herkes öyle poke istesin bizde hemen verelim.o zaman ne anlamı var.hem ayrıca git forum kurallaraını oku ve böyle gereksiz msjlar yazma.
quote:
Orjinalden alıntı: buffy45
herkes öyle poke istesin bizde hemen verelim.o zaman ne anlamı var.hem ayrıca git forum kurallaraını oku ve böyle gereksiz msjlar yazma.
+1 herkes gibi kendin kas pokemonunu biz verirsek değeri ne ki?
pseudolukiana teklif atın bişey bedava efsane verim size
quote:
Orjinalden alıntı: wiper
pseudolukiana teklif atın bişey bedava efsane verim size
vay be ne adamlar var. Biz de yeniyken böyle yapsaydık...
zaten insanlar böyle bedava poke dağıtıyo herkes görüo ve şımarıo sonrada her yeni gelen bana poke verin die konu açıyo.yoksa daha önceden kimse açmıyodu.
quote:
zaten insanlar böyle bedava poke dağıtıyo herkes görüo ve şımarıo sonrada her yeni gelen bana poke verin die konu açıyo.yoksa daha önceden kimse açmıyodu.
doğru diyosun
bu ne bee forum pokemon dilenme yeri olmuş
haklısın valla
kendi kendine kasınca daha zevkli oluyo
peki sordunuzmu adam trainer lari biliomu sahsen ben ilk basladiimda hic birsey bilmiodm wede aldiqim poke balbasuardi ve onu haritada cikan pokelerle kamistim sonra ogrenince trainerlari ...... Once bi soralim sonra yorum yapalim bence Kim seye bir dediqim yok sakin yanlis anlamayin sadece onun tarafindanda dusunuyorum okadar
trainer nasıl yapılıo cidden ben bunu yeni duom bi söler misiniz bi geliştirme yöntemi mi
quote:
Orjinalden alıntı: trediack
quote:
+1 herkes gibi kendin kas pokemonunu biz verirsek değeri ne ki?
+99
sizene ya isteyenn verir isteyen vermez
fatih_530 dakilerin hepsini veririm teklif yapıın yeter
Kardeş Kusura Bakma veren verir ama ßizde Sizin Gibi Başladık Ben Şahsen Kimseden Poke İstemedim.Herkez Ezik Pokeyle Başladı
quote:
Orjinalden alıntı: asewq
trainer nasıl yapılıo cidden ben bunu yeni duom bi söler misiniz bi geliştirme yöntemi mi
eğer bilereek sazanlık yapmıyorsan pokemon rehberini oku
yaw kasımın konusunu nie uplıyon
ewt bncede kendi kendine kas bnde denedim baqtım olcağı yoq kendim kasmaya başladım şimdide durumum fena değil