Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reis verdiğin şu sitede ekran ölçüsü için 39x43 mm demiş.yanlış vermişler herhalde.böyle bişey olması imkansız 2,6 inch ekranı olan bi telefon için.

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n85-en.shtml#3

display konusunda bahsetmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

harbi lea bunun şarj yeri yok

o kadar inceleme linki veriyorsun hiç bakmadınmı reis yaw nokia bu telefonla 2.5 mm(sanırım böleydi) şarj cihazından vazgeçmiş.artık mini usb girişli şarj cihazı var.
    nokia bu cihazı bence oldukça akıllıcı üretmiş.tek giriş iki farklı şey için kullanılıyor.mesela 3.5 mm kulaklık girişinden hem ses hemde görüntü çıkışı sağlanıyor.aynı şekilde miniusb girişinden şarj oluyor aynı zamanda bilgisyarada bağlantı kuruluyor.valla 10 numara telefon

edit:daha önce miniusb şarjını bi kaç telefonda görmüştüm.samsungdu sanırım.artık misafirliğe gittiğimizde samsung şarj cihazı sorma ihtimalimizde var.nede olsa artık herkes samsung kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 7 Eylül 2008; 15:45:45 >

• SE'lerin nerdeyse çoğunda var USBden şarj ama bence normal girişte olmalıydı
  • acaba bu telefonun cpu ve ram i ne kadar.bileniniz varmı.
  • şuan o bilgiler yok ama tahminim 369mHz ve 128ramdir
  • bende bir yerde okumuştum işlemcisi 369mHz diye ama ram i hatırlamıyorum
  • CPU:
    Single CPU

CPU Type: ARM 11

CPU Clock Rate: 369 MHz

Memory:
    Max User Storage: 74 MB

NAND Memory: 78 MB

Memory Card: Micro SD

Max Memory Card Size: 8 GB

Memory Card Feature: Hot Swap
  • N81 ' in tek beğenmediğim yönü kamerasıydı , onu da bu modelle aşmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

CPU:
    Single CPU

Memory:

işlemciyi tutturmuşuz
  • işlemcisi n82den iyimi kötümü ?
  • iyi ama rami kötü
  • Çok kötü bi puan aldı N85 benden, gerçi testlerde hızlı görünüyordu menüsü felan ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

CPU:
    Single CPU

Memory:

her yerde 128 mb ram dediler.kaynak neresi acaba.incelemelerde falan öyle yazıyordu.bence nand memory dediği telefon hafızası ramle alakası yok.birde max memory card size 8 gb demesine rağmen bi inceleme sitesinde 32 a kadar alır sorun olmaz gibi yazıyordu.sonuçta hc hafıza kartlarını destekliyor16 lıklar çıkarsa desteklemem şansı az

edit:hemencik buldum doğru bilgiyi:Memory
    The device comes equipped with 128 Mb of RAM, after first launch you will get around 70 Mb of free memory at your disposal. Also you will have around 72 Mb for storing personal data. The N85 deals with microSD memory cards (hot-swappable), the phone comes packaged with a 8Gb unit. There are no restrictions as far as memory card's size is concerned - our handset easily identified a 32Gb card.
    türkçesine gerek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 8 Eylül 2008; 17:21:35 >

• nokia çok benzer telefonlar çıkarmaya başladı
    bu cihazda büyük bi yenilik göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

türkçesine gerek varmı

var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

nokia çok benzer telefonlar çıkarmaya başladı

adamlar telefonu inceltmişler,pil sürelerini iyileştirmişler,fp2 koymuşlar,ekranı 2,6 inch yapmışlar,fm transmitter koymuşlar,usb den şarj edilebilme özelliği yapmışlar,8 gb kart veriyorlar yanında ve en büyük özelliği ve yeniliği kuşkusuz oled ekranı.oled ekranla bi daha güzel olmuş.
    ee daha ne yeniliği bekliyorsunuz.ha bi ağız koymamışlar kuş tutabilmesi için

• quote:

Orjinalden alıntı: sener35

quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

nokia çok benzer telefonlar çıkarmaya başladı

adamlar telefonu inceltmişler,pil sürelerini iyileştirmişler,fp2 koymuşlar,ekranı 2,6 inch yapmışlar,fm transmitter koymuşlar,usb den şarj edilebilme özelliği yapmışlar,8 gb kart veriyorlar yanında ve en büyük özelliği ve yeniliği kuşkusuz oled ekranı.oled ekranla bi daha güzel olmuş.
    ee daha ne yeniliği bekliyorsunuz.ha bi ağız koymamışlar kuş tutabilmesi için

tamam işte, oled ekran dışında saydıklarına anca geliştirilme denir (benim lügatımda) yeni tip ekran da sanki sorun çıkaracak gibi duruyo gözüm tutmadı ama güzel telefon yine de tuş takımı dışında tasarımı da hoş.

• Çok hoşuma gitti bu cihaz. Ne zaman Tr ye gelir
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.