Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anadolu sigorta 1740

hasarsızlık,indirim vs yok.
  • a_r_k A kullanıcısına yanıt
    kayma histtettiğinde çekiş kontrol müdahele ediyor,
    ekranda sarı bir simge çıkıyor ve patinajı kesiyor.
    (malüm tork yüksek, önden çeker, basarsanız patinaja kalır.)

tavandan tıkırtı geliyor :(

bahsetiğiniz diğer araçların içine giremediğim (girsemde çıkamadığım için) için çok tavsiye etmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Kış lastiği alan var mı, lastikler biraz can yakacak gibi oldukca pahali. 17" jant ve lastik takim almak daha mantikli olabilir, en azindan her yil 100tl sokme takma masrafi olmaz.

ben de xtrail sahibi olarak bu konuda sizin gibi düşünüyorum. araştırmadayım. bilgilerimizi paylaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

anadolu sigorta 1740

hasarsızlık,indirim vs yok.

bilgi için tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Sayin arkadaslar bu gun test ettigim aracin islak asfaltta (koy yoluydu) viraj cikislarinda gaza bastigimda patinaj yaptigini hissettim. Bu genel kullanimda da var mi? Ayrica cam tavanin perdesi acikti oradan da tikirti geliyordu asfaltta dahi bu sizin araclarda da var mi? Kisin memleketin haline gore malum savas harekat isid vs. Bir sey cikmazsa araci degiatirmeyi dusunuyorum. Daha karar veremedim esim yuksek bir arac istiyor aslinda ben cc veya bmw 3.2 tarzi bir seyi tercih ederim ama sizn oneriniz nedir? Tabi xtrail ile cc karsilastirilmaz ama. Yolda memnun musunuz? Islak yolda kendinizi guvende hissediyor musunuz ( karadenizdeyim malum yazbkis yagmurlu)

Cc ve 3.20 cok keyifli araclardir tabiki x-traile gore muhtemelen daha az donanimli bir arac alacaksiniz, eger 2000motor olursa yakit ve vergi dezavantajiniz da olacak. Cocuk varsa tabiki tam bkr aile arabasi, 1,6 dizel ve cvt otomatik. Dsg ve edc'nin sorunlari olmayacak. Bence cok makul bir tercih aile icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• simdilik cocuk yok ama alacagim araci satana kadar genisleriz herhalde aile olarak. Aslinda kamyon kullandim bir zamanlar ama yukseklik sanki tutusu kotu etkileyecek gibi geliyor bana. Bilemiyorum baska arkadaslar neler tavsiye ediyor?

• Bu arada kasko icin grupama oneririm. Ilk 3 yil fatura bedelini % 10 arttirarak pert odemesi yapiyor. Digerlerinde yok bu bir de bazi sigortalar on cam degisiminde orijinal takmayabiliyor. Mutlaka detayli sorun kasko icin.

• X Trail ile ilgili daha doğrusu Nissan ile ilgili yeni haberler düşmeye devam ediyor.
    2015 will mark the new block ready 1.6 DIG -T petrol with 163 hp will also see the Qashqai a bit earlier. For the X -Trail 1.2 DIG -T and 115 hp versions of the 1.5 dCi 110 hp are discarded. Maybe if you can have the new 1.6 dCi space with 160 hp Renault has presented in Geneva, but is not official .

1.6 Benzinli 163 HP motor göreceğiz. Sanırım bu motoru 4X4 otomatik şeklinde yapacaklar.(Bu benim öngörüm :)) Geneva motor fuarında Nissan'ın, 160 HP Dizel motoru modellerinde sunabileceği yazıyor ama bu resmi bir bilgi değilmiş...

2015 yıl ortasına doğru, motor cephesinde sürprizler olabilir. Birde Rogue yani Amerikan versiyon X Trail da donanımlarda resimlerde Bose ses sistemi falan gördüm. Geçmişte QQ de yapmışlardı, ek paket güncellemelerini.
    Bu sonuçla, önümüzdeki dönemde donanım açısından da ek paketler sunulabileceğini düşünüyorum. Çünkü rakipler sunuyor: Bknz Honda CR-V.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 15 Ekim 2014; 0:43:27 >

• Herkese iyi aksamlar diliyorum.
    uzun zamandir XTRAIL modelini takip ediyorum.Begendigim bir arac olmus ve siparis uzerinden 2 ay sonra teslimat aracin cok talep gordugunun ifadesidir bence.Bu aractan sifir almak istedim ancak bayilerde olmadigindan 2.ele yoneldim.Piyasaya da daha dogru durust dusen arac olmadi maalesef.Surekli takip ediyorum.Aracini satmayi dusunen arkadas varsa eger alabilirim.
    Birde bayilerde satilan 2.el aracin test araci olup olmadigini nasil ogrenebiliriz acaba fikri veya bilgisi olan varmi acaba?

• Bayideki arac test aracidir. Bayi kimseden nakit karsiligi arac almaz. E kimse de 100 kusur bin para vergigi araci takasta 2 jukela degistirmez diye dusunuyorum. Tabi aracin ruhsat bilgisinden debanlasilacaktir sahibinin kimlogi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 16 Ekim 2014; 0:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAHIAN

Herkese iyi aksamlar diliyorum.
    uzun zamandir XTRAIL modelini takip ediyorum.Begendigim bir arac olmus ve siparis uzerinden 2 ay sonra teslimat aracin cok talep gordugunun ifadesidir bence.Bu aractan sifir almak istedim ancak bayilerde olmadigindan 2.ele yoneldim.Piyasaya da daha dogru durust dusen arac olmadi maalesef.Surekli takip ediyorum.Aracini satmayi dusunen arkadas varsa eger alabilirim.
    Birde bayilerde satilan 2.el aracin test araci olup olmadigini nasil ogrenebiliriz acaba fikri veya bilgisi olan varmi acaba?

EVET TUTULAN BİR ARAÇ AMA TÜRKİYEYE GELEN SAYIDA ORTADA TOPLAM 445 TANE SATMIŞLAR , HANİ KAPIŞ KAPIŞ GİDEN BİR ARAÇTA DEĞİL ŞU ANDA. YETERLİ SAYIDA ARAÇ GETİREMİYORLAR VE SIRA YAZIP ZAM YAPIYORLAR.
    EDIT GELEN ARAC SAYISI DUZELTILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44mami44 -- 16 Ekim 2014; 21:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

Orijinalden alıntı: RAHIAN

Herkese iyi aksamlar diliyorum.

EVET TUTULAN BİR ARAÇ AMA TÜRKİYEYE GELEN SAYIDA ORTADA TOPLAM 445 TANE SATMIŞLAR , HANİ KAPIŞ KAPIŞ GİDEN BİR ARAÇTA DEĞİL ŞU ANDA. YETERLİ SAYIDA ARAÇ GETİREMİYORLAR VE SIRA YAZIP ZAM YAPIYORLAR.
    EDIT GELEN ARAC SAYISI DUZELTILDI

sadece istanbul bayileri 350 tane satmış veya kiralamış. Ankara bayileri bize o kadar araç gelmiyor diye isyanlarda.

• Olabilir samsun bayiside 7 tane sattik diyordu.

• Slm arkadaşlar Norveç'ten yazıyorum sizlere arabayı 1 saatlik deneme sürüşünün sonunda 5000 lira kapora vererek sipariş ettim geçenlerde bayiye gittim arabayı hafta sonu sürüşü için ödünç aldım çünkü çok kararsızdım iyimi ettim kötümü ettim diye Cumartesi'den pazar akşamına kadar iyice dağ tepe otoban gezdim ortalama 8 litre felan Yaktı araba beklentilerimi karşıladı sadece hızlı girdiğim virajlarda biraz korktum oda sedan arabadan SUV a geçiş yaptığım için olabilir diye düşünüyorum eksileri depo Kapağı çok adi gibi duruyordu ve arka stop lambaları kırılacak gibi çok ince Arabanın dış sacı da buna dahil bunun dışında herşey iyi umarım 10 bin km devirdik ten sonra sağından solundan ses gelip dökülmez :-)) bu arada Norveç fıyatı 135 bin tl tekna paketine ek olarak ofroad paketi aldım arka ve ön hoş duruyordu ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko fiyatı soran arkadaşlar için,
    1237 TL
    %40 hasarsızlık indirimi, %15 meslek indirimi. Groupama sigorta.
    Selamlar.

• kemali07 K kullanıcısına yanıt
    Kemali07 bey öncelikle hayırlı olsun.

Norveç te 4*4 ün Platinium Pack var satılıyor mu
    Rica etsem aracınızın iç ve dış görünümünden bir fotoğraf paylaşabilir misiniz.Ben de bundan almayı düşünüyorum ama TR de 4*4 henüz gelmediğinden bu pack'in nasıl durduğunu göremedim.

teşekkürler
  • Ellerinde 3 model vardı Diğerlerini satmışlar bana Ocak ayına gün verdi :-)) olan modeller visia acenta tekna 4x4 otomatiği olmadığı için 4x2 full olanını aldım ama 4x4 önden çeker yada arkadan çeker sistemini arabadan sen kendin ayarlıyorsun küçük bir düğmeyle.

• nissan çorlu bayiinin yanlış renkte getirdiği araç dolayısıyla aracımızı teslim alamadık
    son güne kadar ne geleceği bilinmez mi arkadaş.
    hiç mi kontrol olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 21 Ekim 2014; 17:02:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.