Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bahsettiğiniz problemi bende duydum özellikle captivalarda çok büyük dert,hata veriyor.
    cevre yoluna çıkıp düşük hızda yüksek devirde kullanın geçer diye akıl veriyorlar.

benim ev-iş arası 7dk sürüyor, çoğu zaman motor ısınmadan kontak kapatıyorum, 7000km oldu problem yok
    not: araç 2014 XT m/t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenersonmez -- 12 Aralık 2014; 19:27:54 >
  • Merhaba;

10.2 inch Full Android yeni Xtrail Multimedya satışa hazır:

1024X600 LED Multitouch Kapasitif Dokunmatik Ekran
    1.6 Ghz Samsung işlemci
    Android 4.2.2

yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-
  • Bu araçtaki şerit değiştirme yardımcısı direksiyona müdahale ediyor mu yoksa sadece şeritten kaydığınızda uyarı mı veriyor? Ayrıca trafik levhası okuyucu ülkemizde tam anlamıyla çalışıyor mu? Sadece hız limitlerini mi alıyor yoksa kasis, park yapılmaz, yol çalışması, buzlanma vs gibi levhaları da gösteriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Bu araçtaki şerit değiştirme yardımcısı direksiyona müdahale ediyor mu yoksa sadece şeritten kaydığınızda uyarı mı veriyor? Ayrıca trafik levhası okuyucu ülkemizde tam anlamıyla çalışıyor mu? Sadece hız limitlerini mi alıyor yoksa kasis, park yapılmaz, yol çalışması, buzlanma vs gibi levhaları da gösteriyor mu?

Şerit değiştirmede sadece uyarıyor, herhangi bir müdahalede bulunmuyor.
    Şimdiye kadar hız işareti hariç herhangi birşey gösterdiğini de görmedim.
  • Kauçuk paspas ve bagaj havuzu alan oldu mu acaba. Nereden alabiliriz bunun bilgisini paylaşan olursa faydalanırız biz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben buradan bagaj havuzu aldım.

memnunum, tam oturdu. esnek olması avantaj lazım olmayınca rulo yapıp atıyorum bir kenara.

paspas için bende beklemedeyim, var mı alan kullanan arkadaş?

• erdembakan E kullanıcısına yanıt
    Servisten orijinal kauçuk paspas aldım uzun bir pazarlıkla 230'a 3 taksit yaptılar.
  • yenersonmez kullanıcısına yanıt
    Düşük yükte dolayısıyla düşük egzoz sıcaklığında DPF doluyor. Rejenerasyon yapmak gerekiyor. O da dediğiniz gibi çevre yoluna çıkıp yapılıyor. Problem bu aşamayı yapmazsanız bu sefer tamamen DPF gidiyor. O zaman çok pahalı işte. Aman dikkat edin, ikaz verirse. Mutlaka rejenerasyon işlemini yapın çok acil birşey yok ise.
  • bartek B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,
    inşallah başımıza gelmez
  • merhabalar..
    2014 model X-Rail araçlar için ayna modülü nissan yetkili serviste yapılan tüm testlerden başarı ile geçmiştir..
    kısa zamanda cam ve ayna modülleri elimde olacaktır.
    detaylı bilgi için
    suat yelkovan 0505 525 43 21
    www.nissanmodul.com
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Yurt dışından navigasyon cihazı satın alıp aracına montajını yaptıran oldumu, olduysa hem satın alma hemde montaj sürecindeki tecrübelerini forumla paylaşabilir mi.
  • Aracım PPP, şu anda 800 km'de aracı ilk aldığım zamanlar motor sesini fazla hissetmiyordum, ancak son zamanlarda normalden hafif fazla gibi hissediyorum, İlk zamanlarda start stop özelliğinde durduğum zaman Eko değer olarak CO2 kazancı 0.30-0.35 düzeylerinde iken son günlerde bu 0.60-0.65 düzeylerinde görünüyor, Bu durum ilk depo yakıt bitip, ikinci kez depoyu doldurduktan sonra başladı. Aracı kullanma şeklimde bir değişiklik yok, Genel olarak günlük 20'şer km'den iki kez aracı kullanıyorum. Sizce bu durum bir dizel filtresi ile ilişkili bir olaymıdır. Bir anlamı varmıdır.
  • merhaba arkadaşlar; x trail 1.6 dci 4x4 alan oldu mu acaba? ben nissan türkiye ye mail attım, ppp 4x4 ne zaman getireceksiniz diye, maile aldığım cevap ise şimdiden siparişinizi verin teslimatı yaza bulur şeklinde oldu.ancak ppp donanımı için bir şey yazmamışlar.. şu an satışta olan donanımla 4x4 alan arkadaşlar araç ile ilgili yorumlarını belirtebilir mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastser

Aracım PPP, şu anda 800 km'de aracı ilk aldığım zamanlar motor sesini fazla hissetmiyordum, ancak son zamanlarda normalden hafif fazla gibi hissediyorum, İlk zamanlarda start stop özelliğinde durduğum zaman Eko değer olarak CO2 kazancı 0.30-0.35 düzeylerinde iken son günlerde bu 0.60-0.65 düzeylerinde görünüyor, Bu durum ilk depo yakıt bitip, ikinci kez depoyu doldurduktan sonra başladı. Aracı kullanma şeklimde bir değişiklik yok, Genel olarak günlük 20'şer km'den iki kez aracı kullanıyorum. Sizce bu durum bir dizel filtresi ile ilişkili bir olaymıdır. Bir anlamı varmıdır.

Start stop devredeyken ekranda gördüğünüz değer Co2 salinimindan ettiğiniz tasarrufu belirtir Size. Araç her durduğunda doğaya Co2 salinimina bir süreliğine ara vermiş oluyorsunuz. Aracım suan 9000 km de ve 5 Kilogram Co2 tasarrufu gözüküyor ekranda. Artması doğaldır. Keyifli sürüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 gün önce X-trail Platinum Premium Pack aldım. Xtronic vites daha ilk günden arıza verdi. Serviste aracı satan arkadaşı aradım bana Nissan Xtronic kavrama oranlarından falan bahsetmeye başladı. Ben yılda 60 bin km yapan 22 yıllık araç sürücüsüyüm.

Arıza genel olarak sabit hızda veya ivmelenme sırasında otomatik vitesin kendi kendine vites küçültmesinden kaynaklanıyor. Ve bunu aynı saniye içinde gerçekleştirdiği için sürücüye yansıtması titreme ve sarsılma olarak dönüyor.

Servis problemi resmi olarak saptamak ve şanzuman değişikliği veya software güncelleme için pazartesiye randevu verdi. Bilgilendirmeye devam ederim. Ancak gördüğüm kadarı ile bu çok yaygın bir problem ve servis şanzuman değişikliğini silecek değişikliği gibi falan görüyor artık.

Ayrıca üzerine para verip üst model aldığımız araçta 2013 model navigasyon çıkması da çok ayrı bir ayıp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraye66 -- 21 Aralık 2014; 18:25:13 >

• Ağustos ayı sonunda aldığım ppp xtronic aracım 5600 km de yolda kaldı 10 gündür servis de ( Nissan Park ) aynı problem sebebiyle yatıyor. Her gün Nissan merkezle konuşuyorum ama daha parçanın ne zaman geleceğini ile alakalı net bir tarih vermiyorlar.
  • Herkese selamlarımla.

2014 Qashqai Sky Pack Intelligent Key 1.6 DCI X-tronic aracımda kullandığım double din multimedya cihazımın videolarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

Kullandığım cihaz X-trail ile de uyumlu, cihaz satın almak için araştırma yapanlara fikir verir videolar.

VİDEO - 1

VİDEO - 2

VİDEO - 3

yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi february -- 22 Aralık 2014; 1:43:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilterishan77

Ağustos ayı sonunda aldığım ppp xtronic aracım 5600 km de yolda kaldı 10 gündür servis de ( Nissan Park ) aynı problem sebebiyle yatıyor. Her gün Nissan merkezle konuşuyorum ama daha parçanın ne zaman geleceğini ile alakalı net bir tarih vermiyorlar.

merhaba

öncelikle geçmiş olsun. büyük şanssızlık.

araç vites hatası verip hiç ilerlemiyormu ?
  • ilterishan77 İ kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun arıza nedir.
  • araç sarsma silkeleme yapmaya başladı ve daha sonra arıza ışığı yandı. Servis'in söylediği vites kutusunun değişmesi gerektiği şimdi parça bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.