|
Bildirim
Su an turkiye icin tek butce ve oyuncu dostu sistem XBOX + Gamespass Ultimate 👍🏻
|
X box series x sahibiyim mükemmel bişey👍
|
Sonynin oyunları gerçekten kaliteli ama bu fiyat politakasıyla ve Game pass gerçeğiyle Türkiyede alınabilecek tek konsol var Xbox....
|
buralar karışacak , vaziyet alın.
|
Halo, Forza, Sunset Overdrive bunlar dandik mi? Ayrica PC ve Xbox exclusive oyunlar daha cok gelecek.
|
Series x
Yılların ps cısı olarak xboxa geçtim. Hem ps hem şu ps store yüzünden bıktım. God of war oynasamda olur.güle güle ps. Şu geçen marttaki store olayı yüzünden söz vermiştim. Sözümü tuttum. |
|
1 ay önce ps5 denk geldi takasla, denedim, güzel alet, yenilikçi bir kontrol yapmışlar değişik bi deneyim, önceki ps4 promdan bi fark göremedim kol dışında. Tabiki yeni nesil oyun oynayamadığım için farkı görememiş olabilirim. Yeni çıkan ps5 için optimize edilen 3-4 tane oyun vardı ama tabiki uçuk fiyatlarda olduğu için alamadım. Ben de o yüzden satıp series x aldım. 408₺ ye 24 ay gamepass ultimate alınabiliyordu aldım. 3 haftadır bi dünya oyun oynuyorum, vaktinde para verip alamadığım oyunlardan da var bir sürü. Bu kütüphaneye çöp diyenler haksızlık ediyor, CS yeni inceleme videosu çekti gamepass incelmesi, orda bile bir sürü güzel oyun olduğundan bahsetmiş, konsolda daha fazla oyun var. Tamam belki çok fazla oyun oynayanlar için nispeten eski ve oynadıklrı oyunlar olabilir, ama benim gibi arada bir oyun oynayanlar ve oyunlara çok fazla para vermek istemeyenler için bulunmaz nimet.
|
arkana baktığında 1000 lira oyun fiyatı olacak o yüzden bende ps5 alsam arkama bakamazdım oyunlar arkamda kim bilir neler yapardı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Nisan 2021; 17:7:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 2 Nisan 2021; 17:13:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 2 Nisan 2021; 17:56:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
PC, kaliteden biraz ödün vererek: 700-800 TL gibi oyuna para vereceğime: gorsan takılırım yıllık ortalama 4-5 oyun aldığınızı varsayarsanız 1,5 yıla pc maliyetini kapatır.. Oyun beklentizi karşılamaz ise iade, satış vs uğramazsınız |
sistemim çok eski e5450, r7240 2gb, 4gb ram... moba falan oynatıyor ama orta ayarlarda oyun oynamak istiyorum.. daha çok DS1 remasreted oynuyorum apu sistemi olarak hangi işlemciyi kullanıyorsun ? vega8'ler r7 240'den 1tık iyi.. o yüzden apuya yönelemiyorum.. vega11 ise 2tık iyi olmasına rağmen f/p olarak tatmin edici seviyede değil.. komple sistemi değişmeye değmez.. apu ile deneyimlerini paylaşır mısın |
|
|
|
PC + PS5 benim için. |