Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı bugün servise götürdüm. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Aracı servise bırakıp çıktım yarın bir CLA verecekler bakalım ne zaman teslim alacağım. Ya da alacak mıyım? Bir daha yeni çıkan aracı alır mıyım? ALMAM....
  • koraye66 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir çözüm üretecekler hocam, şanzıman değişimi mi yoksa program güncellemesi ile çözülecek mi?
  • Bayiden aldığım bilgiye göre şanzıman yeni yazılım sonrası şanzımandan kaynaklı sorunlar ortadan kalkıyormuş, şanzıman program güncellemesi yaptıran arkadaşlar buradan izlenimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
    Şanzıman problemi konusunda tam bir fikrim yok ama, ikinci söylediğiniz durum navigasyon-multimedya özelliklerinin yenilenmemiş olması, DVD okuyamama bencede büyük ayıp.
  • Araçla ilgili uzun yol deneyimlerimi aktarmak isterim. Uzun yolda Samsun-Ankara arasında yakıt tüketimi ortalama 6.0, ortalama hız 90 idi. Ankara-Samsun arası ise tüketim 5.3 hız 86 idi. Ankarada Dikmen- AOÇ arasında trafik açıktı ve ortalama tüketim 4.2'e kadar düştü.
    Aracın hızlanması gayet iyi bir ara ne kadar hıza rahat çıkıyor diye baktığımda 160'a kısa sürede çıktım sonra tekrar normal 100-110 arasına düştüm. Hızlanmada da herhangi bir aşırı ses, dengesizlik oluşmadı.
    Aracı sürerken Cruse kontrol ile gitmektense hız sınırlayarak gitmek daha avantajlı ve daha kontrollü sürüş sağladı. (Sürerken sürekli ayağım gazda olması nedeniyle hız sınırlayıcı özelliği kullanmak daha iyi geldi. Üstelik ani hızlanmak için gaza tam basınca hız sınırlayıcı özellik devreden çıktığından ani hızlanmalar için sorunda olmuyor).
  • Birde trafik işaret algılaması ile ilişkili olarak bende hız tabelaları dışında herhangi bir trafik işareti algıladığını farketmedim. Hız sınırı 82 olduğunda bunu 80 olarak gösteriyor. Hız sınırı olmayan yerlerde galiba harita üzerinden hız sınırını tespit edip gösteriyor gibi geldi.
  • Merhaba arkadaslar,
    bende PP alarak aranıza katıldım.
    suanki izlenimlerim oldukca iyi.
    arac oldukca heybetli,sessiz ve akıcı gütmekte.

audi q5 tfsi yımı satıp bu araca yazıldım.
    acıkcası belli baslı ufak eksikler haricinde gerçekten çok begendim.

zamanla burada eksi ve artıları paylasırım.

herkese kazasız sürüşler.

iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

Merhaba arkadaslar,
    bende PP alarak aranıza katıldım.
    suanki izlenimlerim oldukca iyi.
    arac oldukca heybetli,sessiz ve akıcı gütmekte.

audi q5 tfsi yımı satıp bu araca yazıldım.
    acıkcası belli baslı ufak eksikler haricinde gerçekten çok begendim.

zamanla burada eksi ve artıları paylasırım.

herkese kazasız sürüşler.

iyi günler.

Q5 in model yili neydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2009 model 65 bindeydi.2.0 tfsi modeliydi.

iyi aksamlar.

• Arkadaslar tekrar merhaba
    arac icin yeni ssnzuman yazilimi cikmis.yarin kocaelide yazilimi attiracagim.suan icin en ufak bir sorunum yoktu ama arayip bu sekilde bilgilendirmeleri ve ucretsiz yapacaklarini musteri memnuniyetini ust seviyede tutmak icin çalıştıklarını ilettiler acikcasi cok hosuma gitti bu davranislari.
    yeni yazılım dan sonra degisiklik hissedersem burana bilgilendiririm.
    herkese iyi gunler.

• Merhaba arkadaslar
    T32 CVT VE T32 On acil durum yazilimlari bugun atildi.totalde iki saat surdu.ve 70 km deneme surusu yaptilar.acikcasi aracta ilk fark ettigim ilk hizlanmada kesinlikle 3 bin devir bandina cikmadan bir ust dilime gecmiyor olusu.araci 70 -80 bandinda surdum ve degisen pek bir sey yoktu simdilik tabi:)sanirim bu bantlarda rolanti dengesi bozulan araclar icin bir yazilim bu.ki sasi numara kontrolu sonrasin yapiliyoe islem herkesr yapilmayabiliyormus.

herkese iyi aksamlar dilerim.

• benim arabanın da 15 günde parçası gelebildi. Cumartesi akşamı aradılar şanzuman değişmiş aracı teslim aldım şimdilik sıkıntı yok inşallah da olmaz.
  • bagaj havuzu ilgilenenler için link aşağıda,

http://www.ypsplast.com.tr/sm/NISSAN/YEN%C4%B0-X-TRAIL-7-K%C4%B0%C5%9E%C4%B0L%C4%B0K-(2014-Sonras%C4%B1)

bu firmadan daha önce passat için bagaj havuzu almıştım, oldukça kullanışlıydı. 3 ayrı kalitede havuz var ellerinde. ben x trail için standart olanı aldım. bej renk için +5 TL alıyorlar. firmanın paspas üretimi yokmuş bilginize..
  • Geçen pazartesi bıraktığım Aracı şanzımanı değişmiş olarak Cuma günü aldım. Yazılım güncelleme yetmemiş. Para ödemedim ama imzaladığım kağıtta şanzıman 43.980 TL idi. Allah garanti kapsamı dışında kalanlara sabır versin.

Ayrıca bir de fren sistemi yazlımı atmışlar. Ben de kızdım, daha önceden frenler tutmuyor muydu diye. Zira 50km altında devreye girmesi gereken acil durum freni daha önce deneme yapmama rağmen hiç devreye girmedi sadece sesli uyarı veriyor. Daha da riske girmeden ben frene basıyorum. Gözüme ucuz tamponlu arabaları kestirip yanaşıyorum ama hiç frenleme yapmadı bende. Deneyimleyen oldu mu? Bu acil durum freni çalışıyor mu?

Bir de şu multimedia sistemini çözen var mı? Nissan Connect üzerinden Xtail olarak değil Qasqai olarak tanıtabildim. Araçta bluetooth bağlı iken Facebook, Tripadvisor ve Eurosport çalışyor. Mesajları Türkçe okuması güzel ama başka app yükleyebilir miyiz? Deneyen uğraşan oldu mu? Serviste sordum kimse bilmiyor ayrıca bana uzaylı gibi baktılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: koraye66

Gözüme ucuz tamponlu arabaları kestirip yanaşıyorum ama hiç frenleme yapmadı bende.

quote:

Orijinalden alıntı: koraye66

Gözüme ucuz tamponlu arabaları kestirip yanaşıyorum ama hiç frenleme yapmadı bende.

iki türlü uyarı veriyor. biri şerit değiştirirken ki gibi. Bu öndeki aracın fren yaptığını farkedince ötüyor. Bir de iş daha da ciddiye binince öndeki araç aniden yavaşlayınca farklı bir ses çıkıyor ve çarpışma önleyici işareti çıkıyor ekranda. ben de daha cesaret edip bekleyemedim acaba fren yapacak mı diye.

Şanzuman konusunda büyük geçmiş olsun. demek garanti olmasa bu parayı bayılmak zorunda kalacağız. kötü bir durum..

• Teşekkürler, çarpışma önleyici işareti ve sesi duydum ama ciddi olarak aracın volvo gibi fren yapıp yapmadığını merek ediyorum. Zira bunu nasıl test edeceğimi de bilmiyorum. Servisteki arkadaşların bu konularda hemen hiç bilgisi yok. Seyir halinde iken çalıştığını varsayıyorum, yani önümüzde duvar var ise durmayacak. Doğru mudur?
  • Arkadaşlar araçlarınıza havuzlu paspas aldınız mı? Aldıysanız nerden aldığınızı ve fiyatını paylaşır mısınız?
    ben bir kaç kere çarpışma önleme sistemini denedim ancak devreye sokamadım, yalnız bildiğim bir şey var o da çarpışmayı önlemiyor hafifletiyor, volvo'daki gibi çarpmadan durma şeklinde olmadığını söylemişti satış temsilcisi. çok da denemeyin derim :)
    yapılan güncelleme frenle ilgili değil çarpışma önleme sistemi ile ilgilidir.
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    bende yeni sıparıs verdim.

www.n11.com
    Nissan X Trial Bagaj Havuzu Xtrial Bagaj Havuzu 2014 Bej - n11.com
    http://www.n11.com/nissan-x-trial-bagaj-havuzu-xtrial-bagaj-havuzu-2014-bej-P42486720

buradan krem rengi olanından.
    suan daha elime gelmedi.
    gelince yorum yapabilirim.

iyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

merhaba,
    bende yeni sıparıs verdim.

http://www.n11.com/nissan-x-trial-bagaj-havuzu-xtrial-bagaj-havuzu-2014-bej-P42486720

buradan krem rengi olanından.
    suan daha elime gelmedi.
    gelince yorum yapabilirim.

iyi günler dilerim.

Paspas aldınız mı hocam?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.