|
Yeni Nissan Z tanıtıldı: Retro esintiler, 400 beygir güç
-
-
Sanırım yeniden aşık oldum..
-
Çok güzel ama keşke başka ülkede doğsaydım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Datsun 240z.. Anlatılmayacak güzellikte bir araç keşke olsa da yavaş yavaş orta şeritten gezinsek. Nissanı kutluyorum arabanın çizgilerine çok sadık kalmış. Arka kelebek camının tasarımı bile aynı denecek kadar tasarlanmış. 240z yi andıran İnce detayları gerçekten çok güzel. Popüler ve kıymetli modellerin modernini üretme konusunda herkesin örnek alması lazım bu modeli
-
çok güzel olmuş. ama nedense sanki markayı Nissan değil de, Fordmuş gibi algıladım. düz viteslisi alınır binilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Ağustos 2021; 14:25:34 > -
Önüne bi sis farı ister gibi duruyor. Onun haricinde başarılı makine
-
Arka süper de ön taraf Fiat 124 Abarth olmuş sanki. Daha asi bir şey beklerdim balık suratı olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ağustos 2021; 14:45:17 > -
Çok güzel araba. Alabilecek ülkede ki insanlara hayırlı olsun.
-
Çok güzel keşke elektrikli versiyonuda olsa.
-
Öncelikle eski kasaya sadık kaldığı için başlı başına bi takdiri hak ediyor. Malum günümüzün suprasını gördük efsane ile en ufak bir alakası yok. Benim tahminim seri üretime geçene kadar ön tarafta değişiklikler gelecektir
Tasarım dili olarak bir önce ki nesilden izler taşıması gayet güzel. Bu her zaman başarı ve beğeni getirir, oturmuş tasarımlar beğenilir. Ve de genellikle premium araçlarda bu tasarım dili mevcuttur.
Bunun en büyük örneğini segmentinde başarı çıtasını belirleyen, segmentinin banisi, referansı ve yarım asırdırda lideri olan, objektif otomotiv otoritelerinin otomotiv tarihinin “büyük iskender” i olarak tanımladığı Golf’ te görmekteyiz.
Ya da bir başka premium BMW 3 serisi gibi oturmuş ikonik tasarımlarda ya da Porsche modelleri gibi.
Çok klas olmuş
-
Integra, Countach ve diğer modern klasikler yavaş yavaş geliyor. eski modellerin tasarım dilini kullanmadıkları zaman her model markadan bağımsız birbirine benzeyecekti...
-
1969 Fairlady Z'nin izinden, çok güzel araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikalılar alır tepe tepe kullanır. bizde zaten anca intercity patronu falan koleksiyonluk alır. avrupalılar ise yüksek karbon salınım vergisi sebebiyle salak mıyım ben türkler gibi fazla veriyim der, gider standart araç alır.
-
Hiç japon gibi durmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba GT86'ya benziyor ön ve yan profil. Arka profil ise elektrikli Mustang.
-
Çok iyi olmuş. Bazıları gibi Z4 çakması yapmamışlar en azından.
Bknz: New Toyota Supra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam senin profildeki crx de güzel 18 bin tl ye falan vardı ilanlarda ilk arabam olarak hayal ederdim. Şimdi 50 bin tl olmuş en az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 19 Ağustos 2021; 7:32:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41Hocam senin profildeki crx de güzel 18 bin tl ye falan vardı ilanlarda ilk arabam olarak hayal ederdim. Şimdi 50 bin tl olmuş en az
Crx i hakettiği paradan alan son kişiyim Ailenin 2. Crx bunsuz yapamıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çok güzel araba. Alabilecek ülkede ki insanlara hayırlı olsun.
|
Çok güzel ama keşke başka ülkede doğsaydım.
|
Datsun 240z.. Anlatılmayacak güzellikte bir araç keşke olsa da yavaş yavaş orta şeritten gezinsek. Nissanı kutluyorum arabanın çizgilerine çok sadık kalmış. Arka kelebek camının tasarımı bile aynı denecek kadar tasarlanmış. 240z yi andıran İnce detayları gerçekten çok güzel. Popüler ve kıymetli modellerin modernini üretme konusunda herkesin örnek alması lazım bu modeli |
amerikalılar alır tepe tepe kullanır. bizde zaten anca intercity patronu falan koleksiyonluk alır. avrupalılar ise yüksek karbon salınım vergisi sebebiyle salak mıyım ben türkler gibi fazla veriyim der, gider standart araç alır.
|
Benzer içerikler
- whatsapp gizleme
- truecaller nedir
- kitap okuma uygulaması
- youtube arka planda oynatma iphone
- en iyi yapay zeka siteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X