Şimdi Ara

(Yeni) NOKİA 6700 SLİDE ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum.. Bu telefom da exchange mailleri alabiliyormuyuz.. böyle bir özellik varsa bu telefonu alacağım yoksa C5 alacam
  • kazan kapaklı telefonlar hoşuma gitmiyor, sanki laçka olacakmış gibi geliyor zamanla
  • kullanan arkadaşlar bu telefonla çektikleri fotoları paylaşabilirlerse cok güzel olur
  • carl zeiss mercek ve 5mp olmasının hakknını veriyor mu??
  • Bu telefon ile şirket maillerimizi alabiliyormuyuz. exchange mail özelliği var mı ?
  • Wifi Yok Sanırım ..
  • WiFi yok herhalde!
  • Düşündüğüm Gibi. Yok . Büyük Bi Eksiklik Artık Wifi Olmaması Bu Tip Cİhazlarda Bence.
  • arkadaşlar bu telefonu yada 6600 i slide almayı düşünyorum acaba hangini tercih edersiniz bu telefonun eksilerini ve artılarını kullananlar kısaca özetleyebilirmi ???
  • Wifisiz telefonlara artık çöp gözüyle bakıyorum niyeyse
  • aynen wi-fisiz telefon ekran kartsız pc ye benzer :D
  • bakın wifi olmadğını biliyorum size telefonun özelliklerini kızağının kalitesini ve kullanışını soruyorum...
  • Arkadaşlar ben kullanıyorum wifi özlliği yok ama tasarımı harika ses kalitesi 6600 silde a göre çok çok fazla video çekerken flaş açık oluyor kızağıda harika fotograf çekmesi 5 mp daha ne olsun alacaklara tavsiye ederim ...
  • 1 aydır 6700 slide almayı düşünüyorum ve Bu konuyuda takip ediyorum.

Fakat diğer telefonların konuları hızla ilerlerken burada anlamadığım bir durgunluk var.

Nedeni telefonun tutulmamış olmasımı?
    Yada alanların çok memnun olupta buraya uğramamasımı?

Telefonu alıcam ama kullanıcılarından pek birşey duymadım, henüz karar veremedim.
  • Şu telefonu alırsam hemen buraya uzun uzun yazıcam.
  • Yokmu 6700 slide alıpta şuraya iyi bir açıklama yapacak??
  • Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Komşumuz almış bundan. Sol üstte mesaj kutusu yanıp sönüyor sürekli. Gelen okunmamış mesaj falan yok.
    Mail ayarlarınızı yapalım falan diyor ana ekranda. Onla mı alakalıdır acaba?
    Acil yardım bekliyorum. Utandırmayın beni, hallederiz dedim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Komşumuz almış bundan. Sol üstte mesaj kutusu yanıp sönüyor sürekli. Gelen okunmamış mesaj falan yok.
    Mail ayarlarınızı yapalım falan diyor ana ekranda. Onla mı alakalıdır acaba?
    Acil yardım bekliyorum. Utandırmayın beni, hallederiz dedim. :(

sim mesajlarına bakın...
  • ben aldım wi-fi si yok sadece gerçekten çok kullanışlı kamerası da çok iyi 5 mp sonuçta kızağına gelince 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun görülmedi şak şak açılıp kapanıyor kızaklı telefonlarda sevdiğim sestir, internet hızı çok iyi benim pc den hızlı giriyor internet e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roman_Gladius -- 8 Ekim 2010; 19:26:51 >
  • Ben de bu telefonu beğeniyorum ama şarzının ne kadar gittiği ile ilgili pek bilgi verilmemiş. Kullananlar bu konuda bilgi verirseler memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.