Şimdi Ara

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu aldık şarjı bitene kadar test edelim dedik iyi guzeldi hersey , sonra bir ara dondu neyse dedim bataryayı cıkarıp taktım sonra ,birden tuş ttakılmış gibi oldu hiç bi tuş calsımıyordu bataryayı yine cıkarmak zorunda kaldım,sarjı azaldıhında video cekimi ypamadım bi turlu surekli telefon donup kapanıp acılıyordu panoromik foto vekerken donuyordu kapanıyordu tekrar acmak zornda kalıyrdum , baklm sarj dolsun yarınd eğişim için goturcem umarım alırılar. garanti sartlarında yazmıyor urun değişimi yapılabilecegi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist_ipod

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: gitarist_ipod

Öncelikle merhaba..Arkadaşlar bu telefonda merak ettiğim bir nokta var..Ortam ışık sensörü (ALS) bulunan bir cihazmış..Bu özelliği ortam ışığına göre ekran parlaklığını ayarlıyor sanırım ??Bunu devreden çıkarabiliyor muyuz ve tuşu kitlediğimizde hala sensör devrede kalıp ekran aydınlatmasını ayarlıyor mu ??Ya da şöyle sorayım..Tuşu kitledikten sonra ortam ışığı ne olursa olsun aydınlık veya karanlık yine de belli bir sürede ekran ışığını kapatıyor mu ??Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

2 aydır kullanıyorum hiç dikkatimi çekmedi böyle bir özellik. Belki kapalıdır bende diyeceğim ama ayarlarda da rastgelmedim hiç.

Sol üst köşedeki yerin üstüne parmağınızı kapatarak ve açarak ekran aydınlatmasının değiştiğini gözlemleyebilirsiniz..Oluyor mu bir farklılık ?

O sensör gece kullanımlarında ekranın ışığını azaltarak klavyenin ışıklarını yakıyor. Çok güneştede ekranın ışığını arttırarak ekranın net olarak görünmesini sağlıyor. Eğer nasıl çalıştığını gözlemlemek istersen küçük ledli feneri o sensöre yaklaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 26 Mart 2011; 0:43:07 >

• İnternette 6700 Slide ile çekilmiş örnek resimler:

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI  (Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI
     (Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI  (Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI
    Resimler MobilHattan Alıntıdır. Resimleri, Makro çekim olarak ve AF özelliği ile çekilmiştir.

Ayrıca merak eden arkadaşlar bu linkten cihazı ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirler.

Selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 26 Mart 2011; 0:45:57 >

• monoblok yapilar her zaman daha cok hosuma gitmistir. bana gelmez bir yapiya sahip bu tipler.
  • hb hafta sonu indiriminden!!!

Telefonu alan varmı.Hepsiburada siparişleri gönderecekmi acaba? Benimki tedarik sürecinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguler16 -- 11 Nisan 2011; 17:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

hb hafta sonu indiriminden!!!

Telefonu alan varmı.Hepsiburada siparişleri gönderecekmi acaba? Benimki tedarik sürecinde.

benimde aynı hocam.Müşteri hizmetlerine onay aşamasındayken mesaj attım cevapları işleminiz onaylanmıştır dendi
  • Benimki de tedarik sürecinde gözüküyordu fakat az önce baktım iptal maili gelmiş.

quote:

Sayın müşterimiz

Sitemizden verdiğiniz siparişinizde bulunan Nokia 6700 Slide ( 2 Gb Hafıza Kartı Hediye) adlı ürün tedarikçi firmasından bize ulaşan hatalı bilgi sebebi ile yanlış fiyattan satışa açılmıştır. Söz konusu ürünün sistemsel hata sebebi ile satışa açılmış olmasından dolayı sizlerden öncelikle özür dileriz. Ürünün şu anda ne yazık ki belirtilen fiyattan tedariği mümkün değildir. Bu sebeple siparişiniz iptal edilmiştir. İptal edilen ürünün tutarı bu gün içinde kredi kartınıza/banka hesabınıza geri iade edilecektir.

Bununla birlikte size yaşattığımız sorun sebebi ile sadece Telefon mağazasından yapacağınız alışverişlerde Mayıs ayı sonuna kadar kullanabileceğiniz 50 TL lik hediye çekiniz üyelik sayfanıza tanımlanmıştır.

Yaşanan bu durum sebebi ile üzgün olduğumuzu belirtir anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla…

• quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Benimki de tedarik sürecinde gözüküyordu fakat az önce baktım iptal maili gelmiş.

quote:

Sayın müşterimiz

Sitemizden verdiğiniz siparişinizde bulunan Nokia 6700 Slide ( 2 Gb Hafıza Kartı Hediye) adlı ürün tedarikçi firmasından bize ulaşan hatalı bilgi sebebi ile yanlış fiyattan satışa açılmıştır. Söz konusu ürünün sistemsel hata sebebi ile satışa açılmış olmasından dolayı sizlerden öncelikle özür dileriz. Ürünün şu anda ne yazık ki belirtilen fiyattan tedariği mümkün değildir. Bu sebeple siparişiniz iptal edilmiştir. İptal edilen ürünün tutarı bu gün içinde kredi kartınıza/banka hesabınıza geri iade edilecektir.

Bununla birlikte size yaşattığımız sorun sebebi ile sadece Telefon mağazasından yapacağınız alışverişlerde Mayıs ayı sonuna kadar kullanabileceğiniz 50 TL lik hediye çekiniz üyelik sayfanıza tanımlanmıştır.

Yaşanan bu durum sebebi ile üzgün olduğumuzu belirtir anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla…

İptal maili gelmiş ama iptal etmemişler siteden bakıyorum tedarik sürecinde yazıyor neden böyle acaba bizim mi iptal etmemizi bekliyorlar

• vallahi birilerine çek verip birilerinin siparişini iptal edemezler konuyla ilgili nereye topik açsak silindi kitlendi v.s durumla ilgili konuşmakta yasak bende h.b bu telefonları bu fiyattan vermek zorunda siperiş verenler sanayi ve ticarat bakanlığına ve tüketici hakem heyetine başvuralım topluca...
  • banada mail geldi ama çek falan yok hala, samsung monte alacaktım çek gelene satıştan kaldırdılar onuda
  • Telefonu alalı 4 ay oluyor sanırm.. tek canımı sıkan nokta video çekerken çok nadir de olsa telefonun kapanmasıydı.. güncelleme ile böyle bir sorun ortadan kalktı..

bir telefonun bu kadar kullanışlı olacağını hiç düşünmezdim. kırmızısını aldım bende çok hoşuma gitti..

flash olayında flashı kapalı yaptığınızda ilk bir ışık çıkıyor netleştirir gibi.. o kapanmaması can sıkıcı, gündüz çekimlerinde hızlıca birkere bastığınızda o çıkmasada gece çekimlerinde özellikle çıkmasını engelleyemiyorsunuz. bence bu büyük saçmalık.. biryerde arkadaşlarınızla oturuyorsunuz bir fotoğraf çekineceksiniz 2 3 saniye gözünüze sürekli bir ışık tutuluyor sonra flashsız çekiyor.. anlayabilirsen anla.. onun dışında kamera kalitesi çok iyi.. özellikle ide o fotoğraflar beni tatmin etti.. dijital fotoğraf makinası hissiyatı veriyor.. ama samsungtan bir fotoğraf aldım arkadaştan aynı yerde çekindiğimiz fotoğraflarda onunkisi daha canlı duruyor benim telefonda netliğine lafım yok ama renkler sanki daha canlı geldi samsungun fotoğraflarında :) 3 gündür kamera ayarları arıyorum internette o yüzden :)

mesaj yazma olayıda oldukça kolay..

ana ekranı düzenleyebiliyorsunuz, isterseniz arkadaşlarınızın fotgrafralından oluşan bir kısayol oluşturulabiliyor.. çok kullanışl bir ana ekran yapılabiliyor bu yüzden.. iphone kullanan arkadaşlarım incelediğinde ala alla cidden ana ekran olsun menüsü olsun çok cezbedici ve güzel dediklerine şahit oldum.. küçük olması ayrı bir avantaj benim için telefonun..

tek eksik wifi ama bence bu tarz işlevsel olarak telefon özellikli bir alette de wifi aramamak lazım.. ben aramıyorum açıkçası. ihtiyacım olduğunda türkcelden günlük girip kullanıyorum bu da fazlası ile işimi görüyor.

kardeşim alırken iki tane alalım dedi evdekiler aldım, başlarda hoş iyi ya fena değil diyordum, ama gerçekten cezbedici bir telefon bence.. telefon gibi telefon.. arkadaşlarımda bu klavye tuşlular var ben hayatta kullanamam onları.. en iyisi bu tarz benim için..

son olarak keşke metalik beyaz kapağı olsaymış...

umarım çıkartırlar.. pembe çıkartacaklarına beyaz çıkartsalarmış efsaneler arasına girermiş bence..

• Şık bir tasarımı var.
  • Hepsiburada.com çekini kullanmayan varsa makul fıyata alabilirim
  • selam arkadaşlar bugün 6700 slide aldım çok hoş bi telefon fakat not yazma özelliğini bulamadım bir türlü bilen arkadşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • ana ekrandaki küçük simgeleri nasıl düzenleyebiliyoruz. mesela '' Fotoğraflarınız paylaşın '' simgesini yok etmek istiyorum... Nasıl yapabilirim?
  • bu telefonun kamera çekim sesi neden kapatılamıyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bu telefonun kamera çekim sesi neden kapatılamıyor arkadaşlar?

Nokia bazı modellerinde böyle birşey uyguluyor. Gizli çekimleri önlemek amacı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bu telefonun kamera çekim sesi neden kapatılamıyor arkadaşlar?

Nokia bazı modellerinde böyle birşey uyguluyor. Gizli çekimleri önlemek amacı ile.

ilginç bir uygulamaymış. Gizli çekim için çok daha uygun cihazlar var.
  • yanlış hatırlamıyorsam telefonu sessize alınca kameradan ses çıkmıyor birde video çekerken neden takılır onuda anlamadım son güncellemeyi indirdim bakalım nasıl olacak telefonu ne güzel bir sitede görüp hacklemiştim
  • Makro çekim olarak ve AF özelliği bunlar ne demek birde bu telefonda varmı acaba
    bende bahçemden çektiğim bir resimi ekleyeyim

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_45 -- 9 Eylül 2011; 23:53:54 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.