Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende merakla bekliyorum.. ne zaman Türkiye'ye gelir ve fiyat ne kadar olur dersiniz??
  • bu fp2 olayı donanımsalmı yazılımsalmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2
    Memory
    The device comes equipped with 128 Mb of RAM, after first launch you will get around 70 Mb of free memory at your disposal. Also you will have around 72 Mb for storing personal data. The N85 deals with microSD memory cards (hot-swappable), the phone comes packaged with a 8Gb unit. There are no restrictions as far as memory card's size is concerned - our handset easily identified a 32Gb card.
    türkçesine gerek varmı

hafıza
    bu cihaz 128 mb ram ile geliyor,ilk açılışta 70 mblık kullanabileceğiniz boş raminizi oluyor.ayrıca 72 mblık kişisel bilgilerinizi depolayabileceğiniz bir alanınız var.n85 8 gblık hafıza kartıyla beraber geliyor.hafıza kartıyla ilgili herhangi bir sınırlama bulunmuyor,bizdeki cihaz kolayca 32 gblık kartı gördü

sener35 dediğine katılıyorum, bu telefonla beraber getirecekleri devrim niteliği taşımasada bence bir çok güzel yenilikle geliyor.n95 sahibi olanlar için cihaz gerekli değil ancak n95v dışında telefon sahibi olanların daha iyi bir cihaza geçmek istiyorlarsa ilk seçenekleri bu olacaktır

• Samsung i8510 u gördükten sonra, yalan oldu bu alet
  • bu alet ekim 2008 de türkiye dışında mı şatışa sunulacak yoksa aynı anda türkiye ye de mi gelecek?bir de tahminen bu aletin mayıs-temmuz 2009 gibi fiyatı ne olur?700 lere düşer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

bu fp2 olayı donanımsalmı yazılımsalmı acaba

yazılımsal

sener35:aynı anda tr'ye gelmez sanıyorum. nerdeyse tüm modellerde bu böyle oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

bu fp2 olayı donanımsalmı yazılımsalmı acaba

yazılımsal

sener35:aynı anda tr'ye gelmez sanıyorum. nerdeyse tüm modellerde bu böyle oldu

desene aralık ocak gibi gelecek.benim için farketmez de ama ne kadar erken gelirse mayıs gibi almayı düşündüğüm için o zamana kadar fiyatı daha çabuk ve daha fazla düşer.
  • bu telefon tam bir multimedya canavarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sener35

quote:

Yep-yeni inceleme:

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n85-en.shtml

ekran daha 1 belli oluyor burada

abi neyniş öle oled ekran yaw.sırf bu yüzden gidip n96 alınmaz yani.
    süpersin n85

ya bilmiyorum ama burdaki izlenimlerim bence oled ekran tam bir facia.hiç gerçekçi durmuyor renkler.özellikle alev rengi n96 ekranında daha gerçekçi duruyor..tabi birde n96nın ekranı neden karartılmış onuda anlamış değilim.bence oled ekran şimdilik göz boyama.(tabiki burdaki karşılaştırmaya göre)

• reis yaw yokmu yeni incemele falan sitelerde.heyecanımız yavaş yavaş azalmaya başladı.samsungun yeni telefonlarından sonra elini çabuk tutması lazım nokia nın.bu telelfonu çok geciktirmemesi lazım.
    oledin ne kadar iyi olduğunu kendi gözlerimizle görmeden tam olarak anlayamayız.ama her yerde oledin son yılların en gözdesi olacağı yazarken kalitesiz olacağını sanmam

bende bu telefonu alacağım gibi ama çıkması fiyatının düşmesi falan derken sanırım haziranı bulur.benim içinde mutluluk verici bişi 2 seneyi doldurmuş olurum telefonu aldığım.en azından acımam verdiğim paraya
  • önceki sayfada 1 alay inceleme hands-on var lea onlara bak 1er defa
  • Buyrun bunlar taze geldi:

TIKLA!!

• kafayı yicem yaaaaaaaaaa bu ne böle bi telefon alacaım tuttu çıkan modellere bak n81 8gb n82 e66 arasında kaldım bide bu çıktıııııı nolur yardımcı olun yaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

kafayı yicem yaaaaaaaaaa bu ne böle bi telefon alacaım tuttu çıkan modellere bak n81 8gb n82 e66 arasında kaldım bide bu çıktıııııı nolur yardımcı olun yaaaaaa

Bende senin durumundaydım, N85 i bekleyeyimmi yoksa N82 mi alayım diyordum. Kararımı verdim beklemiyorum ve 2 yerle irtibattayım siyahını getirtsinler hemen N82 alacağım.

Beklemek istersen en az ocak yada şubata kadar beklemen lazımki Türkiyeye gelsin, uzun hikaye yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

kafayı yicem yaaaaaaaaaa bu ne böle bi telefon alacaım tuttu çıkan modellere bak n81 8gb n82 e66 arasında kaldım bide bu çıktıııııı nolur yardımcı olun yaaaaaa

Bende senin durumundaydım, N85 i bekleyeyimmi yoksa N82 mi alayım diyordum. Kararımı verdim beklemiyorum ve 2 yerle irtibattayım siyahını getirtsinler hemen N82 alacağım.

Beklemek istersen en az ocak yada şubata kadar beklemen lazımki Türkiyeye gelsin, uzun hikaye yani.

İmkanı yok bekleyemem Bende kararımı verdim galiba n81 8gb alcam N82 çok özellikli bi cihaz fakat ben dış görünüşe önem verdiim için tipim diil tabi zewkler ve renkler tartışılmaz Alırsan ii günlerde kullan yardımın içinde teşekkürler

• N85 Video İnceleme!!

http://justamp.blogspot.com/2008/09/nokia-n85-video-review.html

Ktunnel'dan açın.
  • quote:

önceki sayfada 1 alay inceleme hands-on var lea onlara bak 1er defa

ehehe onları ezberledim yaw artık.gerçi bi telefonu ne kadar farklı inceleyebilirlerki yani.bakalım yeni verdiğin linklere bakayım.dahada hoşuma gidecekmi acaba
    bu telefonu merakla bekleyen az kişi var sanırım.forumun ilk sayfasına baktım samsung iphone muhabbetleri dönüyor daha çok.

edit:ya reis vazgeçtim yen link gönderme.829 euros diyo market fiyatı incelemede ya offffffffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 19 Eylül 2008; 1:42:35 >

• O fiyat yalandır ya ne la bu Arte mi?
  • Yeni video!!

http://www.youtube.com/watch?v=cPUkySPozug

Ktunnel'dan açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.