Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Arkadaşlar acil yardım lütfen !!!!

6303 classic var bende, lakin konuşma yaparken ahizeden yani ses çok az geliyo. karşı tarafın sesini duyamıyorum. Telefonumu çok seviyorum elden çıkarma niyetim yok. Belkide babama verecem. Onunda kulakları az işitiyor. Varsa bi çözümü acil bi el atın.

Bendekinde kulağına yakınlaştırmasan bile hopörlördeymiş gibi ses veriyor.O derece yüksek yani ses.

Seninki düz model mi yoksa i modeli mi?

Yok düz olan Ahmet.Ama zil sesi çok kötü dışarıda falan duyulmuyor.Titreşim desen o da duyulmuyor.Ayrıca birisinde beyaz olanı gördüm sanırım en yeni versiyonu yüklemiş.Batarya, Şebeke ve Saat göstergeleri aynı aşağıdaki resimdeki telefon gibiydi ;

• quote:

İyi de senin fotoğrafını attığın telefon 6303 değil ki, 2730.
  • quote:

quote:

Yok yani ışte bekleme ekranı onun ki gibi diye örnek olarak koydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Haa öyle söylesene. Ama o zaman i li model oluyor seninki. Bu fotoğrafta gösterdiğin işletim sistemi S60. Bizim i'li modeller S60 ama düz modeller S40. Benimki düz model, ses berbat.

• asirimi ezik suan 2 tel olarak kullaniyorum tek iyi yonu flas olmasi baskada bi seyi yok yane bu tlfon yaklasik 439 tl ama galaxy y 379 tl farka bak yaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

asirimi ezik suan 2 tel olarak kullaniyorum tek iyi yonu flas olmasi baskada bi seyi yok yane bu tlfon yaklasik 439 tl ama galaxy y 379 tl farka bak yaaa

Yuh ya 469 TL verilir mi buna. Ben düz modelini 2010'da 270 TL'ye almıştım. İ'li modeli ise 300 idi. Bence o kadar para verilmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

asirimi ezik suan 2 tel olarak kullaniyorum tek iyi yonu flas olmasi baskada bi seyi yok yane bu tlfon yaklasik 439 tl ama galaxy y 379 tl farka bak yaaa

Yuh ya 469 TL verilir mi buna. Ben düz modelini 2010'da 270 TL'ye almıştım. İ'li modeli ise 300 idi. Bence o kadar para verilmez.

kesinlikle.vermeyin o kadar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Arkadaşlar acil yardım lütfen !!!!

6303 classic var bende, lakin konuşma yaparken ahizeden yani ses çok az geliyo. karşı tarafın sesini duyamıyorum. Telefonumu çok seviyorum elden çıkarma niyetim yok. Belkide babama verecem. Onunda kulakları az işitiyor. Varsa bi çözümü acil bi el atın.

Bendekinde kulağına yakınlaştırmasan bile hopörlördeymiş gibi ses veriyor.O derece yüksek yani ses.

Seninki düz model mi yoksa i modeli mi?

Yok düz olan Ahmet.Ama zil sesi çok kötü dışarıda falan duyulmuyor.Titreşim desen o da duyulmuyor.Ayrıca birisinde beyaz olanı gördüm sanırım en yeni versiyonu yüklemiş.Batarya, Şebeke ve Saat göstergeleri aynı aşağıdaki resimdeki telefon gibiydi ;

resimdeki 2700 değil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haa öyle söylesene. Ama o zaman i li model oluyor seninki. Bu fotoğrafta gösterdiğin işletim sistemi S60. Bizim i'li modeller S60 ama düz modeller S40. Benimki düz model, ses berbat.

Hayır alakası yok.Resimde verdiğim telefonunda, 6303 ve 6303i'ninde işletim sistemi S40.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-6303-classic-vs-Nokia-6303i-classic

Nokia'nın en son çıkardığı tuşlu Symbian işletim sistemli telefonu Nokia C5.

• Şöyle bi kaç tane kendi çekimim makro fotoğraf ekleyeyim :

• 6303 ün makro ve fotoğraf kalitesi güncel bir çok telefondan daha iyidir gerçekten.
  • 6303C telefonumda ölü piksel oluştu. Dün daha azdı, bugün daha da arttı, bugünkü hali fotoğrafta görülüyor. 2,5 sene oldu alalı. Çok ilerlerse mecbur yeni telefon alacağız artık, yaptırmaya kalksak da pahalı olur herhalde. Çok yere düştü herhalde ondan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 2 Kasım 2012; 13:59:14 >

• quote:

6303C telefonumda ölü piksel oluştu. Dün daha azdı, bugün daha da arttı, bugünkü hali fotoğrafta görülüyor. 2,5 sene oldu alalı. Çok ilerlerse mecbur yeni telefon alacağız artık, yaptırmaya kalksak da pahalı olur herhalde. Çok yere düştü herhalde ondan oldu.

ilerliyor malesef..,
    ben telefonu masadan düşürdüm..ilk başta sadece bir noktaydı.sonra artmaya başladı.seninki gibi oldu.ardından yatay satır halinde ekranı komple kapladı..

1.5 yıl sonra meydana geldi..garantim vardı.değiştirdiler ekranını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 2 Kasım 2012; 14:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

ilerliyor malesef..,
    ben telefonu masadan düşürdüm..ilk başta sadece bir noktaydı.sonra artmaya başladı.seninki gibi oldu.ardından yatay satır halinde ekranı komple kapladı..

Aynen öylehocam, sabah daha azdı, şu an daha fazla. Sizin dediğiniz gibi yana doğru genişliyor. Garantisi bitti. Ne yapsam bilemedim. Yeni telefon alırdım ama para yok. Yaptırmaya kalksam ne kadar tutar acaba? 40-50 TLkurtarır herhalde
  • quote:

quote:

ilerliyor malesef..,

Aynen öylehocam, sabah daha azdı, şu an daha fazla. Sizin dediğiniz gibi yana doğru genişliyor. Garantisi bitti. Ne yapsam bilemedim. Yeni telefon alırdım ama para yok. Yaptırmaya kalksam ne kadar tutar acaba? 40-50 TLkurtarır herhalde

Daha kötüsü de var...ekranin diger noktalarindan da basliyor birdenbire..
    Abartmiyorum ust kisimda 3-4 mm lik kisim komple kararmisti..
    Mesajlar falan anlamsiz oluyor telefon iptal resmen ekransiz...

Garanti kapsaminda degistirildi benimki ama ucuz bi ekran degil hocam..en az 100 lira falan olsa gerek orijinal ekran..ama dediginiz fiyata çin mali ekranlarda takilabiliyor sanirim..
    Benim telefonu yurtta etütte ders calisirken bi arkadas dusurdu..nefret ediyordum cocuktan..
    Bu olay sonrasinda can ciğer kanka olduk elemanla
    Vardir bi hayir....

Ayrica nokia servisi ekrani nasil taktiysa alttan isik sizmasi yapiyor..
    Atta sağda ve solda .... Dikkatti bakinca goruluyor

• http://www.gencteknomarket.com/Nokia-6303i-Orjinal-Lcd,PR-2251.html

Kesinlikle orijinal değil mesela bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.gencteknomarket.com/Nokia-6303i-Orjinal-Lcd,PR-2251.html

Kesinlikle orijinal değil mesela bu

İlginiz için teşekkür ederim. İlerleyeceğinin farkındayım. Ne yapsam bilmiyorum. Yeni üniversiteye başladım. durumlar da sıkışık baya. Çin malı almayı düşünmüyorum, alırsam orjinal alacağım. Ama o kadar para vermek de içimen gelmiyor açıkçası böyle bir telefona. Kötü telefon değil ama 100 TL'de fazla gibi geliyor bana bu telefon için. Yeni telefon da almaya kalksam en az 300 TL çıkacak cepten. Siz olsanız ne yapardınız?

• http://www.poczciarz.eu/manuale/Nokia/Service%20Manual%20Nokia%206303i%20Classic%20RM-638.pdf

Hocam yeni telefon alabiliyorsan al...yaptirmayla ugrasma..
    Yinede bi sor telefonculara...bakalim ne diyecekler

• http://www.poczciarz.eu/manuale/Nokia/Service%20Manual%20Nokia%206303i%20Classic%20RM-638.pdf

İlginizi cekerse

• quote:

http://www.poczciarz.eu/manuale/Nokia/Service%20Manual%20Nokia%206303i%20Classic%20RM-638.pdf

İlginizi cekerse

Ben açarsam kapatamam hocam. Bakalım duruma göre hareket edeceğiz artık. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.