Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.facebook.com/groups/yeninissanxtrail/
  • "yagmurcukusu" ARKADAŞIMA KATILIYORUM. HEPİMİZ BİR ŞEKİLDE BİR PAYLAŞIM İÇİN BURADAYIZ. TANIŞMAK ADINA SORUN OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
    EĞER KENDİSİ KABUL EDER İSE BİLGİLERİNİ YAZAN KİŞİLERİN LİSTESİNİ VE TAKİBİ İŞİNİ "yagmurcukusu" YAPABİLİRSE TEK ELDEN DAHA KOLAY OLUR. BU ANLAMDA İLK OLARAK BEN KENDİ BİLGİLERİMİ YAZIYORUM.

dCi 130 PLATINUM PREMIUM PACK 19" X-Tronic (AT)-ZEYTİN YEŞİLİ (İÇ BEJ) & SEMİH-45-GAZİANTEP.
  • Ben NİYAZİ ANKARA'dan,benim araç PLATINUM PREMIUM PACK 19" X-Tronic (AT).Benim araçta 5000 km.de BMS Nissan da yazılım atıldı.600 kn yaptım şimdi araç ilk günden daha atak,vites geçişleri hiç hissedilmiyor.Önümüzdeki hafta uzun uzun yola çıkacagım,deneyimlerimi sizlerle paylaşacam.
    BMS serviste yan basamaklar 800 tl taktırdım,ayrıca kaput koruma ve ön tampon film koruma yaptırdım gayet güzel ve şik oldu.
    Araçım beyaz.
  • Cevap için çok teşekkürler dostum,
    ben 4x4 bağajı büyük birde yerden biraz yüksek olmasına bakıyorum iki araçta aradığım özellikler aynı segment farklı olsada otomatik getirmedi seat sadece manuel var. Merak ettiğim 4x4 performansı nissanda düğme ile çevirerek 4x4 de geçiyorsun ve gayet başarılı ama awdler insanı korkutuyor(özellikle hondanın 4x4 faciasından sonra insanda soru işaretleri oluşuyor acaba 2 çeker mi diye? onu sormuştum.
    bu arada swlar ülkemize daha uygun daha kullanışlı ama sizinde söylediğiniz gibi tutulmuyorlar. Renultun Djeyo(koleos) isimli modeli bekliyorum şubatta tanıtacağı 1.6 160bglir motoru ondan sonra karar verecem nissandan umudu kestim 4x4de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komkarbey -- 15 Ocak 2015; 20:02:37 >
  • mturgut M kullanıcısına yanıt
    sayın mturgut,

ben özellikle arka koltukta rüzgar sesinden müzdaripim
    110 kmden sonra arka koltuklarda oturulmuyor.

sırf bu yüzden aracı satmayı bile düşünüyorum.

rüzgar sesi için bir yalıtım vs yaptırdınızmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

Oncelikle hayırlı olması dileği ile diyeyim.

Ben kendimden yola cıkarak cevap bereyim.
    Bagaj havuzunu sevgili ve degerli arkadasımız Erdem Bey bize iletti ve elime gecti.urun gayet kaliteli ve tam oturuyor koku gibi bşr durumu da yok oturumu da tamdır.ben luks olanı aldım.
    Paspas konusunda servislerde 177 lşraya bej renkli gelecegi ama 3d olmayacıgını ogrenmistim.orkinal 3d paspas siyah olanı 307 lira fiyat verdiler.

Benim aracımda tavadan hic ses gelmedi bu problemi olan arkadaslar verirse daha dogru olur.yazılım konusunda da alacagınız araca zaten siz almadan onu alsgınız bayii set ederek verir dusuncesindeyim.
    Aynaların ve camların kapanması icin buradan Suat Bey bşr modulle bınu yapıyor adresini de paylastı zaten dediginiz gibi.
    4.4 otomatik degil ve bana da ne zaman gelecegi şle kesin bir tarih verilmemişti simdi verilir mi bilmiyorum.

Bej renk secimi yaparsanız araba sankı daha ferah ve luks duruyor ama dediginiz gibi biraz zahmetli.ben deri parlatıcısı ve leke cıkarıcısı kullanıyorum adını yazabilirim isterseniz her ayda yaparım mutlaka.bir sorunda olmuyor ilk gın ki gibi tertemiz duruyor bu sayede.

Bana gore eksileri oncelikle yagmurlu havalarda davlumbazlardan gelen ses sonra antika gibi olan acıkcası bence gicbir ozellıgı olmayan multimedia sistemi.bu zamanda bir video calıstırmaması internete baglanmaması bence bu araca yakısmayan bir ozellik.
    Bir de virajlarda a stununun bana gore gorusu engellemesi var.
    Bunların dısında aracımdan memnunum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir
    Herkese iyi gınler,
    İyi forumlar dilerim.

Not:
    yazımsal hatalar,imla hataları için özür dilerim.
    Cep telefonundan yazdıgım için yanlıs yazmıs olabilirim.

Sevgili Yagmurcukusu ,

Verdiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim.
    Kazasız belasız günler dileklerim ile ...

Herkese iyi forumlar dilerim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

@bluesky hayırlı olsun öncelikle
    kesinlikle bej renk alın derim siyah çok içi karartıcı gözüküyor.
    aynalar sadece içerideki bir buton ile kapatılabiliyor.
    tavan sesi bizde hiç olmadı.

@DarkSidesOfMe

Öneriniz için çok teşekkürler ..

İyi forumlar dilerim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shy4434

SEVGİLİ "bluesky" KESİNLİKLE İÇ İÇİN BEJ RENGİNİ TAVSİYE DERİM (ÇOK FERAH, AYRICA KALİTELİ GÖRÜNÜYOR). "yagmurcukusu" ARKADAŞIMINDA BELİRTİĞİ GİBİ BİRAZ ÖZEN VE BAKIM GEREKTİRİYOR TABİİKİ. BENİM ARACIM ZEYTİN YEŞİLİ PLATINUM PREMIUM PACK DİZEL, OTOMATİK VİTES; BEN SERVİSTEN ALIRKEN 1500 TL. FAZLADAN PARA VEREREK, YAN BASAMAKLAR, ÖN VE ARKA ÇELİK BAR ALDIM ÇOK YAKIŞTI. ÖZELLİKLE ARACIN GÜCÜ, RAHATLIĞI, YÜKSEKLİĞİ, KONFORU SÜRÜŞ ZEVKİNİZİ ARTIRIYOR, ARACI SÜRMEK İÇİN BAHANE ARIYORSUNUZ ADETA. ARKADAN BAKINCA BİRAZ DAHA BÜYÜK VE KEMİKLİ GÖRÜNMELİYDİ DİYE DÜŞÜNÜYORSUNUZ AMA ÖNDEN TAM BİR CANAVAR GİBİ. ARACI ALIRKEN, HAVUZLU BEJ RENGİ PASPAS HEDİYE ETTİLER (ÇOK KALİTELİ YUMUŞAK VE KOKUSUZ). BAGAJ HAVUZU ALINMALI SANIRIM, "yagmurcukusu" ARKADAŞIMIN TAVSİYE ETTİĞİ YERDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ( BEJ OLANINI). BU "http://www.nissanmodul.com" SİTESİNDEN ALINAN CAM VE AYNA MODÜLÜNÜ KENDİMİZ TAKABİLİR MİYİZ, GARANTİ AÇISINDAN ZARARI OLABİLİR Mİ BİLMİYORUM; BİLEN VARSA BİLGİ ALABİLİRSEK SEVİNİRİM. ARACINIZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM.

Sevgili @shy4434

Görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim .

İyi günler , iyi forumlar ...

• bej rengi bagaj havuzu aşağıdaki gibi duruyor almak isteyenler fikir sahibi olsun.
    özellikle bizim gibi çoçuklu aileler için çok gerekli.

yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

• Merhaba,
    Kesinlikle rahatsız edici bir rüzgar sesi yok.
    Hatta kullanırken hiç farketmiyorum bile. Yalıtım gibi herhangi bir şey yaptırmadım.
    Satmayı düşündürecek kadar rüzgar normal değil. Acaba tavandan mı geliyor ses?
  • DarkSidesOfMe kullanıcısına yanıt
    Bu önceki sayfalarda linki verilen havuz demi? Öyleyse Lüks olanı mı? Güzel durmuş ben de almayı düşünüyorum. Yoksa bagajda hiçbişey durmuyor zaten şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yazılımı yüklettiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddurusu

Bu önceki sayfalarda linki verilen havuz demi? Öyleyse Lüks olanı mı? Güzel durmuş ben de almayı düşünüyorum. Yoksa bagajda hiçbişey durmuyor zaten şart

orta kalite olan bu ürün oldukça kullanışlı.
  • uzungöl U kullanıcısına yanıt
    Hocam bms den ne yazılımı attırdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yol sesi, rüzgar sesi, motor sesi yazan arkadaşlar ciddi mi? yoksa farklı araçlardan mı bahsediyoruz. her sayfada birileri aracı kötüleyip kayboluyor ortadan. kendi aracım volvo, babamın araca x-trail 2014, rüzgar sesi, yol sesi, motor sesi, kıyaslıyorum x-trail daha önde. 110km'den sonra araç içinde oturamayan arkadaş camları falan kapattığından emin olsun, yada şaka yapıyorsa sonuna gülücük koysun. milleti kandırmanın anlamı yok. insanlar buraları okuyup yıllarca biriktirdikleri paraları ona göre harcıyor. yazdığınız her kelime vebaldir, gerçekleri yazın sadece.
  • ya niye şaka yapayım cidden yaşadığım bir sıkıntıyı dile getiriyorum
    aracı servise götüreceğim ciddi anlamda arkadan ses gelio
    acaba bagaj falanmı tam kapanmıyor. bilmiyorum ne sıkıntı var kar lastiği olmadığı için arabayı garajda yatırıyoruz su anda
    benim aracım yeni peugeot 308
    yarı fiyatındaki kendi arabamla kıyaslayınca benim arabamın ses izolasyonu daha iyi

internetten yaptığım araştırmalar sonucu bu arabayıda babama ben aldırdım.

ama durum bu maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: noface_84

ya niye şaka yapayım cidden yaşadığım bir sıkıntıyı dile getiriyorum
    aracı servise götüreceğim ciddi anlamda arkadan ses gelio
    acaba bagaj falanmı tam kapanmıyor. bilmiyorum ne sıkıntı var kar lastiği olmadığı için arabayı garajda yatırıyoruz su anda
    benim aracım yeni peugeot 308
    yarı fiyatındaki kendi arabamla kıyaslayınca benim arabamın ses izolasyonu daha iyi

internetten yaptığım araştırmalar sonucu bu arabayıda babama ben aldırdım.

ama durum bu maalesef..

Merhaba,

suana kadar kullanan hiçbir arkadastan bu sekilde bir dönüş olmadı.

davlumbazlardan ses deseydiniz bende hak verecektim.
    fakat 110 dan sonra rüzgar sesi hele ki sizin dediğiniz gibi arkadan bir ses gelmesi gibi bir durumu asla yok.
    bu aracta da tam tersine hosuma giden sessiz olması.

siz servise gösterirseniz yardımcı olurlar sanırım
    çünkü suana kadar böyle bir sıkıntı yabancı forumlarda da duymadım acıkcası.
    umarım arabanizda bir sıkıntı yoktur.en kısa sürede bir servise götürürseniz iyi olur.
    ki sonucunu bizimle de paylasırsanız seviniriz.

bu arada bu bahsi gecen sesi arkadan 110 dan sonra gelen sesi videoya kaydedip gönderme sansınız var mı ?

iyi günler dilerim.

• mk84 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım şanziman silkeleme ve yığilma yapması nedeniyle BMS Nissan Ankara servisinde yazılım güncellemesi yapıldı.Yazılım sonuçunda araçta vites geçişleri hiç hissedilmez ve çekiş sistemi daha iyi oldu.Yakıt miktarıda düştü.110 -120 km.aralıkta uzun yolda 5,3 değerler.
  • x-trail kullanıcılarına şanzuman ile alakalı bir sorum olacak..
    6 aydır kullandığım aracım otomatik modda iken 7. vitese geçmiyor, 6. viteste kalıyor. Haliyle 100-120 km üzeri hızlarda yüksek devirde gidiyor. ancak manuel mod a alınca 7. vitese alabiliyorum. Sizlerin araçlarında da böyle bir sorun var mıdır? bu araba sadece manuel moddayken mi 7 vitestir? Kimine belki başta önemsiz gelebilir ama 120 km hızda 2500 devirde gitmenin oluşturduğu yakıt israfı ve gürültü ile, 7. vitese geçince 1900 devirde giderken ki daha az olan gürültü ve yakıt tasarrufu arasında bariz fark var. Eğer bu sorun tüm araçlarda var ise X-tronic şanzumanın karakteristik özelliğidir diyeceğim ama sırf bende oluyorsa servisin yolunu tutmak farz olacak..
    Paylaşımınızı bekliyorum.
    Saygılarımla..
  • erdembakan E kullanıcısına yanıt
    Ben bir kez deneme amaçlı 1 ay kadar önce 120 üzeri hızlara çıkıp kısa süreli 170'e çıktım çok zorlanmamış idi. Aşırı devirde olduğunu tam hatırlamıyorum. Vites geçişlerine hiç dikkat etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastser -- 27 Ocak 2015; 14:32:45 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.