Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

gercekten üzücü bir durummus.
    ki bir sanzuman nasıl bahsettiğiniz rakamlarda oluyor onu anlamak mümkün değil ?

demek ki bu araba sadece motor ve sanzuman parası ?
    motoru bozulsa her halde ona da 50 yazacaklar.

aslında sormakta fayda var nasıl 43k sanzuman parası olur diye ?
    hem genel merkeze hemde yurt dısı genel merkeze bu durumla ilgili kesin ve kati yazı yazılmalı.

diğer konu ise yazılım.
    bende son yazılımı set ettirdim.
    daha iyi gibi geldi bana acıkcası.
    daha atak ve seri geldi bana.ki vites geçişi diye birsey gercekten yok aracta devire bakmanız lazım vites atıyor mu atmıyor mu diye :)

http://www.youtube.com/watch?v=I_HqVtR_F74

http://www.youtube.com/watch?v=vcyL6kK4kNI

fren içinde su video daki gibi sanırım.
    ki izlediklerimde de önce sesli uyarı yapmakta sonrasında da kendi freni yapmakta.
    ama sanırım siz o fren yapmadan yapmaktasınız freni:)

bu arada alltaki video daha ektileyeci olmus ben durmayacak diyordum ama son anda gercekten güzel duruyor :)

aslında bizde bu sekilde bir deneme yapabiliriz kutularla :)))

herkese kazasız sürüşler.

iyi günler.

• eric cartman kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın havuzlu paspas dediğiniz için ben bagaj havuzu anladım.
    ne yazık ki bende suan arac içi 3d paspas arıyorum.
    sanırım servisin orjinal diye verdiği paspası alacağım.

iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembakan

bagaj havuzu ilgilenenler için link aşağıda,

http://www.ypsplast.com.tr/sm/NISSAN/YEN%C4%B0-X-TRAIL-7-K%C4%B0%C5%9E%C4%B0L%C4%B0K-(2014-Sonras%C4%B1)

bu firmadan daha önce passat için bagaj havuzu almıştım, oldukça kullanışlıydı. 3 ayrı kalitede havuz var ellerinde. ben x trail için standart olanı aldım. bej renk için +5 TL alıyorlar. firmanın paspas üretimi yokmuş bilginize..

resim paylaşır mısınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

Kusura bakmayın havuzlu paspas dediğiniz için ben bagaj havuzu anladım.
    ne yazık ki bende suan arac içi 3d paspas arıyorum.
    sanırım servisin orjinal diye verdiği paspası alacağım.

iyi günler dilerim.

Fiyatı ne kadarmış?
  • ben geçen hafta sordum elimizde yok isterseniz getiririz dediler fiyatı da 300 tl olur dendi.yan basamak fiyatı da 800 tl dediler...hiç şaşırmadım çünkü şanzıman faturasında 44 milyarı görünce istedikleri fiyat normal geldi...yinede bu tür şeyler bana göre servisden alınmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

quote:

bagaj havuzu ilgilenenler için link aşağıda,

http://www.ypsplast.com.tr/sm/NISSAN/YEN%C4%B0-X-TRAIL-7-K%C4%B0%C5%9E%C4%B0L%C4%B0K-(2014-Sonras%C4%B1)

bu firmadan daha önce passat için bagaj havuzu almıştım, oldukça kullanışlıydı. 3 ayrı kalitede havuz var ellerinde. ben x trail için standart olanı aldım. bej renk için +5 TL alıyorlar. firmanın paspas üretimi yokmuş bilginize..

resim paylaşır mısınız hocam?

Yarın elimde olur diye umuyorum. Bu firmadan daha önce alışverişim olduğu için sürpriz beklemiyorum açıkçası. Gelince foto çeker paylaşırım. Servis harici bir yerde paspas alan olursa paylaşımını bekliyorum.
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim NİSSAN X-TRAİL ppp de 5000 km de 100km sonra sılkeleme yaptı.Ankara BMS servis götürdüm ilk tespit sanziman hatası karar verildi.Nissan görüşme sonucu iyi niyet anlaşması yapıldı.Bana Passat otamatik araç kıraladılar. 12 gün sonunda araç hatası yazılım olarak tespit edilerek yazılım güncellemesi yapılmış olarak teslim edildi.Şimdi araçı kullanmaktayım problem düzelmış araç daha atak ve vites geçişleri hiç hissedilmiyor.Sanki yeni bir araç gibi olmuş.
    Servis ilgilenmeleri bir harika.Özellikle araç kabulde Burcu hanım ve Mehmet Beyin ilgisine teşekkür ederim.
    Nissan firması araçlarına gerçekten sahip çıkıyor.
  • Bagaj havuzu bugün elime ulaştı. Fotoları ekte gönderiyorum.

• Öncelikle merhabalar benim 2014 nissan xtrail aracim var malum bugun kar yagdi ve arac duz yolda kaydi ustunde 8000 km yapmis 4 mevsim lastikler var.
    Kar lastigi almayi düsubuyorum ancak arabada 19" jant var sizce kar lastigini 19 janta mi almaliyim yeni jant mi almaliyim yokuslarda bile durmadan gidebilmek icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkany7 -- 31 Aralık 2014; 0:39:04 >
  • quote:

Bagaj havuzu bugün elime ulaştı. Fotoları ekte gönderiyorum.

hocam bagaj havuzunun kalitesi nasıl?kayma yapıyor mu,kenarları kaç cm?teşekkürler

• asmf A kullanıcısına yanıt
    ekonomik diye satılan ürünlerde biraz kayma oluyor. Seat ibiza için de aldım, ibiza eko olanındandı ikisini kıyaslama imkanım oldu. Eko olanında az da olsa kayma olabiliyor ama standart diye X-trail e aldığım üründe herhangi bir kayma yok. kenar oluklarına gelince, takribi 5 cm kadar oluk var.
  • quote:

Bagaj havuzu bugün elime ulaştı. Fotoları ekte gönderiyorum.

Hocam hayırlı olsun, bende sizin tavsiyeniz doğrultusunda resimleri beklemeden sipariş verdim. Yaklaşık 10 dkka önce elime geçti. Ben lüks olandan aldım. Gerçekten çok güzel bir ürün, kalitesini beğendim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• eric cartman kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın

yaklaşık 5 aylık araştırmam sonucu bunu bulabildim. özellikle yağmur-çamur dolayısıyla çocuk arabası gibi şeyler bagajı çok kirletiyor. böylece bagaj meselesini de halletmiş olduk. Sıra geldi kauçuk paspaslara. Olur da alan olursa adres-fiyat-yorum bekliyoruz.
  • NİSSAN X-TRAİL 2014 ppp otoma taktigım kış lastikleri test yapmak için Kartalkaya_Bolu gittim.Araç problem şimdi tam sıfır.Lastik yol tutuş ve fren harika.Tam not devam........
  • Taktiginiz lastik markasi nedir?kaca kac olcusundedir ve nereden aldiniz acaba? Bilgilenirini paylasir misiniz?

iyi aksamlar.

• Petlas lastik.225 55 19l 8 ay taksit tanesi 400tl.petlas bayiden aldım şimdi,bu gün kar enedim çok güzel yol tuuş ve fren mesafesi iyi ve sessiz güzel bir lastik
  • quote:

güle güle kullanın

yaklaşık 5 aylık araştırmam sonucu bunu bulabildim. özellikle yağmur-çamur dolayısıyla çocuk arabası gibi şeyler bagajı çok kirletiyor. böylece bagaj meselesini de halletmiş olduk. Sıra geldi kauçuk paspaslara. Olur da alan olursa adres-fiyat-yorum bekliyoruz.

havuz için aldıgınız adresi paylaşabilirmisiniz?
  • DarkSidesOfMe kullanıcısına yanıt
    Ben paylaşayım arkadaşın tavsiye ettiği siteyi.

• Arkadaşlar aracınıza boya koruma veya seramik kaplama yaptıran oldu mu? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Arkadaşlar aracınıza boya koruma veya seramik kaplama yaptıran oldu mu? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

link için tşk ler

ben alırken boya koruması hediye etmişlerdi görünürde bir fark yok gibi.

ancak seramik korumanın çok iyi olduğu söyleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.