Şimdi Ara

Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
10.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 in tasarımı acayip kötü geliyor bana xbox in dr çok iyi değil ama uzay gemisi gibi değil en azından alıp koysan tv nin altına siritmaz. Ps5 tasarımı olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Çoğunluğun tercihi belli tabi ki PS5... Sonucu belli bir anket olmuş.

Sonuçlara tekrar bakmanı öneririm  

• Ps5 dijital+Xbox Series S

• ayda 40tl civarı xbox ultimate abonelik alıyorsun. 150 küsür oyun indirme bedava, online oynama bedava, şimdi EA oyunlarıda dahil oldu. dadından yenmiyor.

• Her nesilde PC.

• Yeni nesilde eski nesil devamke.
  • Bugün 30 TL olan game pass yarın 60 TL olunca Türkiye Xbox Series X çöplüğüne dönecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS5 DE, SeriesX, Switch PRO beklemede:)

Canavar bi PC var ama oyun oynamayı sevmiyorum PCde. Yılların oyuncu alışkanlığı, konsolcuyuz. PCyi sadece iş için kullanıyorum.

• Sonuçta her şeye zam geliyor. Gamepass 60 olduğu zaman Ps oyun fiyatları yerinde mi sayacak. Her türlü iki platforma da zam gelebilir ama yine Xbox sahipleri PS sahiplerinden ucuza oyun oynayacak, MS bu politikasından vazgeçmezse.

Edit: hem konsol hem Pc alırım diyen var. Başlıkta hangisini tercih edersiniz diyor, satın almasan bile en azından bir tercih yaparsın. Zaten iki konsolu alacak parası olan adamın burada ne işi var. Gider ikisini de alır oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 4 Nisan 2021; 0:48:27 >
  • XBox almaya gerek duymuyorum güçlü bir Windows sistemim var zaten.

PS5 ile gerçek oyun oynamaya, çıtırlıkları bilgisayardan oynamaya devam.

• ps5 + Pc   Şuan gamepassin benim için bir albenisi yok. Steam epic yetiyor.

• ps4 proyu yeni aldım. ps ex oyunları muhteşem. daha önce xbox 360 kullanıyordum. ama yeni nesile geçerken xbox series x alacağım. ps5 ex oyunlarını nesilin sonuna doğru oynarım. zaten yılda 2 oyun anca çıkıyor.

• PS1 zamanından sonra hiç konsol kullanmadım. Benim için Pc vazgeçilmez. Korsan , sonradan port ile pc vazgeçilmez.

• Hem PlayStation hem Xbox almıştım. Xbox’ın gamepass’i çok övülüyordu. Araştırmadan 3 yıllık aldım ve gördüm ki 2-3 oyun dışında kalan oyunlar cep telefonu oyunları kıvamında imiş. Ne kolu ne menüleri beni heyecanlandırmayınca, çevremdeki insanların tamamı ps platformunda olunca ve evde zaten orta karar bir pc de bulunduğu için xbox’ı zor zar da olsa sattım biraz zarar ederek. Buradan şu ilginç bilgiyi de vereyim, ps4 pro’yu ilana koyduğum gibi 10 dakika içinde sattım. Piyasa fiyatının çok çok altındaki Xbox ilanı günlerce kaldı. Xbox’ın bu nesildeki en büyük faydası bence Sony’nin plus ve play at home gibi kanallardan kaliteli oyunlar vererek game pass ile ‘rekabet’ etmesini sağlaması olacak. Bir de exclusive’ler çıkarmaya başlarsa işte o zaman döner alırım yine bi series x.
    Bu arada ps Türkiye korkunç yönetil(em)iyor. Pandemi dönemi mağazadan indirimler sekmesini dünyada tek kaldıran ülke olmamız, fiyatları lokalleştirememeleri ve bunda suçu İngiltere’ye atmaları “biz İngiltere’ye bağlıyız, mağazanın kontrolü orada bizde degil” açıklamaları üzerine İngiltere’nin bunu yalanlaması, konsol vergileri düşmesine rağmen avantajı tüketiciye değil satıcının kar payına yansıtmaları, Türkçe çıkacak diye açıkladıkları oyunun Türkçe çıkmaması... gibi gibi komple bıraksınlar işi ATM Memuru gibiler.

• eski ekran kartı ile yola devam. Ps5 de woooow dedirtecek bir cacık yok. En az 3 sene daha çıkmaz.

• Arkadaştan PS4 ünü ödünç aldım. İçinde uncharted thiefs end, god of war, NFS, GTA 5, mortal kombat var. PC de assasinss Creed valhalla oynuyorum 😁😁😁

• PC ve PS4 PRO var elimde o yüzden Xboxa geçmek mantıksız benim için. Gamepas alıp oynarım PC de lakin doğru düzgün oyun var mı emin değilim kişiye göre değişir. Bana hitap etmiyor oyunları. Yakın zamanda PS5 geçeceğim stok bulursak şayet. Hem oyunların çeşitliliği hem TR de ki kullanıcı sayısı beni vazgeçiremiyor kendisinden. Ha oyunlar pahalı eyvallah kardeşlikle indirimde 6 ay sonra alıyoruz. TLOU2 hala oynamadım bu aralar indirime girmiş alacağız.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt

apulu sistem alacaksan sürekli online oyun oynayan, arada cs go yada eski oyun oynarım diyenlerden olman lazım. atıyorum lol knight silkroad gibi online oyun oynuyorsun. hem maliyeti düşük olsun hemde arka plan işleri webde gezme gibi durumlarda pc kasmasın dersen apulu sistem güzel. ilerde 1650ti gibi karttan dahada yüksek kart takmamda dediğinde yine apu iş görür.

gel gelelim ki ben ilerde cihazıma en azından 2060 lar ucuzlar ve takarım dersen orda direğe toslarsın. en az 4000 serisi alman lazım oda hiç uygun bir apu değil.

şöyle yapabilirsin, ana kartını sağlam alır, ramleride 3200 mhz alırsın. işlemciyi 2. el ucuzdan bir apu bulursun. sonra zamanı geldiğinde işlemciyi ister kenara koyar yada satarsın. işlemci yerine r5 3600 takarak ekran kartını takar sorunsuz kullanmaya devam edersin.

apularla günümüz oyunları olmaz.

• Ps5 aldım. Ama param yetseydi rtx 3070 li bir pc tercih ederdim.

• ps4 pro ssd + xbox series x seçme nedenim tamamen gamepass

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.