Şimdi Ara

yeni olmak çok zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de yeni girdim hayrına pokemon veren var mı

• herkes öyle poke istesin bizde hemen verelim.o zaman ne anlamı var.hem ayrıca git forum kurallaraını oku ve böyle gereksiz msjlar yazma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffy45

herkes öyle poke istesin bizde hemen verelim.o zaman ne anlamı var.hem ayrıca git forum kurallaraını oku ve böyle gereksiz msjlar yazma.

+1 herkes gibi kendin kas pokemonunu biz verirsek değeri ne ki?
  • pseudolukiana teklif atın bişey bedava efsane verim size
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiper

pseudolukiana teklif atın bişey bedava efsane verim size

vay be ne adamlar var. Biz de yeniyken böyle yapsaydık...
  • zaten insanlar böyle bedava poke dağıtıyo herkes görüo ve şımarıo sonrada her yeni gelen bana poke verin die konu açıyo.yoksa daha önceden kimse açmıyodu.
  • quote:

zaten insanlar böyle bedava poke dağıtıyo herkes görüo ve şımarıo sonrada her yeni gelen bana poke verin die konu açıyo.yoksa daha önceden kimse açmıyodu.

doğru diyosun
  • bu ne bee forum pokemon dilenme yeri olmuş
  • haklısın valla
  • kendi kendine kasınca daha zevkli oluyo
  • peki sordunuzmu adam trainer lari biliomu sahsen ben ilk basladiimda hic birsey bilmiodm wede aldiqim poke balbasuardi ve onu haritada cikan pokelerle kamistim sonra ogrenince trainerlari ...... Once bi soralim sonra yorum yapalim bence Kim seye bir dediqim yok sakin yanlis anlamayin sadece onun tarafindanda dusunuyorum okadar
  • trainer nasıl yapılıo cidden ben bunu yeni duom bi söler misiniz bi geliştirme yöntemi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: trediack

quote:

herkes öyle poke istesin bizde hemen verelim.o zaman ne anlamı var.hem ayrıca git forum kurallaraını oku ve böyle gereksiz msjlar yazma.

+1 herkes gibi kendin kas pokemonunu biz verirsek değeri ne ki?

+99
  • sizene ya isteyenn verir isteyen vermez
  • fatih_530 dakilerin hepsini veririm teklif yapıın yeter
  • Kardeş Kusura Bakma veren verir ama ßizde Sizin Gibi Başladık Ben Şahsen Kimseden Poke İstemedim.Herkez Ezik Pokeyle Başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asewq

trainer nasıl yapılıo cidden ben bunu yeni duom bi söler misiniz bi geliştirme yöntemi mi

eğer bilereek sazanlık yapmıyorsan pokemon rehberini oku
  • yaw kasımın konusunu nie uplıyon
  • ewt bncede kendi kendine kas bnde denedim baqtım olcağı yoq kendim kasmaya başladım şimdide durumum fena değil
  • læ eski konuları uplamayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.