Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.256.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabayı hangi bayiden aldınız biz 35 e park sensörü+yan çıtalar anca aldık gerçi 1300 ytl lik koskoda hediye geldi ama 33 500 comfort weriyorlarsa 36-37 ye elagant alınırmış
  • neden benzinli elegantta anahtarsız sistem ve hız sabitleyici varda dizel modellde yok bunu bana açıklayabilirmisiniz. hem bunlar yok hemde 3000 ytl dizel daha pahalı. sırf bu sebepten uyuz oldugumdan corolla almıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

36400 lük comfort modeli nasıl 33500 e verdiler. 1000 ytl kampanya indirimi + 1900YTL daha. Class model fiyatı bile daha pahalı. Biz de toyota pazarlık yapmaz biliyorduk. Demekki bayiler birbirini kırmaya başladı.

bayilerin hepsini dolaştım almadan evvel,,hepsi de farklı fiyat verdiler açıkçası,,,peugeot ve honda bayileri ise ezberlemiş gibi aynı fiyatı veriyorlar aynı araçlarına...

corolla comforta en yakın civic modeli premium gibi geldi bana,,,elbette premium biraz daha donanımlı ancak çıkarılan son fiyatlar açısından aradaki 4 bin ytl lik fark nedeniyle corolla daha cazipti benm için,,,aynı fiyata civicin baz modelini almaktansa corolla comfort daha mantıklı bence...

• aynen bende bunun cevabını alamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: karamel

neden benzinli elegantta anahtarsız sistem ve hız sabitleyici varda dizel modellde yok bunu bana açıklayabilirmisiniz. hem bunlar yok hemde 3000 ytl dizel daha pahalı. sırf bu sebepten uyuz oldugumdan corolla almıyorum
  • boya koruma kadar saçma bişey olamaz. nası korunuyomuş bu boya ekstra?

bence tamamen gereksiz birşey.

toyotayı bilmem ama benim meganeye hiçbişey yapmadım boyası daha ilk aldığım gün gibi.

zaten magene-1 e 12 yıl paslanmazlık garantisi vermişler. neyini koricam.

korumak istyosan ağaç reçinesinden kuş pisliğinden koruyacaksın.

istediğin korumayı yaptır, eğer kuş pisliği bi kaç gün boyada kalsın bakalım o koruma napcak.

ama kaput koruma filmini kesinlikle tavsiye ediyorum. zira yollarımız çok taşlı.

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhansengul

Herkese merhabalar bende 2008 model corolla elegant dizel için bugun kapora verdim araç gerçekten çok güzel
    ama hiç indirim yapmadılar sadece park sensörü hediye ettiler
    Ben 2008 model olsun diye 2 aydır bekliyorum 3 ağustos ta fiyatlarda düzenleme olucakmış ama benim alacağım modelde indirim olmaycak dediler bakalım zaman ne gösterecek ben şimdi cam filmi ve boya koruma yaptırmak istiyorum sizlerden yaptıran varmı ?nerede kaça yaptırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 1 Ağustos 2007; 11:49:28 >

• Ya forumda hiç gözüme ilişmedi yeni corollaya spoiler taktıran oldu mu yada gören.Nettende bulamadım.Eğer bilen gören varsa buraya temsili fotoğrafını koyarsa sevinirim.
  • gördüm. gayet güzel ve abartı değil.

quote:

Orjinalden alıntı: theturk1987

Ya forumda hiç gözüme ilişmedi yeni corollaya spoiler taktıran oldu mu yada gören.Nettende bulamadım.Eğer bilen gören varsa buraya temsili fotoğrafını koyarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

gördüm. gayet güzel ve abartı değil.

quote:

Ya forumda hiç gözüme ilişmedi yeni corollaya spoiler taktıran oldu mu yada gören.Nettende bulamadım.Eğer bilen gören varsa buraya temsili fotoğrafını koyarsa sevinirim.

Elinde mevcut resim var mı ben bulamadımda varsa buraya eklerseen sevinirim.

• yeni corolla ile ilgili soru ve görüşlerimizi buradan mesaj ekleyerek devam edelim. Her şey için gereksiz topik açmayın lüften. Üst konu olsun burası.
  • resim yok yetkili satıcıda görmüştüm.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

gördüm. gayet güzel ve abartı değil.

quote:

Elinde mevcut resim var mı ben bulamadımda varsa buraya eklerseen sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: karamel

neden benzinli elegantta anahtarsız sistem ve hız sabitleyici varda dizel modellde yok bunu bana açıklayabilirmisiniz. hem bunlar yok hemde 3000 ytl dizel daha pahalı. sırf bu sebepten uyuz oldugumdan corolla almıyorum

kimse bisi yazmamıs.

suanda kaça bırakıyorlar elegant dizel i bilen varmı.
  • arkadaşlar yeni araba alan herkesin arabalarını kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim

Bizde yeni corolla 1.6 elegant düz vites almayı düşünüyoruz illa 2008 olması şart değil.

Eğer 2007 alırsak en yüksek ne kadar a almamızı tavsiye edersiniz

Birde şehir içi km de kaç ykr yaktığını belirtirmisiniz?

TEŞEKKÜRLER
  • sanırım şu bağlantı sana fikir verebilir.

teste göre şehir içi sakin kullanımda 5.2lt/100 km elde edilmiş.

http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=419

quote:

Orjinalden alıntı: LORD OF THE CARS

arkadaşlar yeni araba alan herkesin arabalarını kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim

Bizde yeni corolla 1.6 elegant düz vites almayı düşünüyoruz illa 2008 olması şart değil.

Eğer 2007 alırsak en yüksek ne kadar a almamızı tavsiye edersiniz

Birde şehir içi km de kaç ykr yaktığını belirtirmisiniz?

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 2 Ağustos 2007; 18:34:32 >

• eyvallah
  • 2007 1.6 COMFORT YOLDA MICIRA GİRİNCE ÖN RADYATÖRE DENK GELEN KÜÇÜK BİR TAŞ KLİMANIN TÜM GAZININ BOŞALMASINA NEDEN OLDU BUNUN İÇİN SERVİSTE 183 YTL MASRAFIM OLDU. ACABA HER ZAMAN BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞILABİLİR Mİ
  • geçmiş olsun.

birçok araçta ön kaput taş izleriyle doludur (benimkinde yok çünkü alır almaz ziebart koruyucu film yaptım).

bu yeni kasa corollalarda nasıl taş izi yapıyomu ön kaputta

quote:

Orjinalden alıntı: alize2380

2007 1.6 COMFORT YOLDA MICIRA GİRİNCE ÖN RADYATÖRE DENK GELEN KÜÇÜK BİR TAŞ KLİMANIN TÜM GAZININ BOŞALMASINA NEDEN OLDU BUNUN İÇİN SERVİSTE 183 YTL MASRAFIM OLDU. ACABA HER ZAMAN BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞILABİLİR Mİ
  • 3 ayda 3-4 yerden boya kalktı kaputta. sac ve boya çok ince galiba daha önce ki araçlarımda bu kadar kolay boya kalkmazdı.
  • nerelerde daha çok kalkma oluyo? ona göre oralara kaput filmi yapmak gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: tnskc

3 ayda 3-4 yerden boya kalktı kaputta. sac ve boya çok ince galiba daha önce ki araçlarımda bu kadar kolay boya kalkmazdı.
  • özellikle burun ucu ve ortaya kada olan kısımda
    filmin maliyeti nedir
  • slm arkadaşlar pert arabamın üstüne yeni arabam çarşamba günü geldi ben daha yeni kavuşabildim iş vesilesiyle sonunda yeni kasa corollaya sahip oldum. Eskiside artık fotograflarda kaldı yeni kasa görünüş olarak hoşuma gitti burdada bahsedilen eksiklikler benim arabada da mevcut mesela gündüz güneş varken mp3 çaların ekranındaki yazılar soluk görünüyor bunun gibi birkaç eksiklik gözüme çarpmadı degil ama araç diger yönleriyle mükemmel diyebilirim. Tekrar toyota yine toyota herzaman toyota

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.