Son video'da inceleyenlerden biri ötekine soruyor; "How was it", diye (sanırım ekranın nasıl olduğunu soruyo) "Awesome or super-awesome?" (müthiş ya da süper müthiş mi diye de devam ettiriyo) Eleman müthiş olduğunu söylüyo... Ki bencede oldukça hassas gözüküyo, elde falan daha da güzel gözüküyo sanki...
Önümüzdeki bir kaç ayda baya bi telefon savaşı olacak Nokia nın bu modeli baya hoşuma gitti.
fiyatı ne kadar olur acaba?? tipini çok beğendim..
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
fiyatı ne kadar olur acaba?? tipini çok beğendim..
Bence 1.000 TL civarı olur.
quote:
ByAdmin
Çok iyimser bir tahmin.
sonyericsson aino'dan sonra hastası olduğun 2. telefon
450€ ya da 300€ diyor sitelerde.450 olursa kimse almaz,300 olursa fall.k olur;)inş 300€ doğrudur...
quote:
Orijinalden alıntı: deloyloy
450€ ya da 300€ diyor sitelerde.450 olursa kimse almaz,300 olursa fall.k olur;)inş 300€ doğrudur...
450 € olacak fiyatı...
Valla çok iyi bir makine daha Nokia'dan...
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix fiyatı ne kadar olur acaba?? tipini çok beğendim..
1250-1300 TL aralığında çıkacağını sanıyorum. Kurlarda bir anormallik yaşanmaz ise de çıkışından 2-3 ay kadar sonra 1150 ler mertebesine iner diye düşünüyorum. Saygılarımla.
Gerçekten süper bi cihaz.
Ne yapalım şimdi 3gs mi n97 bu mu hangisini alalım? İlk defa tam kafama göre telefon alıcam diye seviniyordum yine kararsız kaldım
Bu tel çıkacak, sonra sızlanmalar artacak, bu işlemci capacitve ekranın hakkını vermiyor diye,sonra nokia yeni işlemci kullanacak 500-600mhz ya da muhtemelen grafik hızlandırıcılı.Onu koyduğu telefona bu sefer wifi koymacak.Sonra ben de cinnet getirecem..