Şimdi Ara

Yeni Nesili Kaybediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun yiğenimi okuldan aldım Fener mevzusu döndü.

Çocuk diyor ki millet dalga geçiyor.Sinifta 24 kişi var 5 i Fenerliymiş sadece biride yiğenim işte.Sizin kaç yildiziniz var,zaten Fener hep yeniliyor diye dalga geciyolarmis

Hadi bizlede geciyolardida biz zamaninda sayi olarak ustunduk ya kolay degildi bastiriyorduk

Lised ilk okulda farketmez 30 kisilik sinifin 13 ü Fener 13 ü Gs olurdu.

Ya esitti ya bir iki fazla veya azdi.Bjkli sayisi cidden azdi benim gordugum her sinifta 5 i gecmiyordu.

Beyleeer durum vahim son kale biz kalacagiz bu gidisle hangi cocuk fbli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz nesli gs uefa şampiyonu olduğunda kaybettik. Vizyon olsaydı başkanlarımızda nesli tarafımıza çekmek kolaydı daha doğrusu kaybetmemek...

Benim gibi babalara büyük görev düşüyor.

Fenerbahçe çok şey yaşadı adından gram değer kaybetmedi o yüzden rahat olalım güzel günler elbet gelecek...

• bizim lisede 18 tane fenerli 3 tane beşiktaş 3 tane galatasaraylı vardı. biraz uç bir örnek ama şu an düşüşte olduğu kesin. facebookta bakıyorum, sayfanın takipçisi artacağına düşüyor. hele kadınlarda kim başarılıysa hemen bir eğilim oluyor. doğru olan da bu. hiçbir baba çocuğunu mümkünse fenerli yapmamalı. çocuklardan ne istiyorsunuz? sizin çektiğiniz yetmedi mi?
  • Biz çektik onlar çekmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nburak.com

Biz nesli gs uefa şampiyonu olduğunda kaybettik. Vizyon olsaydı başkanlarımızda nesli tarafımıza çekmek kolaydı daha doğrusu kaybetmemek...

Benim gibi babalara büyük görev düşüyor.

Fenerbahçe çok şey yaşadı adından gram değer kaybetmedi o yüzden rahat olalım güzel günler elbet gelecek...
    UEFA yı aldılar.Yıllardır FB gs maçlarında üstün.Ben soruyorum çoğu FB li çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Biz çektik onlar çekmesin.
    Endişe etmeyin durum yeni nesil açısından kötü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: volvox7

bizim lisede 18 tane fenerli 3 tane beşiktaş 3 tane galatasaraylı vardı. biraz uç bir örnek ama şu an düşüşte olduğu kesin. facebookta bakıyorum, sayfanın takipçisi artacağına düşüyor. hele kadınlarda kim başarılıysa hemen bir eğilim oluyor. doğru olan da bu. hiçbir baba çocuğunu mümkünse fenerli yapmamalı. çocuklardan ne istiyorsunuz? sizin çektiğiniz yetmedi mi?
    Neden yahu nüfus sayımı yapsalar FB çıkar .Basit bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Nesil OpenGL geliyor.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adı üstünde çocuk.Bazı sınıflarda Kadıköyde yenemiyorsunuz diyorlarmış.Takma kafaya

• 30 kisilik sinifin 20 si Fenerbahceli, 2, 3 tane gs li, 1,2 Bjk li, 1 2 tane de Anadolu takimi tutan olurdu.

13 13 istatistiği yanlis, bunu düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 27 Kasım 2018; 14:30:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cogunuz istanbulda yasiyor ya da cok büyük yaşlarınız var 35 40 gibi zira 25 yasindayim izmirde ilk okulumda 20 gs 7 fb 3 de bjk vardi hemen hemen. Sonra okul degistim gs 12 fb 3 bjk 2 civarindaydi daha sonra lisede durum ayniydi 12 gs 4 fb 3 bjk gibi.

Yillarca haberlerde en cok fb li var muhabbeti dönüyordu ama biz bunu anlamlandiramiyorduk sonra istanbulda fb linin daha cok oldugunun farkina vardim.

İlk okuldaki fblinin diger okullarima gore fazla olmasinin sebebi de ilk basladigim okulun mememen de olmasiydi. Tabi yasi 40 civari olanlar fb agirlikli hatirliyorlar. Cidden nesil uefadan sonra degismis gs lehine ama su an bjk sonra gs agirlikli geliyor. Gs ninde populetesi epeyce dustu ama fb yillardir cok kotu durumda. Bjk son 5 senedir topluyor gencleri bi 10 sene boyuncada epeyce bjk toplicak gibi hadi gs liyim gs arada kalsin sorun yok ama ilerde fb iyice yaslanmis almanya gibi olcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

Arkadaslar cogunuz istanbulda yasiyor ya da cok büyük yaşlarınız var 35 40 gibi zira 25 yasindayim izmirde ilk okulumda 20 gs 7 fb 3 de bjk vardi hemen hemen. Sonra okul degistim gs 12 fb 3 bjk 2 civarindaydi daha sonra lisede durum ayniydi 12 gs 4 fb 3 bjk gibi.

Yillarca haberlerde en cok fb li var muhabbeti dönüyordu ama biz bunu anlamlandiramiyorduk sonra istanbulda fb linin daha cok oldugunun farkina vardim.

İlk okuldaki fblinin diger okullarima gore fazla olmasinin sebebi de ilk basladigim okulun mememen de olmasiydi. Tabi yasi 40 civari olanlar fb agirlikli hatirliyorlar. Cidden nesil uefadan sonra degismis gs lehine ama su an bjk sonra gs agirlikli geliyor. Gs ninde populetesi epeyce dustu ama fb yillardir cok kotu durumda. Bjk son 5 senedir topluyor gencleri bi 10 sene boyuncada epeyce bjk toplicak gibi hadi gs liyim gs arada kalsin sorun yok ama ilerde fb iyice yaslanmis almanya gibi olcak.
    Yeni nesil FB gs ağırlıklı

• Başakşehirli bebeler yetişiyor. 15-20 sene sonra futbol kültürü değişir zaten. İnsanlar stattan izlemek yerine stat atmosferi veren 3boyutlu aktaricilardan maçı izleyecek hale gelecekler. Ayrıca yeni nesil futbol kültürü ile büyümüyor. Çoğu telefon PC ye sardirmiş. Online oyun taraftarları çoğalacak. Futbol eski moda olacak.

• Kaybettiğimiz falan yok.
    Fenerliyim diye demiyorum. Ama bu takım Süper Lig'de hep şampiyon olmadı. Son senelerde hep zirveye oynadı ama kötü olduğu sezonlarda oldu. O zaman yine kaybetmedik. O nesil Fener'e daha da bağlandı.
    Yükselirsin düşersin, hep şampiyon olacaksın diye kural yok.
  • Yeni nesil beyinsiz zaten ben kulüp değil ülke için kayıp olarak görüyorum
  • Fenerbahçe için en ağır travmalardan birisi de 3 kez son maçta kaybedilen şampiyonluklardır. Gerçekten yıkıcı bir etkisi oldu taraftarlar üzerinde. Üstelik 7-8 sene gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşti bu kaçan şampiyonluklar. Aziz Yıldırım kulüpte büyük yaralar açtı.
  • Hocam benim de yakında yeğenim olacak vallaha korkmuyor değilim. Aileye bir Fenerli daha gelecek diye sevinirken şimdi bunları görünce içim ürperdi. Bari takım çocuk büyüyene kadar düzelse biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.