Şunu anlayamıyorum; Çıkmamış bir ürünü kutulu mutulu nerden nasıl temin ederler
Ayrıca Kutu içeriğinde 8gb hafıza kartı olacak denmemişmiydi, ben göremedimde.
Harika telefon gerçektenn .. ne kadar acaba xd
Bunu alabilmek için n95'imi satmaya kararlıyım
Aklım o kadar karışıkki;
N82 siyah arıyorum 1,5 aydır yok bulamıyorum. İnnov8 mi alsam diyorum N85 i görünce bunu alayım diyorum ama, ne zaman çıkacağı Tr ye geleceği hiç belli değil beklemekde istemiyorum
Bunu bekle dostum
önce n82 almaya kararlıydımm sonra siyah renk ve fp2 beni cezbetti n78 kaymaya başladım ki n85 i görünce şokk oldum adetaa beklemek çok sıkıcı artık çıksada nasipse alsakk yaff
İnnov8 dede Fp2 var ama N85 teki menü efektleri daha etkileyici. Nokia bu işi biliyor yaw sonrada nokia fanatikliği diyorlar.
Türkiyede satışa çıktımı fiyatı ne kadar ? telefon güzelmiş bu arada
Şunu anlayamıyorum; Çıkmamış bir ürünü kutulu mutulu nerden nasıl temin ederler
Ayrıca Kutu içeriğinde 8gb hafıza kartı olacak denmemişmiydi, ben göremedimde.
italya'da çıktı cihaz
Nike: henüz satışa çıkmadı
N96 Junior falan koysalardı ya adını..
Sanki N81 le N96 yı çiftleştirmişler, bu doğmuş...
europe.nokia.com sitesindeki bazı ülkelerde çıkmış, N96 yı fiyat kıyaslaması açısından ekliyorum.
Finlandiya 8gb modeli var N85 700€ N96 830€ Fransa N85 679€ N96 749€ İtalya N85 549€ N96 699€ Polonya N85 1749Zloty N96 2349Zloty
bu hesaba göre 150-200 ytl daha ucuz olacak n96dan.yani en aşağı 1300den çıkar n85 hayalleri bir başka bahara kaldı ozmn
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
Aklım o kadar karışıkki;
N82 siyah arıyorum 1,5 aydır yok bulamıyorum. İnnov8 mi alsam diyorum N85 i görünce bunu alayım diyorum ama, ne zaman çıkacağı Tr ye geleceği hiç belli değil beklemekde istemiyorum
dostum n82 al sonra nokia shop ta kapağı değiştir bence ben öle yapcam xenon flaş yeter yaf tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama fiyat farkını da göz önünde bulundur bence
HERKESE SELAMLAR SAYGILAR...
Diyecek laf yok. Süper. Çok beğendim. Gerçekten çok şık bir tasarımı var.
quote:
Orjinalden alıntı: hasan333
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
Aklım o kadar karışıkki;
dostum n82 al sonra nokia shop ta kapağı değiştir bence ben öle yapcam xenon flaş yeter yaf tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama fiyat farkını da göz önünde bulundur bence
HERKESE SELAMLAR SAYGILAR...
Bulsaydım alırdım siyahını ama çıktığı ve Tr ye gelmesi yakın olduğu için büyük ihtimal bunu bekleyeceğim. Şimdi N82 alsam N85 çıkıncada aklım bunda kalır, fiyatı bi şekilde hallederiz o çok mühüm değil. İnnov8 bile almaya kalkışmışken N85 te zaten İnnov8in şuanki fiyatından çıkar muhtemelen.
ByAdmin şu anda ne kullanıyorsun bilmiyorum ama bence N85'i bekle
quote:
Orjinalden alıntı: TechZone
ByAdmin şu anda ne kullanıyorsun bilmiyorum ama bence N85'i bekle
N70
hocam N85'i bekle bence
quote:
Orjinalden alıntı: TechZone
hocam N85'i bekle bence
İyi güzel tabikide sabırsız biriyim 1,5 ay zor sabrettim, bunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum