Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende acil fren sistemini test etme cesareti gösteremedim.
    Nissan Connect ise dediğiniz gibi Qasqai olarak tanıtılıyor ve sizinkine ek olarak sanırım twitter mevcut.
  • Bugün 10000 bakımı ve CVT yazılım güncellemesi yapıldı. Sanzuman kaynaklı sorun çözüldü gibi gözüküyor. Herhangi bir yalpalanma yapmıyor artık. Vites geçişlerinde de farklılık var gibi.

Boya korumasına gelince, ne faydasını ne de zararını görmedim. Bir daha yaptırır mıyım? Sanmıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembakan

Bugün 10000 bakımı ve CVT yazılım güncellemesi yapıldı. Sanzuman kaynaklı sorun çözüldü gibi gözüküyor. Herhangi bir yalpalanma yapmıyor artık. Vites geçişlerinde de farklılık var gibi.

Boya korumasına gelince, ne faydasını ne de zararını görmedim. Bir daha yaptırır mıyım? Sanmıyorum..

Servis ücreti ne kadar aldılar hocam?
  • 635 lira 10000 km bakımı için aldıkları para. Yanlız kullandıkları yağın markasını daha önce hiç duymadım. 5.50 litre için 235 TL alıyorlar. Passatta servise giderken Castrol yağı kendim götürüyordum. Hem varil yağı konmuyordu, hem de 100 liradan fazla fark ediyordu servis ücreti. Nissan servisine giderken bilemedim yağ alıp götürmeyi ihmal ettim. Size tavsiyem, kendi önerdikleri yağı Metro gross market gibi bir yerden satın alıp öyle gitmeniz. Herhangi bir marka olursa mesuliyet kabul etmiyoruz diye hikaye okuyorlar ama kendi önerdikleri yağı götürünce sesleri bile çıkmaz. Hem böylelikle servis ücreti de 500 ü geçmez.

• Selam arkadaşlar Honda Jazz aracımı sattım. X-trail almayı düşünüyorum. Bütçe 40000 tl. Önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembakan

635 lira 10000 km bakımı için aldıkları para. Yanlız kullandıkları yağın markasını daha önce hiç duymadım. 5.50 litre için 235 TL alıyorlar. Passatta servise giderken Castrol yağı kendim götürüyordum. Hem varil yağı konmuyordu, hem de 100 liradan fazla fark ediyordu servis ücreti. Nissan servisine giderken bilemedim yağ alıp götürmeyi ihmal ettim. Size tavsiyem, kendi önerdikleri yağı Metro gross market gibi bir yerden satın alıp öyle gitmeniz. Herhangi bir marka olursa mesuliyet kabul etmiyoruz diye hikaye okuyorlar ama kendi önerdikleri yağı götürünce sesleri bile çıkmaz. Hem böylelikle servis ücreti de 500 ü geçmez.

Hocam 10bin standart bakımı için fazla değilmi servis fiyatı? Siz ekstra başka bişeyde yaptırdınız araca?

• vessam kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fazla ama Nissan dizel motorlu tüm araçlarda bu parayı alıyor. Garanti bitene kadar servise devam edeceğim. Bittiği gibi sanayideki ustaya geçeceğim. Bilirsiniz yetkili servis demek beceriksiz personel ordusu demek, aşırı yüksek fiyat demek. Herhangi bir ekstra da yok bu rakamın içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: maddesir

Selam arkadaşlar Honda Jazz aracımı sattım. X-trail almayı düşünüyorum. Bütçe 40000 tl. Önerilerinizi bekliyorum.

40bin ile Xtrail zor hocam.Eski kasa 2000 motor ancak ama onlarında 2.elinden haberim yok.
    burada konuşulanlar hep yeni kasa yani Qashqai 'nin dopingli hali yani büyütülmüş hali olan kasa.
    geçen sene çıktı bu kasa ve 100bin TLden başlıyor. 2.el bulabilirseniz bile bütçenizin 2 katından fazlası olur.
    O bütçe ile Qashqai alabilirsiniz 2 .elde.
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki kasası harbiden suv du.. Tamam o kasalar ve 2.0 motorlar biyerde hakediyor o parayı, ama şuanki kasası kesinlikle o paraları haketmiyor.. nissan, x-trail hayranları ve yeni kasasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı... önceki kasanın bir tarzı vardı ancak şuanki kasa Qashqainin çakması oldu..

• Arkadaşlar selam ,

Senelerce sedan tarzı araba kullandım.Son kullandığım araba ise Passat 2000 Dizel , otomatik idi ve çok memnundum.
    Fakat bundan sonra bir süre SUV tarzı araba kullanmaya karar verdim.Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde hangi tip araba olacağına karar vereceğim.
    X-Trail in yeni kasası 1600 Dizel , otomatiği Türkiye ye gelince dCi 130 PLATINUM PREMIUM PACK 19" X-Tronic (AT) ile deneme sürüşünü yaptım ve çok beğendim.Özellik ile donanımı oldukça iyi.
    Bunun yanında bir arkadaşım, neden 2. el Q5 düşünmüyorsun dedi.2012 , 2013 veya 2014 model , 15 000 - 50 000 km yapmış bir araç .Q5 2.0 TDI QUATTRO düşünüyorum
    Tabii fiyat bu durumda X-Trail den oldukça uzaklaşıyor.
    Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların , tecrübelerini dinlemek isterim.
    Özellik ile 2. eli X-Trail e göre nasıldır.

Şimdiden Teşekkürler ...

• Merhaba mesajiniza ben yanit vereyim.
    2009 model q5 tfsi 211 beygirlik aracimi satip xtrial aldim .pp modeli.
    acıkcası yukardaki bazi arkadaslar bu fiyat etmez demis ama neye gore.aracin tek eksisi 4.4 modu olmamasi.bunun disinda arabanin cekisi muazzam.
    Performansli bir aractan inip bunu demekteyim. Vites gecisleri multitronic gibi asla belli olmuyor konfor harika.ozellikleri deseniz gercekten fazlasiyla var.ve durusu bence xok asil.
    eksisi yok mu var.mesela sanki 2000 yilinda yapilmis gibi bir.multimedia.video oynatma yok internet baglantisi yok.navigasyon yetersiz ve en kotusu dazlumbazlardan yagmurlu havada gelen ses...

bunun disinda bu pazar inanilmaz yagmurlu ve karli bir havada geldim yol tutusunu gercekten cok begendim.

q5 i niye sattiniz derseniz arac bana oldukca kucuk gelmeye basladi.ki gercekten pp den sonra inanilmazda kucuk.ve malum yakit konusu.

dizeli bile 10 litre nin ustunde emin olabilirsiniz.
    Her iki araci da test surusu yapin derim.
    audi nin yol tutusu gerxektrn cok guzeldir surmesi keyiftir ama inanin pp de bu hazzi fazlasiyla veriyor bu kadar buyuk olmasina ragmen.
    ikinci el konusunda da emin olun suan rakipsiz taki honda nin 1.6 160 beygir ve zf sanzuman ikisilisine kadar bir de 4.4 gelecek.o zamana kadar bu aracta deger kaybi olmaz ama honda geldigi an ruzgar degisektir bu piyasada inanin.
    6 yil garanti 150k garanti hicbir firmada yok.bir de honda yeterli sanirim.

umarim yardimci olabilmisimdir.
    herkese iyi aksamlar

• bluesky B kullanıcısına yanıt
    Q5 xtrailden daha kaliteli ama daha kucuk bir arac, ama 4x4 lazimsa daha oncelikli olabilir. Ben olsam o kadar para vereceksem sifiir x3 1.6 motor benzinliyi tercih ederim gerci o da 4x2. Bende ciktigindan beri xtrail takip ediyorum. Cok pahali oldugunu dusundugum icin simdilik almadim. Ama bu sinif genis bir arac lazim olanlara tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

Merhaba mesajiniza ben yanit vereyim.
    2009 model q5 tfsi 211 beygirlik aracimi satip xtrial aldim .pp modeli.
    acıkcası yukardaki bazi arkadaslar bu fiyat etmez demis ama neye gore.aracin tek eksisi 4.4 modu olmamasi.bunun disinda arabanin cekisi muazzam.
    Performansli bir aractan inip bunu demekteyim. Vites gecisleri multitronic gibi asla belli olmuyor konfor harika.ozellikleri deseniz gercekten fazlasiyla var.ve durusu bence xok asil.
    eksisi yok mu var.mesela sanki 2000 yilinda yapilmis gibi bir.multimedia.video oynatma yok internet baglantisi yok.navigasyon yetersiz ve en kotusu dazlumbazlardan yagmurlu havada gelen ses...

bunun disinda bu pazar inanilmaz yagmurlu ve karli bir havada geldim yol tutusunu gercekten cok begendim.

q5 i niye sattiniz derseniz arac bana oldukca kucuk gelmeye basladi.ki gercekten pp den sonra inanilmazda kucuk.ve malum yakit konusu.

dizeli bile 10 litre nin ustunde emin olabilirsiniz.
    Her iki araci da test surusu yapin derim.
    audi nin yol tutusu gerxektrn cok guzeldir surmesi keyiftir ama inanin pp de bu hazzi fazlasiyla veriyor bu kadar buyuk olmasina ragmen.
    ikinci el konusunda da emin olun suan rakipsiz taki honda nin 1.6 160 beygir ve zf sanzuman ikisilisine kadar bir de 4.4 gelecek.o zamana kadar bu aracta deger kaybi olmaz ama honda geldigi an ruzgar degisektir bu piyasada inanin.
    6 yil garanti 150k garanti hicbir firmada yok.bir de honda yeterli sanirim.

umarim yardimci olabilmisimdir.
    herkese iyi aksamlar

0-100 7 sn olan aractan inip x-trail e biniyorsunuz ve cekisi icin muazzam diyorsunuz.
    Banada versene senin maldan kafasi guzele benziyor.

Arkadasim sende nasil bir edep var?
    Her iki araca binen biri olarak yaziyorum.
    7 saniyeyle istanbul trafiginde nasil 100 e cikacaksin?

Öncelikle insanlar hakkinda azicik edepli ol.
    yok hangi kafaysa falan.sen once insanlarla konusmayi ogren sonra yorum yaz.

Terbiyesizliksiz edeceksen baska insanlara bulas.
    ben her iki araca da binen biri olarak yazdim.
    xtrial a bin cekisine bak bakalim iyi mi kotu mu?

arac ivmelenmesinde sikinti var diyen kac kisi var acaba sahiplerinden?

daha hicbir araca binnemis burada insanlara saygisizca yorum yaziyorsun.
    begenmiyorsan begenmedim dersin edepsizlige gerekyok.

• Rengar Bot kullanıcısına yanıt
    der merak etme sen.

dürüstlük geni yoksa adamın o baska...
    1.6 520 i ye binen ve gerçekten haz almayan bir sürü insan var.

ben xtrial dan ciddi anlamda memnumun bunu aldıgım içinde demiyorum.
    tam tersine bunu alırken x3 e de baktım 520 d ye.
    bunlara yetecek param da vardı.
    ama hiçbiri benim için geniş gelmedi.

5 kişilik bir aile için ne yazık ki uygun değildiler.
    ki q5 i satma nedenim budur.

burada amac sizin uygunsuzca yazımınızdır.
    kafası mı güzel ne içiyor ???
    bu sekilde bir tabir olmaz.
    insanların yorumlarınız begenmeyebilrisiniz gayet dogal ama karsı taarafı küçümser gibi yazmak bu da yetmıyor kafası alem demek hiç hoş ibr tabir değil.

dürüst ve ilkeli insan her zaman dogruyu savunur kendisinde o mal oldugu için değil.
    ben arabamı eleştirdim de.dikkatli okusaydınız görürdünüz ama siz okumak değil tam tersine insanlara laf atmak için yazıyorsunuz.

ki hala olay istanbu l değil basacak yer de bulunur.
    o zaman satın aracınız alın gidin basın...
    size iyi basmalar...

insanları rencide edecek,aşağılayıcı ve hoş olmayan yorumlardan da kacınınız lütfen...

• quote:

der merak etme sen.

dürüstlük geni yoksa adamın o baska...
    1.6 520 i ye binen ve gerçekten haz almayan bir sürü insan var.

ben xtrial dan ciddi anlamda memnumun bunu aldıgım içinde demiyorum.
    tam tersine bunu alırken x3 e de baktım 520 d ye.
    bunlara yetecek param da vardı.
    ama hiçbiri benim için geniş gelmedi.

5 kişilik bir aile için ne yazık ki uygun değildiler.
    ki q5 i satma nedenim budur.

burada amac sizin uygunsuzca yazımınızdır.
    kafası mı güzel ne içiyor ???
    bu sekilde bir tabir olmaz.
    insanların yorumlarınız begenmeyebilrisiniz gayet dogal ama karsı taarafı küçümser gibi yazmak bu da yetmıyor kafası alem demek hiç hoş ibr tabir değil.

dürüst ve ilkeli insan her zaman dogruyu savunur kendisinde o mal oldugu için değil.
    ben arabamı eleştirdim de.dikkatli okusaydınız görürdünüz ama siz okumak değil tam tersine insanlara laf atmak için yazıyorsunuz.

ki hala olay istanbu l değil basacak yer de bulunur.
    o zaman satın aracınız alın gidin basın...
    size iyi basmalar...

insanları rencide edecek,aşağılayıcı ve hoş olmayan yorumlardan da kacınınız lütfen...

Hocam ne forumda ne gercekte rencide etmem ben. Eski mesajlarima bakin istersiniz. Siz biraz alingan davrandiniz bu arada.

• Merhaba ,

Yanıtınız için çok teşekkür ederim.Özellik ile almayı düşündüğün 2 aracıda kullanmış birisi olarak çok yardımcı oldu.
    Aslında CRV , 1,6 DİZEL OTOMATİK geldiğinde birde onu kıyaslamak isitiyorum.

Yakıt konusuda bence önemli.PP nin ortalama 7 lt civarı yaktığını arkadaşlar iletmişler.Q5 eğer 10 lt ise 40% , ciddi bir fark.

Tekrar teşekkürler ..
  • bluesky B kullanıcısına yanıt
    rica ederim.
    eger ki yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

crv yi bende cok merak ediyorum ki gerçekten bu markaya güvenim cok fazla.ama bu markanın ne yazık ki Türkiye yüzü basarılı değil.
    ne zaman Ülkemiz'e gelir bunu kestirmek zor.

umarım içinde mutlu ,mesut sekilde bineceğiniz bir aracın sahibi olursunuz.

sevgilerle,

iyi günler.
  • yagmurcukusu Y kullanıcısına yanıt
    Ülkemiz'de insana saygı öğretilmediği için bu tarz eylemler sürekli yapılır. Fazla ciddiye almamanızı rica ederim.
  • quote:

merhaba,
    bende yeni sıparıs verdim.

www.n11.com
    Nissan X Trial Bagaj Havuzu Xtrial Bagaj Havuzu 2014 Bej - n11.com
    http://www.n11.com/nissan-x-trial-bagaj-havuzu-xtrial-bagaj-havuzu-2014-bej-P42486720

buradan krem rengi olanından.
    suan daha elime gelmedi.
    gelince yorum yapabilirim.

iyi günler dilerim.

Herkese günaydın,

bu mesajımla ilgili ürünüm dün geldi.
    ne yazık ki kaliteli değil.
    sag tarafı fazla yapılmıs ürün oturmadı.
    ayrıca plastik kokusu da oldukca fazla.
    bugün itibariyle ürünü geri iade ettim.

Erdem Bey'in verdiği adresten;
    http://www.ypsplast.com.tr/sm/NISSAN/YENİ-X-TRAIL-7-KİŞİLİK-(2014-Sonrası)

bende siparısı geçtim.

Teşekkürler Erdem Bey.

herkese kazasız sürüşler,

iyi günler.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.