Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk önce allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin sonra hayırlı olsun.
    çok güzel bir araç aldınız desing pack donanımlı aldınız anladığım kadarıyla
    neden otomatik vites tercih etmediniz cvt şanzıman yüzünden mi bende de QQ+2 1,5 DCI var düz vites
    ankara şartlarında düz vites iyice yormaya başladı kısmetse değiştirince kesinlikle xtrail düşünüyorum otomatik istiyorum lakin cvt şanzıman hep geri adım atmama neden oluyor. sizde bu aracı alırken araştırma yapmışsınızdır. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. birde 7.000 tl fark verip black edition donanımı neden düşünmediniz çok dolu bir donanım size göre aradaki fiyat farkına değmez mi tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

112.000 liste
    - 1000 indirim sadık müşteri
    +500 sigorta trafik
    +2000 kasko
    +700 kredi masraf

birde trafik sigortasını ben aldığımda bayi ödüyordu şimdi müşterilere mi yansıtıyorlar.
    Ayrıca 700 tl kredi masrafının dekontunu mutlaka alın bulunduğunuz ilçe hakem heyeti vasıtasıyla geri alabiliyorsunuz bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimmurat06 -- 17 Temmuz 2014; 11:47:40 >
  • quote:

112.000 liste
    - 1000 indirim sadık müşteri
    +500 sigorta trafik
    +2000 kasko
    +700 kredi masraf

Kredi faiz oranı nedir acaba ?
  • zaferce kullanıcısına yanıt
    Vakıf bank şuan 1.03 veriyor. Ama bugün ki merkez bankası aciklamalarindan sonra değişir bütün oranlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4leri arazi taşıtı mı yoksa otomobil olarak mı geçiyor?

• quote:

şimdi de test izlenimlerimi paylaşayım:

kasa bayağı büyük, ama sürüş + konsol yeni qq ile aynı.

cvt 1sn geç tepti veriyor ama hantal değil. vites değiştiğini anlayamıyorsun (ben manuel aldım)

bagaj çok büyük,

3 sıra koltuk ancak çocuklara
    2 sırada bacak bacak üstüne atmak mümkün

anahtar cepte; düğme ile çalışıyor, bagaj da bu düğmeden acılıp kapanıyor(elektrikli)

sinyal vermeden serit değişince uyarı veriyor

otomatik fren dene(ye)medim.

lastikler büyük ama ince yanak.
    benim önceki çiftkabin skystar da çukur falan bilmezdim, satıcı arkadaş uyardı lastikler tane 650tl miş :(

ben beğendim, sizde deneyin.

giderseniz atakan bey'e selam söyleyin.
    5 tane sattırırsam navigasyonlu teyp hediye edecek :)

kalın sağlıcakla.

lastik 19" gerçekten büyük yanak da inceyse araçtaki konfor nasıldı?

650tl verip lastik almaktansa 17" jant alıp kalın yanak lastik takmak daha hesaplı olabilir.

• Bugün gittiğim nissan bayisinden donanım tablosunu elde ettim.Umarım işinize yarar.Ben skypack i gözüme kestirdim
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu- yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webster07 -- 18 Temmuz 2014; 19:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webster07

Bugün gittiğim nissan bayisinden donanım tablosunu elde ettim.Umarım işinize yarar.Ben skypack i gözüme kestirdim
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu- yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

Paylaşım için teşekkürler, cvt skypack versiyonu ne kadar, bilginiz var mı?

• efendicans E kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam 114.900 cvt skpack----106.900 skpack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webster07 -- 18 Temmuz 2014; 21:22:57 >
  • webster07 W kullanıcısına yanıt
    İstanbul da hangi bayilerde xt geldiğini bilen var mı arkadaşlar. yoksa sadece broşür mü gelmiş. bi tanışamadık şu araçla
  • mevzu M kullanıcısına yanıt
    Ben antalya bayisine uğradım.Platinyum xtronic test arabası getirmişler ama plaka alınmadığı için test sürüşüne 1-2 haftaya başlanacak dedi satış temsilcisi.Broşürde internetteki pdf tanıtım dosyasına ,fotoğrafını paylaştığım donanım tablosunuda kendileri kağıt parçası olarak içine iliştirmişler.Ama aracın gerçekten heybetli bir duruşu var
  • webster07 W kullanıcısına yanıt
    günaydın. bu aracı %90 şehir içi kullanacak biri olarak soruyorum. şehir içinde kullanmakta zorlanacak bir büyüklük mü. parkta vs. çok zorlayacak bir kasa değildir umarım. ben aile otomobili gibi kullanacağım ümidiyle beklediğim için çok fazla hantallık olmasını da istemem doğrusu. otomobil kıvraklığından çok uzaklaşmadan suv kullanma istememde fazla bir beklenti biliyorum ama bunu sağlayacak bir suv da kategorisinde bir numara olabilir diye düşünüyorum. sizce de öyle değil mi? iyi hafta sonu hepinize.
  • quote:

Nissan Park'tan aldım.
    nissan sattım nissan aldım diye %1 indirim yaptılar

ellerine 10 araç gelmiş
    ilk gün 8'i satılmış, 1tane test aracı=1 tane full içi sarı dışı koyu renk cvt var ellerinde.(132.900 olan)

test sürüşü için 3 kişi bekledim,

cvt tarzım değildi zaten manuel aldım.

selamlar

beyaz rengi nasıl sizce ?

bu araç ne renk olmalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

quote:

Nissan Park'tan aldım.
    nissan sattım nissan aldım diye %1 indirim yaptılar

ellerine 10 araç gelmiş
    ilk gün 8'i satılmış, 1tane test aracı=1 tane full içi sarı dışı koyu renk cvt var ellerinde.(132.900 olan)

test sürüşü için 3 kişi bekledim,

cvt tarzım değildi zaten manuel aldım.

selamlar

beyaz rengi nasıl sizce ?

bu araç ne renk olmalı ?

Ben alacak olsam koyu renkleri tercih ederdim, daha fazla yakıştığını düşünüyorum. Tabii ki zevk algısı kişiden kişiye değişir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatları kaldırdılar umarım zam içi değildir
  • Bence Gümüş gri de çok güzel bir renk
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 19 Temmuz 2014; 12:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

Fiyatları kaldırdılar umarım zam içi değildir

geçen gün yine yapmışlardı fiyatlar değişmemişdi...Allah hakkı üç derler ama arabayada talep var gibi bence bu sefer bir oynama yapacaklar,çünkü yıl sonu kampanyalarına girmeden önçe fiyatı biraz şişirip sonra indirmeleri lazım her zamanki senaryolar...
    istanbulda yüzbaşıoğlu, gülan oto, kterpetoğulları geldiğini bildiğim bayiler fakat test için henüz hazır değil araçlar.
  • 4x4 gören var mı bayilerde mersin bayi elimde yok ve Japonyadan geliyor oda 3 ay sürer eğer Türkiye de yoksa 4x4 dedi
    Bende aile arabası olarak ağırlıklı şehir içi kullanacağım.Aracın uzunluğu passatla aynı mondeodan ve insigniadan daha kısa olduğu için şehir içinde fazla sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.Performans konusu için test yapmadan ne söylense boş çünkü herkesin beklentisi farklı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.