Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fakay2015

micra otomatik vites mi, bahsettiğim ses problemleri micra'da var mı?

micra otomatik ama hic dikkat etmemisim belki ses olmadigindandir. Motor ariza seskerini ayirabilirim genelde az ses olsa bile.

Ilk kullandigimda dikkat ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koppa kullanıcısına yanıt
    kısa mesafelerde sürekli dur kalk yaparak, sessiz bir ortamda test edebilirsin. camlar ve radyo kapalı olacak.
  • Arkadaslar suv tarzi bir arac almayi dusunuyorum. Xtrail tavsiye edermisiniz?

Yedek parca - servis ucreti ve ikinci el piyasasi hakkinda bilgi verebilirmisiniz.

Almak istedigim model xtrail platinum premium pack
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    merhaba 6 aylık kullanıcı olarak söylüyorum Allah' şükür bişey olmadı bu zamana kadar ama işte balata sesiydi şanzıman sorunu yaşayan arkadaşlar var ki olan arkadaşlara kolay gelsin yaptırmak zaman alıyor çünkü onun haricinde araç tam gezinti aracı arkana yaslan dünyayı gez hiçbişey hissetmessin çok rafine ve konforlu , servis 10.000 km de bir ben yaptırdım 577 tl mi öyle bişey olması lazım yedek parçayı bilmiyorum bana kalırsa en iyi tercih kesinlikle tercih ediyorum
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    hocam, ikinci el piyasası fazla yok. servis ücreti kazıktır nissan'da. yedek parça da temini zordur, mesela servis dışında alternatif balata yoktur, hatta avrupa'da bile yoktur, henüz üretilmemiştir...

honda crv'ye bir bak derim.

ayrıca, nissan adi balata kullandığından dolayı, balata sesi problemi mevcuttur otomatik araçlarında, frene tam basınca garç gurç sesi gelir, ayağını frenden çekince ayrı bir kırt sesi gelir.

Ayrıca, iç malzeme kalitesi zayıftır nissan xtrail'in.

tüm bunlara razıysan, gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • 750ahmet61 7 kullanıcısına yanıt
    ahmet hocam, balata sesi kronik, kişiye özel değil.. lütfen doğru bilgi verelim.
  • sn fakay 2015 balata sesini nasıl kestiğinizi yazacaktınız bekliyoruz...
  • asmf A kullanıcısına yanıt
    sayın hocam, yazacağım tabii ki, ama iki ses var... biri, frene tam basınca gelen ses, diğeri ayağı frenden çekerken gelen ses. ilk ses tamamıyla gitti, ikinci ses ise azaldı ama tam gitmedi, zaten ikinci sesin gitmesini beklemiyordum, çünkü çözüm o sesi kapsamıyordu... ama şu an ikinci ses durumu makul düzeye indi...

bir iki deneme daha yapmam gerekiyor balata konusuyla ilgili, belki ikinci sesi de tam kesebilirim, çalışmalar devam ediyor, gelişmeleri paylaşacağım.

sizde ses var mı?
  • fakay2015 F kullanıcısına yanıt
    Acaba bu sesten kastınız bütün araçlarda aracı durmakla durmamak arası kararsız bir noktada bıraktığınızda gelen balata-disk sürtünmesinden gelen gacırtı sesimidir? Şayet dediğiniz bu ses ise Xtrail dahil kullandığım tüm araçlarda var. Tabii bu ses otomatik araçlarda daha rahat duyulur (araç rölantide bile ileri gitmek istediği için). Ancak bunun haricinde bir ses dikkatimi çekmedi.
  • terdal T kullanıcısına yanıt
    hocam, o ses değil.

biri, frene tam basınca gelen ses, diğeri ayağı frenden çekerken gelen ses. ikinci bahsettiğim sesin olmaması mümkün değil, sadece duymuyor veya sizi rahatsız etmiyor olabilir. nissan'ın kullandığı balatalarda o sesi kesici bileşen yok.

birinci ses için bir şey diyemem, ama benim test ettiğim tüm xtrail'lerde mevcut..
  • quote:

hocam, ikinci el piyasası fazla yok. servis ücreti kazıktır nissan'da. yedek parça da temini zordur, mesela servis dışında alternatif balata yoktur, hatta avrupa'da bile yoktur, henüz üretilmemiştir...

honda crv'ye bir bak derim.

ayrıca, nissan adi balata kullandığından dolayı, balata sesi problemi mevcuttur otomatik araçlarında, frene tam basınca garç gurç sesi gelir, ayağını frenden çekince ayrı bir kırt sesi gelir.

Ayrıca, iç malzeme kalitesi zayıftır nissan xtrail'in.

tüm bunlara razıysan, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

yeni crv yi gören birisi olarak en üst sürümünü, kesinlikle xtrail in iç mekan kalitesi daha iyi. yanlış bilgilendirme yapmayalım

• DarkSidesOfMe kullanıcısına yanıt
    hocam, yeni crv'yi ben 2 defa test ettim, exec modeliydi. xtrail'in görüntü olarak iç mekanı crv'ye göre daha iyidir, ama kalite olarak kesinlikle değil... bilgilendirme doğrudur...
    hocam kalite konusunda %100 yanlışsınız x trailin ön konsuldan göğüs hizasına kadar yumuşak gayet yumuşak ve kaliteli bir plastiktir normmalde suv lerin içi odun gibidir ama adamlar kaliteli plastik yapmışlar uğraşmışlar crv nin neresinde bu kaliteyi gördünüz ? ben eski kasayı biliyorum 2013 model tahtaydı yani kes yak o derece berbattı yenisinde de pek değişmemiştir honda cimri hocam cimri eminim ön konsul crv de tahta gibidir ve yine berbattır bi kere el freni ya el freni yıl olmuş kaç hala mekanik benim niye salak gibi çekmekle uğraşıyım ki x trail de paşalar gibi elektronik aracı D moduna alınca salıyo P moduna alınca çekiyo ben niye uğraşıyım ayrıca dediğiniz plastik kalitesini bmw x5 ten assa bulamazsınız yanlış anlamayın gözlemlerimi söylüyorum övmüyorum aracı
    hocam, iç malzeme sadece konsolun plastiğinden ibaret değildir, ayrıca birinde elektronik diğerinde mekanik el freninin bulunması malzeme kalitesiyle ilgili bilgi vermez. yine ayrıca, yumuşak plastik, set plastikten kalitelidir diye bir şey yoktur. azıcık bilginizle, insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen...

nissan'ın plastiklerinde ilerleyen yıllarda soyulma, kalkma vs olursa şaşırmayın, yaşayanlar var, crv'de bu tür problemler yok. ayrıca, en basitinden cam açma kapama butonlarına bak, dikiz ayna kontrol elemanına bak, beş para etmez xtrail'dekiler, bir led koymayı bile çok görmüş nissan cam açma kapama butonlarının üstüne. sürücü hariç, camları tek tıkla açıp kapayamazsın xtrail'de, kapılar hıza duyarlı otomatik kilitlenmez, dışardan cam açıp kapayamazsın xtrail'de, dikiz aynaları otomatik kapanıp açılmaz, bunlar en basit farklar.... detaylara inecek olursak, paspaslar kalitesizdir, navi ekranı kalitesizdir, bej derinin 1-2 ay kullanım sonra deforme olduğunu görürsünüz... hocam, daha bir sürü fark var kalite açısından...

bmw ile nissan'ı karşılaştıracak kadar da seviyesiz yorumlar yapmayın lütfen..

el freni konusunda malzeme demedim sadece örnek verdim bu arada yumuşak plastik bulabileceğiniz en kaliteli plastiktir boş boş konusmayın lütfen arabadan anlamıyorsunuz gidin biraz test videosu makale falan okuyun sert yani odun gibi plastik ucuz plastiktir bi kere siz elinizi konsola attığınızda kadifemsi yumuşak plastik mi istersiniz yoksa odun gibi kütür kütür ses çıkaran elinizi tırmalayan plastik mi benim toyota verso 5 yıldır bizleydi o da yumuşaktı yine şişme kabarma soyulma çizilme yapmadı bu arada ben ince ayrıntıya takılmam o kadar aaaaa cam kumandasında orda burda led yok aman Allah ım gece cam kumandasını göremiyorum gibisinden saçmalık olmaz olamaz onun haricinde cam falan eyvallah tamam hata olabillir ben bmw ile nissanı karşılaştırmıyorum !!!!! ben sadece sizin aradığınız plastik kalitesi bmw de olur dedim yanlış anlamayın gelelim navigasyona adamlar navigasyonun n sini yapamamış konuşuyosunuz yaw navigasyona bi bakarmısınız çakmu çukma sonradan takılmış emanet ucuz bişey size bir sorum var kaç yıldır x trail kullanıyosunuz ya da kaç yıldır crv kullanıyosunuz millet aldığınız haber beni ilgilendirmez kendiniz kullanın kanıtını gösterim tamam derim böyleymiş bej deriyi işçiliğini ve kalitesini herkes beğeniyor hocam buraya kullanıcı yorumu lazım atıp sallamak değil

hocam, forumda çömezsin, normal bu tarz yorumlar yapman... araçtan anlamıyor dediğin adam, nissan otomatik araçlardaki balata sesi problemini çözdü, tam 2 ay uğraştı bunun için, makale, video, forum, yerli yabancı firmalar ile görüşmeler, aklına gelmeyecek daha bir çok aksiyon... nissan servislerinin, nissan genel merkezinin çözemediği, hakkında sallayıp durduğu sorunu çözdü o adam...

sen ince ayrıntıya takılmıyorsun, ben de plastiğe, sonuçta geçip üzerinde yatmıyoruz plastiğin :)

hocam, lafı fazla uzatmayacağım, çünkü seni ve yorumlarını muhatap almıyorum forumda...

yolun ve bahtın açık olsun.

• quote:

hocam, iç malzeme sadece konsolun plastiğinden ibaret değildir, ayrıca birinde elektronik diğerinde mekanik el freninin bulunması malzeme kalitesiyle ilgili bilgi vermez. yine ayrıca, yumuşak plastik, set plastikten kalitelidir diye bir şey yoktur. azıcık bilginizle, insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen...

nissan'ın plastiklerinde ilerleyen yıllarda soyulma, kalkma vs olursa şaşırmayın, yaşayanlar var, crv'de bu tür problemler yok. ayrıca, en basitinden cam açma kapama butonlarına bak, dikiz ayna kontrol elemanına bak, beş para etmez xtrail'dekiler, bir led koymayı bile çok görmüş nissan cam açma kapama butonlarının üstüne. sürücü hariç, camları tek tıkla açıp kapayamazsın xtrail'de, kapılar hıza duyarlı otomatik kilitlenmez, dışardan cam açıp kapayamazsın xtrail'de, dikiz aynaları otomatik kapanıp açılmaz, bunlar en basit farklar.... detaylara inecek olursak, paspaslar kalitesizdir, navi ekranı kalitesizdir, bej derinin 1-2 ay kullanım sonra deforme olduğunu görürsünüz... hocam, daha bir sürü fark var kalite açısından...

bmw ile nissan'ı karşılaştıracak kadar da seviyesiz yorumlar yapmayın lütfen..

iddalarınızın hepsi kusura bakmayın ama yalandan ibaret.

yeni xtarili 1 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum. deri koltuk veya konsolda en ufak bir kabarma hiçbirşey yok.
    camların vs nin otomatik kapanmasının kalite ile ne alakası var onuda anlamak güç. koskoca nissan firması bunu yapamayacak bir firmamı Allah aşkına.
    bir bildikleri varki yapmamışlar.

lütfen xtrail e çamur atmayı bırakın. crv yi çok seviyorsanız gidin ilgili forumda görüşlerinizi paylaşın.

• bu arada xtrail ppp un fiyatı artmış mı bana mı öyle geliyor.

dCi 130 DİZEL PLATINUM PREMIUM PACK X-TRONIC (A/T) 149.190 TL
  • DarkSidesOfMe kullanıcısına yanıt
    hocam, iddaa değil ki yazdıklarım, gerçekler, kimse malına toz kondurmaz, ben kondururum, ayrıca, hangi forumda ne yazacağımı size soracak değilim...

xtrail'in derisinde kabarma demedim, deforme dedim, 3 ay içinde ortaya çıkıyor eğer bej renkse, siyah göstermediği için sorun olmuyor... xtrail forumlarında insanlar yazıyor zaten bej deride deforme olduğunu, ben de gördüm test araçlarında daha 2-3 aylık araçlarda..

konsolda kabarma zaten 1 yılda olmaz hocam, 5-6 sene sonra bir bakacasın duruma...

koskoca nissan firması pinti hocam, yapamayacak değil, ama yapmıyor işte, maliyet düşürücü taktiklerdir bunlar, ayrıca, bunun gibi bir çok konu var nissan'ın maliyetten kaçtığı, örnek : kullandığı balatalar, ucuz ekonomi tür balatalardir.

xtrail'e çamur atmıyorum, zaten bende de xtrail var, nissan'ın kaliteli işçilik ve malzeme konusunda sınıfta kaldığını söylüyorum. hepsi bu.

ayrıca, crv forumunda da yazıyorum ben, crv'nin de eksik yönlerini bir çok kez yazmışımdır.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.