Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PAŞA

Tamam herşeyi güzel olmuş ama dokumatiğini neden Iphone daki gibi yapamıyorlar... Iphone bir kez eline alan birisi için bile diğer telefonların dokunmatiği kötü geliyor... (ben Iphone cu değilim...) Dokunmatik ekran yine olmamış nokiada...

iphonun dokunmatik ekranı yani multi touch u apple satın aldı.... yani çoklu dokunmatik için apple a para ödemek gerek.....
    bide nokianın dokunmatik ekranları bazen DOKUNMAMATİK oluyor.. arkadaşlarım bundan şikayetçi oluyor çoğu zaman

• Katılıyorum tasarımı ve özellikleri çok hoş
  • nokia'nın değişmez kuralı

tv izliyen vatandaş n97 gördü hemen koştu aldı eve geldi telefonu açtı fakat o telefoncuya gidip gelene kadar 2 model daha cıktı az kullansa telefonu antika olucak

varmi itirazı olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

nokia'nın değişmez kuralı

tv izliyen vatandaş n97 gördü hemen koştu aldı eve geldi telefonu açtı fakat o telefoncuya gidip gelene kadar 2 model daha cıktı az kullansa telefonu antika olucak

varmi itirazı olan?

Bence o konuda apple daha acimasiz. iphone 2G, 3G, 3GS derken bikac ay sonra bakalim ne cikacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastertr

quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

nokia'nın değişmez kuralı

varmi itirazı olan?

Bence o konuda apple daha acimasiz. iphone 2G, 3G, 3GS derken bikac ay sonra bakalim ne cikacak...

apple da belli ama öyle ay falan yok her yıl bir model haziran dan hazirana
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Orijinalden alıntı: mastertr

apple da belli ama öyle ay falan yok her yıl bir model haziran dan hazirana

yok yok bencede apple acımazslığı geç resmen dalga geçer konuma gelmiş atrık.2G.3G ve 3GS dediği modeller bire bir aynı cihaz ,hiç bi görsel farklılık yok,küçük bi kamera pixelli ,bi işlemci hızıyla aynı ürünü pişir pişir yeni diye millete yuttur. yakında 3GS2 çıkar hafıza arttı derler

• quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Nokia fena atak yapıyor...

evet çok kötü atak yapıyor. bu derece fena berbat ataklar yapması , sony ericssonun işine geliyor. isim Xperia X2, Nokia X6: kardeş gibi. işlemcisi 400 mhz civarında ramı 128 mb. benim 2005 model sony ericsson w950 ise buna yakın sayılır 233 mhz işlemci ve 64 mb ram :).... bence 1 numara SE satio ,,,,, 2 numara SE x2.... piyasanın en iyileri olacak gibiler... nokianın daha çok çalışması gerek kasa süslemeyle olmaz,, ergonomi ve özellik gerek bunlar ise maalesef nokiada mevcut diiil

SE o dediklerinizi piyasaya çıkarmayı "başarırsa" öyle olacak sanki.
    Nokiada "az laf, çok iş"
    Gerçi fanatizminiz nickinizden de anlaşılıyor ama ben bir hatırlatma yapayım dedim.
    Saygılarımla.

• arkadaşlar ben n86 almaya karar verirken bu tel. çıktı. Benim için fotoğraf ve video kalitesi önemli.. bu tel n86 dan iyi çekermi foto ve video kalitesi bakımından.
    Foto ve video kalitesi bakımından ikisinin artıları ve eksileri neler hangisi daha iyi.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 2 Ekim 2009; 3:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

arkadaşlar ben n86 almaya karar verirken bu tel. çıktı. Benim için fotoğraf ve video kalitesi önemli.. bu tel n86 dan iyi çekermi foto ve video kalitesi bakımından.
    Foto ve video kalitesi bakımından ikisinin artıları ve eksileri neler hangisi daha iyi.
    Teşekkürler.

arkadaşım foto ve video için alıcaksan ve illa nokia olsun diyosan tartışmasız n86 tabiki.
  • SE konusunda çok fena dedikodular dönüyor. öyle görüyorum ki SE nin ömrü en fazla 2 sene. bu da baya iyimser. neyse konumuz bu değil. X6 nın paket içeriği bomba
  • Bu telefon S.E İDOU nın bir kopyası gibi duruyor..
  • Nokia world 2009da birde giriş seviyesi olarak nokia x3 tanıtılmıştı.xpress music serisinin en gelişmiş telefonu.3.2 megapiksel kamera,300 saatten fazla bekleme,24 saatten fazla müzik çalma ve kulaklıksız radyo dinleme.
    bu telefon Türkiyeye ne zaman gelir?
  • Arkadaşlar,

Bu telefon (X6) Nokia' ın tam dokunmatik (kapasitif) ekranlı ilk telefonu olacak. Gerçek manada iphone' a rakip ilk cihazı... Nokia' cıların daha fazla takip edeceğini düşünmüştüm ama forum yavaş ilerliyor.

Gerçi Nokia dokunmatik büyük ekranlı cihazlara son zamanlarda önem vermeye başladı. 5800, N97 ...
  • Laptop taşımak istemediği halde ALL in ONE ve hafif bir cihaz (150 gr altı) taşımak isteyenler için gördüğüm X6 da

bana göre,

iphone' a göre + ları ;

+ daha yüksek ekran çözünürlüğü
    + daha yüksek kamera (foto+video) çözünürlüğü
    + flaşlı fotoğraf
    + java ve flash desteği
    + daha hesaplı (32 gb iphone göre 500-600 TL ucuz olacağını tahmin ediyorum)
    + standart micro usb bağlantı
    + görüntülü görüşme için önünde kamera
    + 13 gr daha hafif

- leri ;

-multi touch
    - 0.3 " (0.76 cm) küçük ekran

emin olamadığım ;

? güneş altında ekranın seçilebilirliği
  • X3 giriş segmentinde piyasayı ele geçirecek
    bu da üst segmentte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Nokia fena atak yapıyor...

evet çok kötü atak yapıyor. bu derece fena berbat ataklar yapması , sony ericssonun işine geliyor. isim Xperia X2, Nokia X6: kardeş gibi. işlemcisi 400 mhz civarında ramı 128 mb. benim 2005 model sony ericsson w950 ise buna yakın sayılır 233 mhz işlemci ve 64 mb ram :).... bence 1 numara SE satio ,,,,, 2 numara SE x2.... piyasanın en iyileri olacak gibiler... nokianın daha çok çalışması gerek kasa süslemeyle olmaz,, ergonomi ve özellik gerek bunlar ise maalesef nokiada mevcut diiil

Ilk lansmanda 400 mhz islemcisi olacak deniyordu ama cikan telefon 650 mhz olacak. Bilginize... Bence telefon super. Bu telefonu bekliyorum ben.

• Reklam videosu yayınlandı

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Nokia X6’nın İlk Resmi Videosu - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/nokia-x6-inceleme-video-15326.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 22 Ekim 2009; 18:22:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

X3 giriş segmentinde piyasayı ele geçirecek
    bu da üst segmentte

Katılıyorum.zira özellikleri çok iyi x3'ün.Ben piyasaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Tam 5130 alıyordum,bu modelin yakın zamanda piyasaya çıkacağını öğrendiğim için beklemeye karar verdim.Zira tahminler rekabetçi bir satış fiyatıyla modelin raflaradaki yerini alacağı şeklinde.
    X3ün teknik detayları blicca.comda

Nokia x3 ve x6nın karşılaştırması.Müzik süper

• quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

Ilk lansmanda 400 mhz islemcisi olacak deniyordu ama cikan telefon 650 mhz olacak. Bilginize... Bence telefon super. Bu telefonu bekliyorum ben.

Hocam,

X6' nın CPU su için "ARM 11 434 MHz processor" deniliyordu. Acaba 650 mhz işlemci bilgisini nereden aldınız ? Eğer böyleyse çok iyi ...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.