Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N96 PİYASADA, BAZI NOKİASHOPLARDA 1433 YTL DEN SATILMAYA BAŞLADI
  • N96 yı doğubankta görmüştüm tuğla gibi geldi bana cepte baya yer kaplar,N85 ise daha ince daha hoş duruyor ben telefonu sevdim inşallah 3 haftaya kadar çıkar yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN BEY

N96 yı doğubankta görmüştüm tuğla gibi geldi bana cepte baya yer kaplar,N85 ise daha ince daha hoş duruyor ben telefonu sevdim inşallah 3 haftaya kadar çıkar yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum

N96 ile N95 8GB'ın eni ve uzunluğu aynı.. belki uzunlukta 1mm fark vardır..
  • dubaide yaklaşık 800 ytl den satışta...
  • arkadaşlar bütün diğer telefonlarda hep ekranda tft yazıyordu,bunun ekran cinsiyse OLED, ne fark var birbirinden?bende şuan n95 8gb var ama bu telefonun tipine de hasta oldum.zaten n81 alıcaktım ama kamera 2 mpx diye almamıştım.bu da aynı n81 gibi olunca böyle bir kıvılcım yayıldı vücutta. acaba satıp alsam mı bu telefondan ?

ekleme: biraz önce vidyoyu inceledim ve bittim.ekran dönüşü,menüde simgeler arası geçiş falan çok güzel olmuş.acaba n95e de eklenebilir mi o özellikler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaFenerl1 -- 4 Ekim 2008; 12:34:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

arkadaşlar bütün diğer telefonlarda hep ekranda tft yazıyordu,bunun ekran cinsiyse OLED, ne fark var birbirinden?bende şuan n95 8gb var ama bu telefonun tipine de hasta oldum.zaten n81 alıcaktım ama kamera 2 mpx diye almamıştım.bu da aynı n81 gibi olunca böyle bir kıvılcım yayıldı vücutta. acaba satıp alsam mı bu telefondan ?

ekleme: biraz önce vidyoyu inceledim ve bittim.ekran dönüşü,menüde simgeler arası geçiş falan çok güzel olmuş.acaba n95e de eklenebilir mi o özellikler?

senin dediğin fp2 arayüzü n81'e eklendiğine göre n95 ede eklenir herhalde.bu arada n79 ve n85 isviçrede ön siparişle satışa gridi.
    n85=736 isviçre frangı
    n79=591 fr.- aynı sitede diğer telefonların fiyatları;
    n82=558 fr.-
    n95 8gb=727 fr.-
    n96=911 fr.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick_9602 -- 4 Ekim 2008; 13:09:44 >

• Şu durumda satış fiyatı yaklaşık 1200 ytl olur, zaten o civarlarda bekleniyor.
  • n95 mi n85 mi?nokianın sitesine göre şarj süresi baya iyi görünüo.n95ten iyi yani.bu ay çıkar inşallah.ben n95 almayı düşünüodum beklesemmi bunu acaba
  • offf sabahtan beri aramadığım, taramadığım yer kalmadı. hala kesin bi çıkış tarihi yok TR için sıyıracam..
  • Bu ay da çıkacağına göre Aralıktan önce beklemeyin Türkiyede. Bende düşünüyorum ama o kadar bekleyemem.
  • aralık mı çok geç yaa ztn çıkar çıkmaz da alınmaz çok pahalı olur.biran önce u600den kurtulmam lazım o kdr bekleyemicem sanırım n95 araştırmaya başliim o zmn
  • yaw 5800XM bile aralıkta çıkacak die haberler okudum birkaç yerde.. N85 in duyuruldugu tarihten bu yana kaç ay geçti hala net bi yanıt yok..
  • N96 daha yeni çıktı.

Aynı politikayı izlemeyebilir gerçi.
  • 1200 ytl civarı olursa pahalı olur..n96 nın üzerine bu da innov8 den pahalı olursa kimse bu telefonu almaz gibi görünüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

1200 ytl civarı olursa pahalı olur..n96 nın üzerine bu da innov8 den pahalı olursa kimse bu telefonu almaz gibi görünüyor..

Şuan bu fiyata çıkmış ve bulunyor olsaydı ben alırdım innov8 i pek beğenmedim.

Edit: Benim gibi düşünende çok olurdu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 4 Ekim 2008; 20:20:48 >
  • geçenlerde bi arkadaşımın Omnia'sını (samsung i900) inceledim. dokunmatiği çok hassas değil aynı şekilde parmakla kullanımda bastırmanız gerekiyor. Kalemle kullanımda ise sorun yok. nokia'da aynı hatayı yapmaz die ümit ediyorum..
  • bende merakla bekleyenlerdenim bu telefonu.bir an önce ön sipariş başlasın dükkanlara gelsin.bakayım ona göre alayım artık ya yeter
    ama 1200 olursa bende almayı düşünmem 1000 seviyelerine gelmesi lazım.satışı iyi olur o kadar inmesi çok uzun sürer sanıyorum
  • nokia ya telefon ettim..ne zaman çıkacak diye..
    adam aynen şunu söyledi.."bize çok yakında piyasaya sürülecek dendi..ama kesin bir tarih verilmedi..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

nokia ya telefon ettim..ne zaman çıkacak diye..
    adam aynen şunu söyledi.."bize çok yakında piyasaya sürülecek dendi..ama kesin bir tarih verilmedi..."

Aynen bende telefon edip sordum banada;

Çıkış tarihinin belli olmadığını ve Tr ye çıktığı zaman gelemediğini şimdiye kadar böyle olduğunu söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.