Şimdi Ara

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert25

Ben de bu telefonu beğeniyorum ama şarzının ne kadar gittiği ile ilgili pek bilgi verilmemiş. Kullananlar bu konuda bilgi verirseler memnun olurum.

2,5 senedir 6500 slide kullanıyorum şarjı ortalama kullanım ile hala 2 gün gidiyor.

6700 slide ise daha iyi bir batarya kullanıyor ve araştırdıgım kadarıyla ortalama 3 gün gidiyor. Doğru oldugunu düşünüyorum.

Bu telefonu alırsam şarj problemi olmuyacak eminim.
  • Telefonu alalı 15 gün oldu. Telefonun metalik boyası çok hoş , kayar kapağın açılıp kapanması biraz sert kapalıyken oynama yapmıyor ama açıkkan çok hafif oynaması var. Kamera kalitesi abartıldığı kadar mükemmel değil çekerken titretmemeniz gerekli. video çekimi oldukça başarılı takılma yapmıyor. menü geçişleri biraz ağır işliyor ama rahatsız edici boyutta değil, şarzı maksimum 2 gün gidiyor. Ben genel olarak çok memnunun uygulamalar çok başarılı çalışıyor, Beni üzen tek şey şarzının az gitmesi Bu hepsinde aynımı yoksa telefonumda problemmi var bilmiyorum. Wifi olayına gelince hiç gerek yok gsm şirketlerinde internet aylık sınırsız kullanımları aylık 7 tl gibi bi ücretle hallediliyor.
  • Ben de dün aldım. Mesaj okuyucusu ingilizce. Onu Türkçe yapamıyorum. Bilen biri varsa anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargosan

Telefonu alalı 15 gün oldu. Telefonun metalik boyası çok hoş , kayar kapağın açılıp kapanması biraz sert kapalıyken oynama yapmıyor ama açıkkan çok hafif oynaması var. Kamera kalitesi abartıldığı kadar mükemmel değil çekerken titretmemeniz gerekli. video çekimi oldukça başarılı takılma yapmıyor. menü geçişleri biraz ağır işliyor ama rahatsız edici boyutta değil, şarzı maksimum 2 gün gidiyor. Ben genel olarak çok memnunun uygulamalar çok başarılı çalışıyor, Beni üzen tek şey şarzının az gitmesi Bu hepsinde aynımı yoksa telefonumda problemmi var bilmiyorum. Wifi olayına gelince hiç gerek yok gsm şirketlerinde internet aylık sınırsız kullanımları aylık 7 tl gibi bi ücretle hallediliyor.

maksimum 2 gün dedin üzdün şimdi beni Ben daha fazla gitmesini beklerdim. Acaba teli ilk günlerde çokmu kurcalıyosun
    Aslında 15 gün olmuş bataryanında kendine gelmesi gerekirdi.
    teşekkürler yorum için.

Bu arada peki telefon yavaşmı? menü geçişleri falan hızlımı, benim hızıma ayak uyduramayan telefona deli olur çöpe atarım.

• Flasını el feneri olarak kullanabilecegim bir program varmı_? programları ya kabul etmiyor yada sertifika sorunu diyor. bunu nasıl ortadan kaldırabilirim bilgisi olan varmı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marnero55 -- 21 Ekim 2010; 1:06:36 >
  • Yahu tam ısınıyorum özelliklerine fiyatına ; 399 a düşmüş vatan ve electroworl'de.
    1 de ne göreyim wi-fi : yok
    İlla 1 eksik olmak zorunda mı !?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamMasterJay

Yahu tam ısınıyorum özelliklerine fiyatına ; 399 a düşmüş vatan ve electroworl'de.
    1 de ne göreyim wi-fi : yok
    İlla 1 eksik olmak zorunda mı !?!

Hocam evet wi-fi yok. ama olsaydıda fiyatı bu olmazdı.

Artık biraz para vererek girebiliriz.
  • Çok hoşuma gitti telefon. Wi-Fi benim için önemli değil. Bir süredir takip ediyorum fiyatı düşecek gibi durmuyor. Acelem yok, acaba fiyatı düşer mi beklemeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Çok hoşuma gitti telefon. Wi-Fi benim için önemli değil. Bir süredir takip ediyorum fiyatı düşecek gibi durmuyor. Acelem yok, acaba fiyatı düşer mi beklemeli miyim?

6500 slide kullanıcısıyım. o nun fiyatı çook uzun süre aynı kaldı. üretimden kalkmaya yakın biraz düştü.

6700 slide da fiyatı uzun süre değişmeyecek gibi duruyor. pek araştırmadım ama şuan en uzcuzu 400-410 gibi. Tahminen 360-380 olur. 8-10 ay sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

quote:

Çok hoşuma gitti telefon. Wi-Fi benim için önemli değil. Bir süredir takip ediyorum fiyatı düşecek gibi durmuyor. Acelem yok, acaba fiyatı düşer mi beklemeli miyim?

6500 slide kullanıcısıyım. o nun fiyatı çook uzun süre aynı kaldı. üretimden kalkmaya yakın biraz düştü.

6700 slide da fiyatı uzun süre değişmeyecek gibi duruyor. pek araştırmadım ama şuan en uzcuzu 400-410 gibi. Tahminen 360-380 olur. 8-10 ay sonra.

Teşekkürler cevap için. Beklememe gerek yok o zaman, denk getirdiğim anda acımayıp alırım.

Bir de aklıma şu takıldı. Vatan'da world card'a 6 taksit 420 TL. hepsiburada'da 444 TL ama yanında 2 gb hafıza kartı veriyor. Hafıza kartlarının fiyatı ne aralıkta, hepsiburada daya uygun gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...ernhrn...

Flasını el feneri olarak kullanabilecegim bir program varmı_? programları ya kabul etmiyor yada sertifika sorunu diyor. bunu nasıl ortadan kaldırabilirim bilgisi olan varmı_?
    flaş elfeneri gibi kullanılmıyor mu
  • Bugün mavi olanını aldım hepsiburada'dan 445 TL'ye. Çok şık, ele güzel oturuyor. Baya beğendim. Bakalım yavaş yavaş çözecem. Symbianlı telefonu ilk defa kullanıyorum.
  • quote:

Bugün mavi olanını aldım hepsiburada'dan 445 TL'ye. Çok şık, ele güzel oturuyor. Baya beğendim. Bakalım yavaş yavaş çözecem. Symbianlı telefonu ilk defa kullanıyorum.

Hocam şuraya eksilerini artılarını yazabilirmisin..
    Bende alıcam yakın zamanda inşallah
  • Kapağı, görünüşü çok hoş. Dıştan beğenmediğim bir yanı olmadı.

Kamerasını fazla denemedim. Ama ana kamerası çok net çekiyor, bilgisayara atıp bakmadım çektiğim fotolara ama, telefonda gayet kaliteli gözüküyor. Öndeki ikincil kamerası ise baya kötü çekiyor ana kameraya göre. İkincil kameralar ilki ile aynı kalitede olmuyor mu yoksa diye düşündüm. Bütün telefonlarda bu böyle mi?

Tuşları gayet güzel. Önceki telefonum Chocolate'tı ve mesaj yazmak işkenceydi. Bu telefonda mesaj yazmak çok eğlenceli, tuşlar akıyor.

İnternetle ilgili çok fazla özellik var, ben interneti telefonda hiç kullanmayam biriyim. Kurcuklarken 60 kuruş civarı internete harcamışım yanlışlıkla.

Telefonun üstünde USB girişini kapayan kapakçık zor kaldırılıyor. Kullana kullana kırılacak gibi geldi bana.

Bir de çok şaşırdığım bi özelliği varmış. Almadan önce bilmiyordum. Şu ekranı tamamen dokunmatik yeni nesil telefonlarda telefonun yan çevirince ekran da yan dönüyor ya, bu telefonda da varmış o özellik. Fotoğraflara bakarken çok işe yarıyor.

Çözemediğim bir şey var. Ana ekranda masaüstünde Eposta ayarlarını yapın ve fotoğraflarınızı paylaşın yazan iki uyarı var. Uyarıdan çok kısayol gibi. Onları yokedemedim.

• Bende aldım aynısından çok güzel bir telefon.
    dokunmatik olmasın ama küçük ve özellikli bir telefon diyorsanız işte budur.
    Nen-El arkdaşım ayarlar-genel-kişiselleştir-temalardan yapıyorsun.
  • quote:

Kapağı, görünüşü çok hoş. Dıştan beğenmediğim bir yanı olmadı.

Kamerasını fazla denemedim. Ama ana kamerası çok net çekiyor, bilgisayara atıp bakmadım çektiğim fotolara ama, telefonda gayet kaliteli gözüküyor. Öndeki ikincil kamerası ise baya kötü çekiyor ana kameraya göre. İkincil kameralar ilki ile aynı kalitede olmuyor mu yoksa diye düşündüm. Bütün telefonlarda bu böyle mi?

Tuşları gayet güzel. Önceki telefonum Chocolate'tı ve mesaj yazmak işkenceydi. Bu telefonda mesaj yazmak çok eğlenceli, tuşlar akıyor.

İnternetle ilgili çok fazla özellik var, ben interneti telefonda hiç kullanmayam biriyim. Kurcuklarken 60 kuruş civarı internete harcamışım yanlışlıkla.

Telefonun üstünde USB girişini kapayan kapakçık zor kaldırılıyor. Kullana kullana kırılacak gibi geldi bana.

Bir de çok şaşırdığım bi özelliği varmış. Almadan önce bilmiyordum. Şu ekranı tamamen dokunmatik yeni nesil telefonlarda telefonun yan çevirince ekran da yan dönüyor ya, bu telefonda da varmış o özellik. Fotoğraflara bakarken çok işe yarıyor.

Çözemediğim bir şey var. Ana ekranda masaüstünde Eposta ayarlarını yapın ve fotoğraflarınızı paylaşın yazan iki uyarı var. Uyarıdan çok kısayol gibi. Onları yokedemedim.

evet genelde ön kamera daha kötü olur. bu normal.
    Usb kapağınında sert olması hoşuma gitti. çünkü zaten kullanmam.

Yorumlar için teşekkürler.

Ayrıca merak ettiğim birşeyde kızağın oynayıp oynamadığını merak ediyorum. Hangi renk aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Bende aldım aynısından çok güzel bir telefon.

Eyvallah hocam hallettim dediğin yerden.

Mavi rengini aldım. Kapağında bir oynama var ama şöyle. Açıkken bir sorun yok arada boşluk kalmadan direk kayıyor ve yerine oturuyor. Ama kapattıktan sonra tuşların olduğu tarafta biraz boşluk kalıyor kapakla telefon arasında. Bastırınca biraz oynuyor ama özellikle bastırmak gerek bunu farketmek için. Yorumlarda böyle birşey okuduğum aklıma geldiği için baktım ve farkettim. Yoksa farkedemeyecektim belki de.

Kızak, LG Chocolate'a göre baya yumuşak geldi elime. Chocolate lak diye kapanıyordu. 6700 yavaşça kapanıyor.

Yalnız bugün kamerasıyla baya cebelleştim. Açınca flash'ı default olarak açık geliyor. Flashlı çekme işini tam anlamadım zaten. Bir kere çekem tuşuna basınca flash yanıyor, sonra sönüyor foto çekmiyor. Üstü üste iki kere basmayı, basılı tutmayı denedim. Bir türlü çekemedim. Arada bir kere rasgele çekebildim ama nasıl oldu anlamadım. Flashı kapatınca tek basmayla çekiyordu.

Ayrıca flashı kapatsam bile flashlı çekiyor bazen. Flash ayarlarından kapalıyı seçiyorum, dönüp çekme tuşuna basıyorum. Flash yanıyor.

• 5800 XM kullanıcısıyım ama 6700 Slide'a deyim yerindeyse hasta kaldım Ekran parlaklığı canlılığı mükemmel arkadaşlar, dayım aldı bu telefonu uzun uzun inceleme fırsatı buldum. Dokunmatiğe alışmasam ve bir sonraki telefonumu iphone olarak kararlaştırmasam yada şöyle diyeyim iphone a bütçem yetmediği için 5800 xm aldım kullanıyorum memnunum da 6300'ım vardı ondan önce ama şu telefonu gördükten sonra 6700 almadığıma pişman oldum bende müthiş bi sempati uyandırdı. bu telefonu kullanıp iphone a geçmek isterdim açıkçası :) Şimdi anneme almayı düşünüyorum ve ben bu telefonu tavsiye ediyorum
  • quote:

quote:

Mavi rengini aldım. Kapağında bir oynama var ama şöyle. Açıkken bir sorun yok arada boşluk kalmadan direk kayıyor ve yerine oturuyor. Ama kapattıktan sonra tuşların olduğu tarafta biraz boşluk kalıyor kapakla telefon arasında. Bastırınca biraz oynuyor ama özellikle bastırmak gerek bunu farketmek için. Yorumlarda böyle birşey okuduğum aklıma geldiği için baktım ve farkettim. Yoksa farkedemeyecektim belki de.

Kızak, LG Chocolate'a göre baya yumuşak geldi elime. Chocolate lak diye kapanıyordu. 6700 yavaşça kapanıyor.

Yalnız bugün kamerasıyla baya cebelleştim. Açınca flash'ı default olarak açık geliyor. Flashlı çekme işini tam anlamadım zaten. Bir kere çekem tuşuna basınca flash yanıyor, sonra sönüyor foto çekmiyor. Üstü üste iki kere basmayı, basılı tutmayı denedim. Bir türlü çekemedim. Arada bir kere rasgele çekebildim ama nasıl oldu anlamadım. Flashı kapatınca tek basmayla çekiyordu.

Ayrıca flashı kapatsam bile flashlı çekiyor bazen. Flash ayarlarından kapalıyı seçiyorum, dönüp çekme tuşuna basıyorum. Flash yanıyor.

2,5 yıldır 6500 slide kullanıyorum telefonumu hala çok büyük zevkle kullanıyorum. Kızağında falan hala hiçbir problem yok. Tak Diye açılıp kapanıyor ilk gün gibi. inşallah 6700 slide larıda aynı kalitete yapmışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

quote:

quote:

2,5 yıldır 6500 slide kullanıyorum telefonumu hala çok büyük zevkle kullanıyorum. Kızağında falan hala hiçbir problem yok. Tak Diye açılıp kapanıyor ilk gün gibi. inşallah 6700 slide larıda aynı kalitete yapmışlardır.

Rica ederim efendim.

Flash'ı kapatamama sorunumla ilgili şimdilik şöyle bir çözüm buldum. Bug gibi birşey var sanki :)

Kamera açıkken flash ayarı sayfasını açıyorum. Burada Otomatik seçili geliyor. Aşağıda Flash kapalı seçeneğine geliyorum. Burada iki tuş ile bu seçimi yapma şansımız var. Ortadaki OK tuşu ile seçimi yaparsam, yine kapalı seçiliyor ama flash kapanmıyor, çekmeye kalktığımda flashlı çekiyor. Ama eğer ki kapalıya gelip sol seçim tuşu ile seçtiğimizde (Tamam tuşuna karşılık geliyor o ekranda) yine kapalı seçilmiş oluyor ve bu sefer flash kapalı halde fotoğraf çekiyor.

Önerebileceğiniz güzelcene bir foto çekme Symbian uygulaması var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.