Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yukarıdaki Onkyo nedir öyle sağlam makineye benziyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

Onkyo
     ►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları

Uretici firmalarin yerinde olsam ust segment cihazlarimin icini en azindan ustten bile olsa disaridan görünür yaparim bir sekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de.

bu Onkyo, terminatör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

O yukarıdaki Onkyo nedir öyle sağlam makineye benziyor..

• @ediz, hemen ifşa ettin. az bir dursaydın. evet arkadaşlar bu makine eski model TX-NR1000 33kg lık çanta tip terminator dur :)))
  • Eski model olduğunu arka kısımlardan anlamak mümkün ancak gördüğüm kadarıyla içinde amfi katı gerçekten olan bir modelmiş
  • Beyler 5010 da görüntü işlemcisini bizmi aktif ediyoruz yoksa sürekli aktifmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteme Usher X 929 Takviyesi yapılmıştır...

• Harika
    @ersin.clk, hayırlı olsun. İyi gidiyorsunuz. Maşallah diyelim nazarımız değmesin.
    Güle güle kullanın
  • Ayrıca mekanı tam bilmiyorum ama bas-tarp ve akustik panel ihtiyacı var gibi. Değerlendirdiniz mi hiç bu konuyu? Mekandaki duvarlar ve köşeler boş ama uygulamalara da müsait gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Harika
    @ersin.clk, hayırlı olsun. İyi gidiyorsunuz. Maşallah diyelim nazarımız değmesin.
    Güle güle kullanın

Çok teşekkürler ...

Bas trap için düşünmüyor değilim , akustik bir salona ne kadar yakışır bilemiyorum ama bir şeyler yapmak gerecek...

Stereo ampli bakınıyorum , Onkyo ile kullanabileceğim..HT line özelliği olan ...
  • @ersin.clk,

Hayırlı olsun.

Usher lar çok diri duruyorlar maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

@ersin.clk,

Hayırlı olsun.

Usher lar çok diri duruyorlar maşallah

Çok teşekkürler , aynen
  • Tabiki çok güzel olur. Stereo amfinin farkını tınısını çok rahat alabileceğiniz bir hoparlörünüz varken mutlaka değerlendirin. Ben tamamen lambalılara angaje olmuş durumdayım ama eray ss ve hibridlerde neredeyse dinlemeyip test etmediği kalmadı. Bir fikrini alın derim. Bodozlama eğrisini doğrusunu söyler. Fikir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Tabiki çok güzel olur. Stereo amfinin farkını tınısını çok rahat alabileceğiniz bir hoparlörünüz varken mutlaka değerlendirin. Ben tamamen lambalılara angaje olmuş durumdayım ama eray ss ve hibridlerde neredeyse dinlemeyip test etmediği kalmadı. Bir fikrini alın derim. Bodozlama eğrisini doğrusunu söyler. Fikir olur.

Konuştum bu gün sağolsun ilgilende fikrini soyledi , vaktimiz var sindire sindere bakacağız birşeyler...
  • Bu arada biz de dekoratif görünümlü salonda çirkin durmayacak akustik ürünlere bakıyoruz.
    Siz de bastrap olarak tube modellere, panel olarak kumaş modellere bakabilirsiniz.

• @mecanica, hoş ürünler ...Olabilir
  • ersin b
    quote:

Usher X 929
    ir usher gider bir başkası gelir diyorsun yani...
    sevdin usherleri hayırlı olsun.

demek stereo işine dalmaya karar verdin. Bütçe çok fena deliniyor haberin olsun.
    acele etme kanımca git dinlemelerini yap içine sineni al. Elini de korkak alıştırma sevdiğin ve alınabilecek en iyisini al sonra uzuuun süre kullan. Müzik olayı sinemaya benzemiyor. Keyfini sürmek daha zamana yayılarak yapılabiliyor. Kolonlarınla doğru eşleşen amfiyi buldun mu keyfine diyecek olmaz kanımca.
    Öncelikle sevdiğin sesleri tespit et. Sonra entegre mi, lambalı mı pre/power mı ona karar ver. Sonra da hoparlörünle uyacak amfileri sırala ve tabii dinleyebildiklerin içinde içine sinen ve çıkabileceğin en üst sınırdaki bütçene uygun olanını seç/tespit et. Sonra da alım için fırsat yarat. Kaynak ve kablolamayı da düşün bu arada tabiii ve evet hepimizin ortak sorunu yaşam alanlarında şu akustik panelleri nasıl edinebiliriz ve uygulayabiliriz bunu da düşünmek gerekiyor. Ben henüz bu konuda bir adım atamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

ersin b
    quote:

Usher X 929
    ir usher gider bir başkası gelir diyorsun yani...
    sevdin usherleri hayırlı olsun.

demek stereo işine dalmaya karar verdin. Bütçe çok fena deliniyor haberin olsun.
    acele etme kanımca git dinlemelerini yap içine sineni al. Elini de korkak alıştırma sevdiğin ve alınabilecek en iyisini al sonra uzuuun süre kullan. Müzik olayı sinemaya benzemiyor. Keyfini sürmek daha zamana yayılarak yapılabiliyor. Kolonlarınla doğru eşleşen amfiyi buldun mu keyfine diyecek olmaz kanımca.
    Öncelikle sevdiğin sesleri tespit et. Sonra entegre mi, lambalı mı pre/power mı ona karar ver. Sonra da hoparlörünle uyacak amfileri sırala ve tabii dinleyebildiklerin içinde içine sinen ve çıkabileceğin en üst sınırdaki bütçene uygun olanını seç/tespit et. Sonra da alım için fırsat yarat. Kaynak ve kablolamayı da düşün bu arada tabiii ve evet hepimizin ortak sorunu yaşam alanlarında şu akustik panelleri nasıl edinebiliriz ve uygulayabiliriz bunu da düşünmek gerekiyor. Ben henüz bu konuda bir adım atamadım.

Güzel özet ve nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@ediz, hemen ifşa ettin. az bir dursaydın. evet arkadaşlar bu makine eski model TX-NR1000 33kg lık çanta tip terminator dur :)))

Onkyo bu modeli upgradable olarak moduler üretmiş ama sonra modül üretiminden vazgeçmişti. Belki de cost effective olmadı...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.