Şimdi Ara

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    nokia 6700 kullanıyorum 1 seneyi aşkındır çok memnunum her anlamda.400 e almıştım 2010 kasımda şimdi yine aynı fiyat hiç düşmedi.

Benim size sorum bu telefonda bir veya birkaç numaradan hem çağrı hemde msj almama o numarayı engelleme özelliği varmı?üstündeki yazılımda yok sanırım..Arama engelleme black list programı varmış ama ben yüklemedim...
    bilgisi olan varsa yardım lütfen.
  • Bir arkadaşımın 6700silde side donma yapıyor neden yapar bilginiz varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

Bir arkadaşımın 6700silde side donma yapıyor neden yapar bilginiz varmı??

benimde donuyordu son yazılımı yükledim hiçbir sorun kalmadı telefon çok hoşuma gitti
  • arkadaslar telefonumun bıkac programa ıhtıyacı vardı google den soyle bı arattım burayı buldum 2 saatte her cevabı okudum gordugum kımse ıse yarar bıse yazmamıs,
    öncelikle yaklasık 1 senedır kullanıyorum ve hıcbır sıkıntım olmadı. gelelim flash kapatılınca flash patlatmasına auto focus ozellıgı ıle goruntuyu netlestırmek ıcın ıkı kademelı olan deklansore ılk kademesnde bastıgınızda flashla gorntuyu stabılıze edıyor ıkıncıyı basınca ıse flassız cekımı sıze en mukemmel sekılde sunuyor, bıcok dslr makınelerde olmayan panaromık resım cekme ozellıgı ıse ayrı bır guzel e daha ne dıım uzerınde carl zies mercek var onun cektıgı resm 5 mp de olsa boyut olarak 7 mp fotograf makınemden daha cok yer kaplıyor :)
    yazılım konusundada eksık olan telefon degıl nokıa sanırım cok talep olmadgndan yada baayn kullanıcıların agırılgından oturu yazılımı cok guncellenmedı ben 2. yı yaptım ama belkıde yenı yazılımlar vardır ve her yazılımda bıssuru ek ozelllıkler sızlere gelıyor cok sasırtıcı .
    *hafıza kartından bı melodıyı zıl sesı yada mesaj sesı yaptgnzda telefona tasınsın mı? dıye komık bı soru sormadan bulundugu dızınde zıl sesı yapabılıyor
    * kapak yayları harıka durumda sert degıl yumusak degıl nokıa bence bu telefonla cıgır actı kayar kapak konusudna
    * ıkız kardesı 6700 clasıkten menu ve ıcerık olarak oldukca ılerde
    *yazdıgınız metnı seslı olarak okuyan bır adam ve bunu zıl seslerne donusturerek telefonunuzu cok eglencelı yapıyor, örn: benım tlefnmn kapagını actgmda bır ses'' selam ustat'' kapatınca '' bay bay '' dıyor ve mesaj geldıgınde '' tugrul mesajın var lan'' yazısını yazdıgım ıcın onu bana okuyor
    -mesaj yazmak bıraz zor helekı bas parmagı bıraz enlı ınsanlar ıcın
    -usb gırısını kapatan kapak samsung E250 ler gıbı bı lasık le govdeye baglı ve zamanla asınma kopma an meselesı
    - arka kapak swıtch olmadan acılmaz bu guzel bı ozellık olsa gerek
    -tek tusla bluetooth aabılır ve bluetooth kapsama alanı oldukca genıs
    -resımlı rehber masa ustunde cok sık duruyor
    -full metal govde telefona bı agırlık katıyor
    - bekleme suresı 200 saat dıyor ama ben o kadar bekledgnı gormedım :)

yuksek seste MP3 dınleyebılırsınız yanı ısınzden oturu gurultulu yrlerdeysenz yada telefon sesını duymamanızdan sıkayet edılıyorsanız bu telefon tam sıze gore

2.5 ınch lık kulaklık jak ı ıle bırlıkte gelen telefonda hızlı sarj aletı de 2 gb kartta cıkıyor kutudan
    radyosunun kayıt yapma ozellıgıde olsa harıka olucak

umarım bu yorumlar alacak olanlara bır fıkır verır
    almanızı tavsıye edrm daha detaylı bılgı ısteyen pm atsın ordan da ırtıbata gecerek anlatırım

• Arkadaşlar telefon bir anda hafıza kartını görmemeye başladı.Şarkılar,resimler falan herşey gitti. Yardımcı olabilecek var mı ?
  • Bu telefonu migrosta 399 TLye gördüm. Bu fiyata özellikleri fena değil gibi geldi. Sizce nasıl bir cihaz değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Bu telefonu migrosta 399 TLye gördüm. Bu fiyata özellikleri fena değil gibi geldi. Sizce nasıl bir cihaz değer mi?

aldın mı sen kardeş? ben de düşünüyorum bu telefonu, hakkında pek fazla yorum olmasa da güzel gibi...
  • Yaklaşık 1 ay önce aldım telefonu. Fakat eve gelince birşey dikkatimi çekti. Kapak kapanınca sağ kenarında bir açıklık var. Elimi sürünce rahatsız ediyordu. Tekrar satıcıya gidip durumu anlattım, ikna edemedim. Farklı telefonlara birlikte baktık, ikna oldu ama bu kez de "ya abi bundan birşey olmaz" filan deyince (biraz da tanıdık olması nedeniyle) fazla üsteleyemedim. KVK'ya gidip durumu anlattım ve ya değişim olsun, ya da tamir olsun dedim. Onlar da telefonu İstanbul'a göndereceklerini söylediler. Kullandığım birkaç gün içerisinde dikkatimi çeken bir eksiklik de şuydu. Birisiyle konuşurken ses az geliyor. Yani ahize sesi yetersiz geldi bana. Belki de X2 ile kıyasladığım için bana öyle gelmiştir. Son olarak ortadaki navigasyon tuşundan tuhaf gıcırtı seslerinin geldiğini ama bu durumun normal olup olmadığını bilmediğimi belirtmek istiyorum. Kısacası biraz hayal kırıklığına uğradım. Telefon gelince biraz daha kullanacağım, seversem devam ederim, yoksa satarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.