Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdinger26

Hiç kimse 4x4 almadı sanırım birde onlardan izlenimlerini paylaşabilirler ise güzel olur.Bende 4x4 PPP bekliyorum Nissan'a yazı yazdım ne zaman gelecek fiyat ne olacak diye ama cevap henüz gelmedi geldiği zaman payllaşacağım.

4x4 ile 4x2 lastik markaları ve cinsleri aynı mı acaba ? bilgisi olan var mı ?

225*55*19
    goodyear suv var üstünde

http://www.goodyear.eu/home_en/tires/4x4/efficientgrip-suv/

• 2 litrelik dizel Toyota RAV4 110 bin TLye satılırken 1.6 dizel X-rail vergi avantajına rağmen nasıl sis farsız 100 bin Tl oluyor !
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfg

2 litrelik dizel Toyota RAV4 110 bin TLye satılırken 1.6 dizel X-rail vergi avantajına rağmen nasıl sis farsız 100 bin Tl oluyor !

2.2 lt nasıl 207.000TL oluyor diye de sormak lazım!

• quote:

Orijinalden alıntı: drfg

2 litrelik dizel Toyota RAV4 110 bin TLye satılırken 1.6 dizel X-rail vergi avantajına rağmen nasıl sis farsız 100 bin Tl oluyor !

Hemen donanım farklarına bakalım:

Rav4 Elegant
    Başlıca Özellikler - 2.0 D-4D Dizel 124 HP / 310 NM Tork - 4,9 Ortalama Tüketim - 0-100 10,5 sn
    — Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    — Toyota Touch 2 Multimedya Sistemi
    — Bluetooth kablosuz cep telefonu bağlantısı
    — USB ve AUX bağlantısı
    — Direksiyondan kumandalı müzik sistemi ve Bluetooth
    — Otomatik klima (çift bölgeli)
    — Kendiliğindenden kararan iç dikiz aynası
    — Yağmur Sensörü
    — Otomatik yanan farlar
    — Elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanabilir yan aynalar
    — Yan aynalarda sinyal lambaları
    — 17’’ Alüminyum alaşımlı jant
    — Ön sis farı
    — Gündüz yanan LED farlar
    — Elektrikli, uzaktan kumandalı ve hafızalı bagaj kapısı
    — Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control)
    — Araç denge kontrol sistemi (VSC)
    — Yokuşta Kalkış Desteği (HAC)
    — EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi
    — Fren destek sistemi (Brake Assist)
    — Lastik basınç monitörü
    — 7 hava yastığı
    — Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakabilme mekanizması
    — Çocuk koltuğu sabitleme mekanizması (ISOFIX)
    — Aktif gergili, kuvvet kontrollü ön emniyet kemerleri
    — Derinlik ve yükseklik ayarlı direksyon simidi
    — Otomatik hız sabitleme sistemi (Cruise control)
    — Çift bölgeli otomatik klima
    — Elektrikli ön ve arka camlar
    — Deri ön konsol döşemesi
    — Kapı içi deri döşeme
    *Arka park sensörü yok.
    Fiyat: 112.900 TL

XTrail Design Pack
    Başlıca Özellikler - 1.6 DCI Design Pack 19' Dizel 130 HP / 320 NM Tork - 4,9 Ortalama Tüketim - 0-100 10,5 sn.
    - 7 KOLTUK
    - ABS, EBD, ESP, Brake Ass.
    - 7 Hava yastığı
    - Çocuk koltuğu sabitleme mekanizması (ISOFIX)
    - Lastik basınç uyarısı
    - PARK SENSÖRÜ ÖN ve ARKA
    - Ön Gergili ön koltuk emniyet kemeri
    - 3 nokta bağlantılı 3 adet arka emniyet kemeri
    - Yokuş kalkış destek sistemi
    - ELEKTRİKLİ PARK FRENİ
    - ŞERİT TAKİP SİSTEMİ
    - AKTİF SÜRÜŞ KONTROLÜ SİSTEMİ

- Hız sınırlayıcılı cruise kontrol
    - Yağmur sensörü
    - Direksiyondan kumandalı bas konuş özellikli MP3/ Blue.
    - Akıllı Anahtar
    - 5' Sürüş Yardım Bilgisayarı
    - Otomatik Yanan farlar
    - KIZAKLI VE SIRT EĞİM AYARLI 2. SIRA KOLTUKLAR
    - Çift Bölgeli Klima
    - Elektrikli camlar
    - Elektrik destekli direksiyon
    - Yükseklik ayarlı direksiyon ve sürücü koltuğu
    - Arka kol desteği
    - KARARTILMIŞ ARKA CAMLAR
    - Deri direksiyon ve vites topuzu
    - Otomatik kararan dikiz aynası
    - Isıtmalı aynalar, elektrikli katlanabilir yan aynalar
    - Kapı deri döşemeleri
    - ELEKTRİKLİ MOONROOF - SUNROOF
    - Elektrikli Bagaj kapapı
    - TİYATRO OTURMA DÜZENİ
    - ORTA KONSOLDA 2 ADET ISITMALI ve SOĞUTMALI BARDAK GÖZÜ
    - 3 ADET 12V ÇIKIŞ
    - ÖN SİS FARI
    - KROM İÇ VE DIŞ KAPI KOLLARI
    - 19 ' JANTLAR

Fiyat: 111.900 TL

Xtrail 1.000 TL daha ucuza, 1.6 aynı güçte ve tüketimde bir motorla, BÜYÜK olarak işaretlediğim donanım artıları ile Rav4'ün 2.0 yüksek MTV'li motorlu aracından daha avantajlı. Alıntı yaptığım arkadaşım sis farı bile yok demiş ama, Xtrail'de sis farlı donanımdaki 1.000 TL daha ucuz donanımdaki bir araç ile ön ve arka parka sensörü olmayan Rav4'ü burada örnek göstermiş...

Komik olmuş.

Yukarıdaki donanımları Rav4'e eklesek fiyatın 15-20.000 TL artacağını düşünürsek, Nissan'ın sadece düşük hacimli motor ile daha fazla kazanmasından ziyade, yüksek donanımlar ile bunu dengelemeye çalıştığını gözlemleyebiliriz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 24 Eylül 2014; 0:31:29 >

• Ben samsun asal bayisine kapora verdim otomatik en dolu olanından sipariş verdim,nasipse ekim sonuna doğru gelir,çok mrk ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55FATİH1453

Ben samsun asal bayisine kapora verdim otomatik en dolu olanından sipariş verdim,nasipse ekim sonuna doğru gelir,çok mrk ediyorum

çok iyi tarih vermişler size
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55FATİH1453

Ben samsun asal bayisine kapora verdim otomatik en dolu olanından sipariş verdim,nasipse ekim sonuna doğru gelir,çok mrk ediyorum

HAYIRLI OLSUN. FİYATTA İNDİRİM YAPIYORLARMI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44mami44 -- 25 Eylül 2014; 11:56:01 >
  • Değerli arkadaşlar bende kısmetse yarın Platinium Premium Xtrail aracımı teslim alacağım bu kadar farklı yorumlar varken denemek ve test etmek ilginc olacak. İzlenimlerimi yakın zaman içinde aktarırım..

Şimdiden herkese selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefotd

Değerli arkadaşlar bende kısmetse yarın Platinium Premium Xtrail aracımı teslim alacağım bu kadar farklı yorumlar varken denemek ve test etmek ilginc olacak. İzlenimlerimi yakın zaman içinde aktarırım..

güle güle kullanın deneyimleriniz bizim için önemli
    mümkünse resim de paylaşırsanız çok iyi olur
  • arkadaşlar arcı alalı hemen hemen 1 ay oldu ancak 2000 km ye yeni gelebildim.araç platınum premum pack otomatik vites yakıt şehir içi kötü biraz hızlı kullanırım belki etkisi olabilir şehirler arası uzun yol 120-130 km hızlarda 6.5-7.5 arası bazı özellikler çok saçma aracı kapattıkdan sonra radyo açılmıyor ,camlar açılmıyor oysa önceki aracımda camlar belli bir süre açılabiliyordu.otomatik park tam bir felaket ben sola sinyal veriyorum o kafasına göre takılıyor yada ben beceremedim 3 denemeden sonra bıraktım...birde anlamadığım konu bu platınum premum pack araçlarda nissan sitesinde far yıkama var yazıyor ama benim araçda yok deri koltuk ve ısıtma olmazsa bana yutturdular diyeceğim ama onlar var aracı 32p olupda far yıama sistemi olan var mı?bu arada foto nasıl yüklenir bilmiyorum
  • 4x4 siparişi verip de tarih alabilen oldu mu? bayiler direk 3 ay süre hakkını kullanıyor tarih vermiyorlar hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoğlu52 -- 26 Eylül 2014; 16:26:48 >
  • tefotd T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. aracı denedikten sonra görüşlerinizi rica ederim.
  • 1.6 Dizel Visia paket almak istiyoruz ama yok hiçbiryerde.
    Duyan bilen gören var mı herhangi bir bayiide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

Orijinalden alıntı: tefotd

Değerli arkadaşlar bende kısmetse yarın Platinium Premium Xtrail aracımı teslim alacağım bu kadar farklı yorumlar varken denemek ve test etmek ilginc olacak. İzlenimlerimi yakın zaman içinde aktarırım..

güle güle kullanın deneyimleriniz bizim için önemli
    mümkünse resim de paylaşırsanız çok iyi olur

Öncelikle araç motor uyumu güzel fakat hızlanma anlamında biraz yavaş araç.. yani gaza basınca 2.0 bir motor hissi vermiyor. Araçta 70km hızdan sonra güzel bir hızlanma grafiği var. 70 ten 150 ye bir anda geliyorsunuz bu güzel ki oda 320NM torka bağlı olarak iyi.

Bazı arkadaşlar içeri rüzgar sesi geliyor demiş fakat rüzgar adına bir sıkıntı yok. hatta motor gürültüsü bile içeri çok fazla gelmiyor. klimaları deneme şansım olmadı.

• realgs kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla hiç visia gelmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

bildiğim kadarıyla hiç visia gelmedi :(

babam için düşünüyoruz, teknolojiyi felan kullanmaktan uzak. O yüzden Visia olsun yeterli.
  • Arkadaşlar bende siparişi veriyorum bayram ertesi finansı ayarlayıp. Nissan Kuzey den alcam bakalım.

Bu arada bizim foruma da bi el atın tartışma olsun gelen giden olsun.http://www.globaldusunce.com/forum/forum/motorlu-araçlar-dünyası/otomobil/nissan/289-yeni-nissan-x-trail-2014

Reklam vs yok. Maksat şimdilik para kazanmak değil :)
  • Arkadaşlar hondadan iyi bir alternatif yeni crv
    HONDA CR-V'DE 160 HP'LİK 1.6 DİZEL VE 9 İLERİ OTOMATİK ŞANZIMAN

Honda, CR-V modelinde 1.6 litrelik dizel motorunun, 160 hp güç üreten versiyonunu 9 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunacak.

Honda, motor ve şanzıman konusundaki başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Daha önce 1.6 litrelik dizel motordan 160 hp güç elde ettiğini açıklayan Renault gibi Honda da, aynı hacimden aynı gücü elde ettiğini duyurdu. 160 hp güç ve 350 Nm tork değerine sahip 1.6 i-DTEC motorunu ilk kez CR-V modelinde kullanacağını açıklayan Honda, resmi tanıtımı Paris Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirecek. CR-V modelinde ufak görsel iyileştirmelerde yapacak olan Honda, bu motora mevcut 2.2 litrelik dizel motorun yerine görev verecek. Yani güçlü 1.6 litrelik dizel, hem dört tekerlekten çekiş sistemi hem de 9 ileri otomatik şanzımanla beraber CR-V'de görev alacak. 135 gr/km'nin altında bir emisyon değerine sahip olacak bu versiyonun haricinde 120 hp'lik dizel'de önden çekiş ve manuel şanzıman ile birlikte CR-V'de sunulmaya devam edecek.

www.yenimodelarabalar.com
    2015 Model Honda CR-V, Dizel ve 160 Hp Galeri Sayfa 6 - YeniModelArabalar.com
    http://www.yenimodelarabalar.com/galeri/6/870/2015-model-honda-cr-v-dizel-ve-160-hp.html

Oto Teknik Veri - Otomobil Haberleri
    HONDA CR-V'DE 160 HP'L�K 1.6 D�ZEL VE 9 �LER� OTOMAT�K �ANZIMAN
    http://www.ototeknikveri.com/icerik/7964/honda-cr-vde-160-hplik-16-dizel-ve-9-ileri-otomatik-sanziman.html

• komkarbey K kullanıcısına yanıt
    Evet...

Dün okudum bende Honda ile ilgili haberi...
    Bu motoru, şuan 2.0 Benzinli motorda sundukları Executive donanımda sunarlarsa, donanımsal anlamda da X Trail'ı yakalamış hatta bazı noktalarda geçmiş olurlar. Bu noktada 6 yıl servis garantisi veren Honda kolaylıkla tercih edilebilir.

Elbette fiyatlar çok belirleyici olacak.

Bugün aldığım havadis:

Oyuncular arasına Renault'da katılıyor. Ve bombayı patlatıyorlar...

YENİ RENAULT ESPACE 160 HP'LİK 1.6 DİZEL VE EDC OTOMATİK ŞANZIMANLA GELİYOR Renault, sadece 1.6 litre hacimli dizel ve benzinli motorlar ile sunacağı yeni Espace modelini, Paris Otomobil Fuarı'nda sergiliyor.

Oto Teknik Veri - Otomobil Haberleri
    YEN� RENAULT ESPACE 160 HP'L�K 1.6 D�ZEL VE EDC OTOMAT�K �ANZIMANLA GEL�YOR
    http://www.ototeknikveri.com/haber/2701/yeni-renault-espace-160-hplik-16-dizel-ve-edc-otomatik-sanzimanla-geliyor

Teknik veriler incelendiğinde, Reneult&Nissan ortak yapım Energy serisi 160 HP lik motorun tork değerlerinde Honda'nın 160'lığından bir parça daha iyi olduğu gözüküyor. Resmi tüketim değerleri paylaşılmadığından onları kıyaslayamıyorum.
    Eğer Espace'den sonra, şuan donanımlarda görmediğimiz ve 2015 yılında gelecek dedikleri X Trail 4X4 PPP donanım aracı, 4x4 160 HP Otomatik Dizel'i PPP donanımda bir anda fiyat listelerine alırsa Nissan, yarışa yine ortak olur.

Her zaman söylüyorum X Trail, CR-V ile yarışıyor. Ve kim galip gelirse ben onu tercih edeceğim :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 3 Ekim 2014; 18:04:52 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.