Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende cuma günü aracımı teslim alacağım, inşallah pişman olmam. Yorumlarda sıkca bahsedilen şanzuman sorunu baya can sıkıcı olsada umarım yeni serilerde çıkmaz. Araba her şeyiyle çok içime sindi. Bir önceki aracımı sıfır almış malesef ayıplı mal olarak geri iade etmek zorunda kalmıştım. Bunda da böyle sorunlar yaşamak istemiyorum. Aracımın üretim tarihi 10 ekim vetürkiyeye giriş tarihi kasım ayı. Bu seri ile sıkıntı varmıdır acaba.
  • Sn. çevirmen_58,
    Forumdan takip ettiğim kadarıyla yaşanan yığılma sorunu şanzımanın fiziksel yapısından değil de yazılım uyumsuzluğundan kaynaklandığı için yazılım güncellemesi ile sorun çözüldü. Ben de sizin gibi forumdan takip ederek öğrenmiş ve aldığım bayiiye sormuştum. Yeni araçları zaten güncellemeyi yükleyip de verdiklerini söylemişti. İçiniz rahat olsun.
  • Satış temsilcisi aracı teslim alırken özellikle söylemişti. Durduğunda start stop devreye girmiyorsa boşa al, araba zorlanmasin diye. Pek itibar etmedim neticede bu arabayi sefasini sürmek için aldık değil mi? aman orasina birsey olmasın aman şuna da dikkat edeyim dersem bir de bakıyorsun ki ben arabanın değil, araba benim sahibim oluvermiş. Valla kasislere de sert giriyorum. Normal otomobilden farkı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Frasier D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar selam ,

Yaşanan şanzıman problemi , bende " ciddi " soru işaretleri yaşattı !!!
    Samimi olmak gerekir ise , siparişini vermeye hazır olduğum ppp aracı , şimdilik durdurdum .
    Konuya samimi yanıtlarınızı rica ediyorum .
    Ciddi para vererek alacağım bir aracı " sakat " olarak almak istemiyorum .

Aracı Kasım , Aralık üretimi alan arkadaşlar , tecrübelerini paylaşırlarsa , çok iyi olur.

Aracını almış olan arkadaşlara , keyifli ve kazasız sürüşler dilerim ...
  • Sorun fiziksel bir proble değil,sadece tork yüksek olunca sanziman uyumsuzluk sonucu ouşan bir sorun.Yazılımla düzeltilen bir problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesky

Arkadaşlar selam ,

Samimi olmak gerekir ise , siparişini vermeye hazır olduğum ppp aracı , şimdilik durdurdum .

Aracı Kasım , Aralık üretimi alan arkadaşlar , tecrübelerini paylaşırlarsa , çok iyi olur.

Merhaba,

burada yanlıs bir durum var ?
    sanzuman sıkıntısı yok.
    yazılım sıkıntısı var.
    sanzumanda herhangi bir durum yok .
    yani dsg gibi mekanik ya da kavrama hatası yok.
    yazılım hatası vardı.

bu hata da aslında aracta herhangi bir devir bandını tutan katman olmadıgı için (yani klasik viteslerde bi üst vites ya da alt vites geçişi)
    bazen kararsız kalıp devri küçültmesi ya da büyültmesi sorunu vardı.

bu da ani bir sıcrama olarak yansıyordu.

son atılan yazılımla bu sorun suan yok.
    sadece bizde değil avrupadaki araclarda suan için en ufak bir sıkıntı yok...

iyi günler,
    iyi forumlar.

• Merhabalar.
    Uzun zamandır beklediğimiz X-RAIL araçlarının tüm modellerinin,bilhassa heyecan ile bekledigimiz
    2014 model X-rail D-lux cam ve ayna Modülü elime ulaşmış bulunmaktadır.

Onlarca 2014 yeni kasa X-rail sahipleri D-lux cam Modülü ve ayna modülünü kullanmaya başladılar ..
    Sizlere orjinal ,kaliteli,soketli ürünler ile müsteri memnuniyeti içerisinde hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.
    Suat yelkovan
    http://www.nissanmodul.com
    0505 525 43 21

• quote:

Orijinalden alıntı: qashqaisuat

Merhabalar.
    Uzun zamandır beklediğimiz X-RAIL araçlarının tüm modellerinin,bilhassa heyecan ile bekledigimiz
    2014 model X-rail D-lux cam ve ayna Modülü elime ulaşmış bulunmaktadır.

Onlarca 2014 yeni kasa X-rail sahipleri D-lux cam Modülü ve ayna modülünü kullanmaya başladılar ..
    Sizlere orjinal ,kaliteli,soketli ürünler ile müsteri memnuniyeti içerisinde hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.
    Suat yelkovan
    http://www.nissanmodul.com
    0505 525 43 21

suat bey iyi güzel de servis aracı garanti dışı bırakırız diyor. Bu modülü onlara sorduk, aldığımız cevap bu oldu.

• Merhabalar servisler herzaman diyor bu cümleleri
    Fakatbenden Alıp benim modülümü 850-1000 tl ye takarken garanti dışı kalmıyor .
    İstanbul da servis te montaj yaptırırım.hangi ildesiniz ? Bilmem Lazım
    Hatta ben bizzat gelip montajda Yaparım.
    Bu Modülü kullanan ve taktıran 1000'in üzerinde arkadaştan garanti yönünden hiçbir sıkıntı sorun duymadım.
    Servisler çok biliyor kendinde olmayınca,sizler ucuza taktırınca garanti dışı
    Servis benden Alıp 1000 tl ye takınca sorun yok

2014 model Araçlarda kullanan arkadaşların numarasını verebilirim ,göreşebilirsiniz
    Suat yelkovan 0505 525 43 21

• Araç kesinlikle garanti dışı kalmaz rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

quote:

Orijinalden alıntı: bluesky

Arkadaşlar selam ,

Merhaba,

burada yanlıs bir durum var ?
    sanzuman sıkıntısı yok.
    yazılım sıkıntısı var.
    sanzumanda herhangi bir durum yok .
    yani dsg gibi mekanik ya da kavrama hatası yok.
    yazılım hatası vardı.

bu hata da aslında aracta herhangi bir devir bandını tutan katman olmadıgı için (yani klasik viteslerde bi üst vites ya da alt vites geçişi)
    bazen kararsız kalıp devri küçültmesi ya da büyültmesi sorunu vardı.

bu da ani bir sıcrama olarak yansıyordu.

son atılan yazılımla bu sorun suan yok.
    sadece bizde değil avrupadaki araclarda suan için en ufak bir sıkıntı yok...

iyi günler,
    iyi forumlar.

Sevgili Yagmurcukusu ,

Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
    Belki dediğiniz gibi bir sıkıntı yok ama yazılım güncellemesi ile de problemin tamamen geçtiğini anlamak için araçlar henüz tam olarak tecrübe edilmedi diye düşünüyorum .
    Yazılım güncelemesi yaptıran arkadaşlar ,kullandıkça tecrübelerini paylaşırlar ise , çok sevinirim.

Bu neden ile , 2. el geçici bir araba alıp , 1 yıl kadar bekleyeceğim.Bir yıl içinde , CRV 1600 motor otomatik diesel i ve Tiguan 1600 motor otomatik diesel yeni kasayı bekleyip , 3 araç arasında karar vereceğim.

İyi günler , iyi forumlar ...

• MERHABA ARKADAŞLAR ,

UZUNCA BİR SÜREDEN BERİ BU ARACI TAKİP EDİYORUM . ARTIK PPP ALMAYA KARAR VERDİM . ANCAK 2015 MODELİNİ ALMAK İSTİYORUM . BAYİLERE 2015 MODELİ ACABA NEZAMAN GELİR ? BİLGİSİ OLAN VARMI ? BAYİLERİN BİRİSİ 1 AY DİĞERİ 2 AY BİR BAŞKASI 3 AYDAN BAHSEDİYOR . YANITLARI TUTARSIZ . SANIRIM ONLARDA BİLMİYOR
  • son kasa x-trail çok güzel çok beğendiğim bir araç, ancak ne yazık ki ben de xtronic şanzumana güvenemediğim için son anda vazgeçtim almaktan. garanti süresince yazılım ile veya değişimle hallediyolar sorunu, ancak garanti sonrasında ne olur bilemiyoruz. 3 yıl sonra arıza vermeyeceği ne malum. o yüzden ibre CRV'ye kaydı. uygun fiyat da alınca yenisini beklemeden manuel 1.6 crv almayı düşünüyorum. ayrıca crv'nin de otomatik şanzumanı 1.6 dizelde ilk defa kullanılacağı için onda da sorunların çıkması kuvvetle muhtemel.
    dolayısıyla çok istediğim otomatik vitesten vazgeçmek durumunda kaldım... artık başka bahara..

bu arada herkese arabası hayırlı olsun, kazasız belasız ve sorunsuz sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercntr

son kasa x-trail çok güzel çok beğendiğim bir araç, ancak ne yazık ki ben de xtronic şanzumana güvenemediğim için son anda vazgeçtim almaktan. garanti süresince yazılım ile veya değişimle hallediyolar sorunu, ancak garanti sonrasında ne olur bilemiyoruz. 3 yıl sonra arıza vermeyeceği ne malum. o yüzden ibre CRV'ye kaydı. uygun fiyat da alınca yenisini beklemeden manuel 1.6 crv almayı düşünüyorum. ayrıca crv'nin de otomatik şanzumanı 1.6 dizelde ilk defa kullanılacağı için onda da sorunların çıkması kuvvetle muhtemel.
    dolayısıyla çok istediğim otomatik vitesten vazgeçmek durumunda kaldım... artık başka bahara..

bu arada herkese arabası hayırlı olsun, kazasız belasız ve sorunsuz sürüşler...

Merhaba ,

bu sekilde bir yaklasımla zaten arac alınmaz ki ?
    3 yıl sonra hangi alacağınız araba da sorunsuz diyebilirsiniz ki ?

manuel alacaksınız ama bu sefer de ;debriyaj baskı balatanız bitecek ?
    büyük hacimli ve agır aracların en büyük sorunu budur.
    nerden biliyorsunuz diyeceksiniz;
    bende audi q5 otomatik varken arkadasımda dizel manuel i vardı 40 bin km de baskı balatası bitti...
    ve 2100 liraya serviste değişim oldu...(garanti karsılamıyor bu arada....)

işin özü su ki alacağınız hiçbir araba 3 yıl sonra sorun cıkarmaz diyemezsiniz.

aklıma passat severler geliyor;
    yeni aldıgı araba daha 200 km yol yapmıs aracı serviste once kavrama değişimi oluyor sonra mekatroniği değişiyor ama söz su ;
    ya bu dsg bir harika kullandıgım en güzel vites...

neyse konuyu dağıtmadan diyeyim;

keşke dediiğiniz gibi sorunsuz 3 yıl değil 10 yıl sorunsuz bineceğimiz araclar üretilse.

ama ne yazık ki bizler o kadar savunmacı ve korumacıyız ki mallarımızı arızalarını bile kusur görmiyoruz.
    nedeni de belli....yazmayayım....
    bu yüzden de firmalar asla Ülkemizde istenen özeni değeri yansıtmıyorlar.
    sadece Honda suan 5 yıl garantisini veriyor bir de Hyd. sonradan bu kampanyaya girdi.

keşke her araç üreticisi bu sekilde arabalarının arkasında dursa.

en azından nissan da 3 yıl yaparak bir nebze rahatlatıyor...

umarım istediğiniz aracı bulursunuz
    iyi günler.

• Öncelikle herkese merhaba. X-trail Black Edition ile araniza katilmis bulunuyorum Bir sorum olacak sizlere. Siyah kaucuk paspas almak istiyoruz. Orjinali gercekten cok pahaliymis bu yüzden yan sanayi üretilen paspaslardan alıcaz. Tavsiye ediceginiz kaliteli bir marka var mı? Universal olsun istemiyoruz yalnız modele özel üretilen var mıdır acaba?

• ercntr E kullanıcısına yanıt
    manuel xt alın,
    niye crv'ye kayıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygın88

Öncelikle herkese merhaba. X-trail Black Edition ile araniza katilmis bulunuyorum Bir sorum olacak sizlere. Siyah kaucuk paspas almak istiyoruz. Orjinali gercekten cok pahaliymis bu yüzden yan sanayi üretilen paspaslardan alıcaz. Tavsiye ediceginiz kaliteli bir marka var mı? Universal olsun istemiyoruz yalnız modele özel üretilen var mıdır acaba?

Şu an üretilen paspas yok diye biliyorum. Yakın zamanda üretime başlayacağını söyleyen bir firma oldu. Şu An biz de oradan haber bekliyoruz.
    Arabanızı kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

• erdembakan E kullanıcısına yanıt
    Sn. erdembakan, ben de paylaştığınız link sayesinde bagaj havuzu aldım. Tam oturuyor ve arka koltuk sırasını açacağım zaman katlayıp kalan bagaj kısmına koyabiliyorum. Size teşekkür etmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Frasier

Sn. erdembakan, ben de paylaştığınız link sayesinde bagaj havuzu aldım. Tam oturuyor ve arka koltuk sırasını açacağım zaman katlayıp kalan bagaj kısmına koyabiliyorum. Size teşekkür etmek istedim.

Eksik olmayın, güle güle kullanın.

• Nissan bayilerinin bu tok satıcı tutumu sanırım çoğu x-trail sahibini mağdur etmiş paspassız bırakmışlar. Hediye edememek nedir ya hangi devirde yaşıyoruz. Uygun fiyatlı olsa tamam 307 lira idi tam olarak heralde, az bir rakam degil. Bmw bile verirken Nissan'ın vermemesi şaşırtıcı.

Ebay'de orijinal paspaslar var 190 lira gibi fiyatlara. Buraya gönderimleri var ise düşünmeden alınır.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.