Şimdi Ara

Yeni nesile geçmek !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba birçok yerde açılmıs bu konu ama benim diyecegim gibi ben fark edemedim varsaa simdiden ozur dilerim,

Ilk defa konsol alacagim.Almisken yeni nesil alayim dedim ve ilk once ps4 karari vermistim ama ben kinect ile oynanan spor tarzi oyunlari sevdigim icin xbox one karari kildim fakat ben grafik hastasiyimdir (neden bende bilmiyorum) xbox one 720p imis ps4 1080p iste gunlerce uyuyamamamin sebebi sizce hangisi ? Dedigim gibi ben kinectte spor tarzi oyunlar oynamayi severim ama move akici degil galiba kinect kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitarist98 G kullanıcısına yanıt
    XBOX One'ın çözünürlük olayı oyundan oyuna değişiyor. Mesela Need for Speed Rivals oyununu 1080p çözünürlükte çalıştırabilen XBOX One, Assassin’s Creed IV: Black Flag oyununu 900p çözünürlükte çalıştırıyor. Açıkçası sizin için en önemli unsur çözünürlük ise PlayStation 4, Kinect gibi hareketli spor oyunları, dans oyunları vs. oynamak ise tercihiniz XBOX One olacaktır. Ayırca ikisi arasında grafik değil çözünürlük farkı vardır. Oyunlara göre bir konsol daha canlı görünür ama genel anlamda grafikler eşittir.
    Hocam grafik istiyorsan direk ps4 al.Konu açmana bile gerek yoktu bence.Kinectte şimdilik öyle ahım şahım spor oyunları yok.İlerisi için düşünmelisin xbox oneyi.Xbox alacaksan:online altyapı,stabilite,gamepad için almalısın.Benim fikrim bu yönde.Bir daha söylüyorum grafik hastasıysan xbox onenin yanından bile geçme.Çünkü senin 1080p 60 fps isteğini karşılayamaz xbox!
  • Dx 12 ile bazı şeyler değişebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Dx 12 ile bazı şeyler değişebilir

+ ESRAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Wesker.

XBOX One'ın çözünürlük olayı oyundan oyuna değişiyor. Mesela Need for Speed Rivals oyununu 1080p çözünürlükte çalıştırabilen XBOX One, Assassin’s Creed IV: Black Flag oyununu 900p çözünürlükte çalıştırıyor. Açıkçası sizin için en önemli unsur çözünürlük ise PlayStation 4, Kinect gibi hareketli spor oyunları, dans oyunları vs. oynamak ise tercihiniz XBOX One olacaktır. Ayırca ikisi arasında grafik değil çözünürlük farkı vardır. Oyunlara göre bir konsol daha canlı görünür ama genel anlamda grafikler eşittir.

Peki ps4 un eye camerasina da cikacakmi bu kinectteki kinect sports rivals tarzi seyler ? Ve o kadarda grafik hastasi deilim daha cok kardesimle iki kisilik oyunlar oynayacagim ama single da oynayacagim gta 5 gibi...

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Biraz saygı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Nesil OpenGL geliyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Dx 12 ile bazı şeyler değişebilir

+ ESRAM

+No AA, No AF
    PlayStation 4'e de kamera gelir diye düşünüyorum ama riske girmeyeyim diyorsanız XBOX One alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Wesker.

PlayStation 4'e de kamera gelir diye düşünüyorum ama riske girmeyeyim diyorsanız XBOX One alabilirsiniz.

Hocam Kinect kadar iyi olur mu orasi bilinmez bence nitekim Kinect suana kadar Xbox'in buyuk bi parcasi olmustur.
    Cozunurluk olayi ayri bir sey ama bazi oyunlar sahsen xbox one'da daha iyi gorunuyor. AC4 vb. gibi.
  • Eğer xbox one alırsanız kinect sports rivals'ı mutlaka denemelisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 grafik karsilastirma videosunu izleyin. Aninda karar verecekseniz bir grafik hastasi olarak.

• Grafiğe neden bu kadar takıldığınızı anlayamadım. Ayrıca Xbox'ın çözünürlük olarak düşük olduğu oyunlarda yumuşatma veya gölge gibi ayarlar daha iyi. Yani PS4'te öyle kusursuz bir şey değil.

Hareketle oynanan oyunlardan hoşlanıyorsanız Xbox one tercih etmelisiniz. Kinecte daha fazla oyun çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Grafiğe neden bu kadar takıldığınızı anlayamadım. Ayrıca Xbox'ın çözünürlük olarak düşük olduğu oyunlarda yumuşatma veya gölge gibi ayarlar daha iyi. Yani PS4'te öyle kusursuz bir şey değil.

Hareketle oynanan oyunlardan hoşlanıyorsanız Xbox one tercih etmelisiniz. Kinecte daha fazla oyun çıkıyor.

Teşekkürler ama ps4 aldim ben
    hepinize saolun

• :) ben içinde 8 oyun yuklu ps4 umu satıyorum.xbox one almak için ama benim için hiçbir zaman grafiğin onemi(oyunlarda)okadar büyük olmadı.Titanfall Bana çok güzel geldiği için 0 Xbox one alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Witcher 3 grafik karsilastirma videosunu izleyin. Aninda karar verecekseniz bir grafik hastasi olarak.

şu linkte 1080p ile baktım ahım şahım bir fark göremedim. sıfırdan bilgisayar toplamak dahil xbox daha uygun sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=9tdG7xC4SLc
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

Witcher 3 grafik karsilastirma videosunu izleyin. Aninda karar verecekseniz bir grafik hastasi olarak.

şu linkte 1080p ile baktım ahım şahım bir fark göremedim. sıfırdan bilgisayar toplamak dahil xbox daha uygun sanırım.

Ben IGN üzerinden izlemiştim. Bazı sahneler gerçekten çok belli ediyordu diğer konsollara göre.

• quote:

quote:

quote:

Ben IGN üzerinden izlemiştim. Bazı sahneler gerçekten çok belli ediyordu diğer konsollara göre.

siz xbox daha iyi anlamında söylediniz sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz xbox daha iyi anlamında söylediniz sanırım.

Aksine XBOX'ın diğer platformlara göre bazı yerlerde geri kaldığını söylemey çalıştım.

• Grafik olarak aşırı fark yok
    Ps4 her yönüyle daha iyi ama en büyük iki eksiği kontrolcüsü dandik tuşlar çabuk bozuluyor bir de zırt pırt hata veriyor oyundan atıyor ps4 özel oyun olarak infamous ve bloodbornde iyi iş çıkardı diğerleri boş

Xbox one kontrolcüsü taş gibi sağlam şimdiye kadar hiçbir hatayla karşılaşmadım kolların aniden kopması ise kablo ile güncellendiğinde düzeliyor
    İşetim sistemi çok karışık cd li ohunlar geç yükleniyor kinect in şimdilik alınacak yanı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.