuz. Arkadaşım önerse de sol ayakla ya da sağ ayağın topuğu ile frene basarak kalkış yapmanızı önermem. sadece biraz "alışmak" gerekiyor.

Arkadaşım spoilerin resmini çekebilme durumun varmı???

• Bi Dijital Fotoğraf makinesi bulursam spoiler'in resmini çekerim.
  • İşte internetten bulduğum bi kaç spoiler resmi:
    resimleri koyamadım. link aşağıda...
    http://www.toyotasa.com.tr/Images/CorollaAksesuar_tcm385-571499.pdf
  • Teşekkürler
  • olmadı. kaç ay geçti sedanlarda bişey değişmedi. değişme bir tarafa millet sıraya giriyo.

quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

sabırla koruk helva olur demiş atalarımız! ne güzel de söylemiş büyüklerimiz! yeni araba alacak arkadaşlar biraz beklensin ! Corolla fiyatlarını kampanya adı altında düşürecek! Aksi takdirde istediği satış rakamlarına ulaşamıyacak! avensis linea 39 000, comfort 43000 YTL yani corolla dizel ve benzinli elegant corolla nerdeyse üst seğment avensisle aynı fiyata satışa sunulmuş! Sazan balığı gibi atlamamak lazım ! Sabır! sabırla koruk helva olur!!!

• Bu araba gerçekten tuttu
  • vsc siz araç kesinlikle alınmaz bu devirde.

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Elegant a herşeyden önce Vsc koysalar daha iyi olacak!
  • Çokda satılıyor güzelde araç,yolada sağlam basıyor savurmak için biraz uğraşmak lazım ama olurda bir hata yaparsan koruyucu meleğinin olmadığını bilmek huzursuzluk veriyor açıkcası.

vsc siz araç kesinlikle alınmaz bu devirde.

• Ama düz vites benzinlinin en full modelinde bile vsc alınamıyor.. Ne mantık ama!

evet. bikaç kuruş fazla verip vsc lisini almak lazım. belki hayatta bir kez gerekecek ama hayat kurtarabilir.

Çokda satılıyor güzelde araç,yolada sağlam basıyor savurmak için biraz uğraşmak lazım ama olurda bir hata yaparsan koruyucu meleğinin olmadığını bilmek huzursuzluk veriyor açıkcası.

• Orjinalden alıntı: acu___men

evet opsiyonel olmalı bencede.

Ama düz vites benzinlinin en full modelinde bile vsc alınamıyor.. Ne mantık ama!

evet. bikaç kuruş fazla verip vsc lisini almak lazım. belki hayatta bir kez gerekecek ama hayat kurtarabilir.

Çokda satılıyor güzelde araç,yolada sağlam basıyor savurmak için biraz uğraşmak lazım ama olurda bir hata yaparsan koruyucu meleğinin olmadığını bilmek huzursuzluk veriyor açıkcası.

bende vscli almak istiyordum benim pert olan toyota vsc olsaydı sanırım o kaza olmazdı.Benzinli düzde vsc yok dizel düzde vsc var ama renk secenegi yoktu ben alırken gelmeside kasımı bulur demişlerdi bende o kadar bekleyemezdim vscsiz alı verdik artık hayırlısı daha dikkatli kullanacagız

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.