< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC (3. sayfa)
-
-
Takma kafaya bir soz vardir. "akil yaşta degil senin ki benden kara"
-
😅 takmıyorum da, anlamayınca komik oluyor🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox koalisyonsuz tek başına iktidara oynuyor :)
-
Takmadigin belli oluyor.
-
Xbox Series X tek gerçek nextgen konsoldur kalanların hepsini uğurluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette Xbox Series X.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona kimse bir sey demiyor ki zaten mesele oyun yok aldiracak.
-
Bu nesilde ilk defa konsol satın aldım. Hali hazırda bir bilgisayarım olduğu için tercihimi doğal olarak Playstation 5'ten yana yaptım.
-
Sonuna kadar ps5
Güçlünün ve haklının yanındayız. Güçlü olanda haklı olanda ps5
Ne pc nede çöpbox ps5 ile kıyaslanamaz bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-SamuraiOna kimse bir sey demiyor ki zaten mesele oyun yok aldiracak.
Piyasada oyun yok ki Xbox da olsun:) Ez azından bu kurak zamanlarda game pass’a oyun ekliyorlarda millet zaman geçiriyor PS5 de o da yok bom boş konsol.
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinPiyasada oyun yok ki Xbox da olsun:) Ez azından bu kurak zamanlarda game pass’a oyun ekliyorlarda millet zaman geçiriyor PS5 de o da yok bom boş konsol.
Alıntıları GösterDogru soze ne denir. Baalim artik ilerleyen zamanlara.
-
playstation 5
-
PC.
-
Ps oyunları Xbox 'da olsa gözüm kapalı Xbox series s alırdım. Tam bana göre öyle arada oyun oynamak için birebir.
-
Pc MASTER RACE. Rtx 3060 bile şuan ki konsolların gücünde. Maalesef bu seri konsollar çıkışta çöp oldu
-
Ps5 + exclusive oyunlar 10 bini buluyor. Bende PC olmasına rağmen konsol oynamak için gider Xbox series s + gamepass alır geçerim. Ülke şartları miraderim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tercihim PS5, tabiki özel oyunlar için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X