Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Sehpa dışında herşey güzel.
    Güle güle kullan

Çok sağol abi...

Sehpanın farkındayım , bakalım abi zaman neyi gösterecek

Sen neler yaptın , önceden paylaşırdın , şovunu yapardın ...bu günlerde sesin çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 8 Mart 2013; 11:21:11 >
  • Hava atmak demeyelimde paylaşımcılık ruhu diyelim buna. :)

Son bir yıldır forumda yaşananlar dolayısıyla paylaşımcılığımı yitirdim. Bir şeyler yapıyorum yine ama kendimce. Kendim bileyim kendim beğeneyim yeterli benim için.

Paylaş paylaş nereye kadar. Sonuç olarak, herkes herşeyimi bilmesin diyelim en iyisi.
  • quote:

Hava atmak demeyelimde paylaşımcılık ruhu diyelim buna. :)

Son bir yıldır forumda yaşananlar dolayısıyla paylaşımcılığımı yitirdim. Bir şeyler yapıyorum yine ama kendimce. Kendim bileyim kendim beğeneyim yeterli benim için.

Paylaş paylaş nereye kadar. Sonuç olarak, herkes herşeyimi bilmesin diyelim en iyisi.

Bu noktaya geliyor insan sonunda, dramatik aslinda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

Bu noktaya geliyor insan sonunda, dramatik aslinda...

Evet bende bu noktaya geleceğimi düşünmüyordum. Ama geldim.

Yazılanlar cizilenler insanda paylaşım heyecanı bırakmıyor maalesef.

• Ali abi,

Şurda belli başlı herkes kendince birşeyler yapıyor paylaşıyor art niyet ve menfi problemler işi bozuyor. Sonra doğruda oluyor yanlış bu sefer.

Haklısın bir bakıma
  • Merhabalar. Avr almaya karar verdim ve tercihim büyük olasılıkla Onkyo Tx-NR616 olacak. Ancak cihaz Amerika dan geleceği için burada kullanırken nelere dikkat etmeliyim. En başında elektrik voltajı problem olacak gibi duruyor. Şuan için kargo ile gönderilecek gibi duruyor. En iyi ihtimalle bile toplam maliyet gümrük hariç 650 Dolar civarında olacak gibi gözüküyor. (Avr + kargo masrafı)
    Gümrük konusunda bilgisi olanlar var ise bu konuda da yardıma ihtiyacım var.
    Bu cihaza uygun hop.takımları konusunda önerileriniz nedir. Ağırlıklı sinema için kullanılacak ve projeksiyon perdesinde sıkıntı yarattığı için iri kıyım kuleler kullanamayacak gibiyim. Aklımda Jamo S606 Hcs5 vardı ama onları bile bu sıkıntı yüzünden arka plana attım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Paylaşmak özellikle forum ortamında çok güzel oluyor, ama amaç faklı olunca sıkıntılar başlıyor...

Güzelce paylaşım yapılsa , bu işe gönül veren arkadaşlara yardımcı olsak ..... En az zararla bir şeyler yapmak , farklı lezzetleri tatmak , zamanla ve bütçenin el verdiğine göre daha iyiye gitmek ...

Bunlar güzel duygular ...

Menfaat olmadan , faydalı paylaşımlar olması dileğiyle , paylaşımlara devam edelim...

Şu forumda işi bilen kaç kişi var kaybetmiyelim ...

Görsellik ve yorumlara devam etme dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Ben Accuphase amfime uygun hparlör bakarken Usherleri de önermişlerdi. Dinleme fırsatım hiç olmadı usherleri o yüzden alım listeme ekleyemedim. Bir ara gidip extreme audio da accuphase dinlemesi yap istersen.

Accuphaselerin fiyatları malum, acelem yok sindire sindire bakacağım , tavsiye için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Stereo işi sinemadan daha masraflı ve daha bir açık kapı aklımdaki projeyi iptal ettim senede bir avr değiştirince.

O yüzden Ersin sabırlar diliyorum sana umarım nokta atışı ile çözersin stereo işini

İnş. acelem olmadığı için nokta atışana odaklandım diyebilirim

Allah hepimeze kolaylık versin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Stereo işi sinemadan daha masraflı ve daha bir açık kapı aklımdaki projeyi iptal ettim senede bir avr değiştirince.

O yüzden Ersin sabırlar diliyorum sana umarım nokta atışı ile çözersin stereo işini

hayırdır savaşamı gidiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: senol1979

Merhabalar. Avr almaya karar verdim ve tercihim büyük olasılıkla Onkyo Tx-NR616 olacak. Ancak cihaz Amerika dan geleceği için burada kullanırken nelere dikkat etmeliyim. En başında elektrik voltajı problem olacak gibi duruyor. Şuan için kargo ile gönderilecek gibi duruyor. En iyi ihtimalle bile toplam maliyet gümrük hariç 650 Dolar civarında olacak gibi gözüküyor. (Avr + kargo masrafı)
    Bu cihaza uygun hop.takımları konusunda önerileriniz nedir. Ağırlıklı sinema için kullanılacak ve projeksiyon perdesinde sıkıntı yarattığı için iri kıyım kuleler kullanamayacak gibiyim. Aklımda Jamo S606 Hcs5 vardı ama onları bile bu sıkıntı yüzünden arka plana attım.

650$ ( 750$ Gümrük masraflarıyla) veripte 616 alınmaz, Niye Almanyadan almıyorsun madem kargo ile gelicek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

hayırdır savaşamı gidiyoruz

Öyle değilmiyiz abi konu farklı olsada

• Almanya işini biraz daha detaylandırabilir misiniz?
    Sonuçta aynı fiyatlara yada yakın fiyatlara olacaksa sorun olmaz.
  • @Asefik,

İsabetli ürün seçimi diyelim o zaman biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol1979

Merhabalar. Avr almaya karar verdim ve tercihim büyük olasılıkla Onkyo Tx-NR616 olacak. Ancak cihaz Amerika dan geleceği için burada kullanırken nelere dikkat etmeliyim. En başında elektrik voltajı problem olacak gibi duruyor. Şuan için kargo ile gönderilecek gibi duruyor. En iyi ihtimalle bile toplam maliyet gümrük hariç 650 Dolar civarında olacak gibi gözüküyor. (Avr + kargo masrafı)

Amerikadan alırsanız priz giriş ucu için dönüştürücü gibi birşey kullanmanız gerekebilir. Bir de satıcının teki fm radyosu çalışmaz abd den gelen cihazın demişti. Aslında radyo problem değil zaten internet radyosunda da büyük yerel radyo istasyonları mevcut. Bilginize

• Selam arkadaşlar... Ben de ONKYO 876 ile aranıza katıldım. Yalnız cihaza nasıl reset atabilirim?
  • @eesen,

Hayırlı olsun cihazınız. VCR/DVR tuşunu basılı tutun sonra Standby tuşlarına basarak resetleyebilirsiniz.

Detay,

http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx-sr876-35109.html?tab=Community

Edit: Ek bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 8 Mart 2013; 16:10:03 >
  • Almanya fiyatlarına göz gezdirdim. Çok ciddi bir fark yok. Tek kötü yanı bir kaç saatle oradan gelen bir tanıdığı kaçırmam oldu. Kısmet işte. Rusya fiyatlarına da baktım ama fiyatlar Almanya dan da yüksek gibi. Mart sonu Rusya ya gidecek tanıdıklar vardı. Güzelim yurdumda fiyatları bu kadar yukarıda tutmasalar keşke. 2500 ün altında fiyat göremedim nette.
  • kargo işi çok sakat. hele o uçak kargolarında ordan oraya taşınırken taşıyıcılar pek özen göstermiyorlar. bir iki kere sertçe atsalar taşırken elektronik devrelerde arızalanma olsa sonra atın çöpe cihazı. Kendiniz gidip almayacaksanız yurtdışından siparişle kargo ile elektronik cihaz almak tamamen piyango işi. Ne çıkarsa bahtınıza. Gümrükte de değişik süprizler çıkabilir. Gümrük vergisi hariç depo kirası vs. şarj edebilirler size.
    Gümrükçü kullanıcı olduğunuza ikna olmayıp ithalatçı belgesi felan sorar mesela , veya ürünü tamamen gümrük dışı da tutabilir. Yani ya bir tanıdık yanında getirsin yada siz gidip alın öbür türlü çok piyango işi olur.
    Tahminim şu haliyle bile size min. 1500-1600 tl ye mal olur. herhalde 2000-2200 e burdan 616 alınabilir diye de düşünüyorum. Görerek, koklayarak elleyerek almak ve içiniz rahat ederek almak bence bi 500-600 tl eder valla. Yaa 1.500 Tl niz çöpe giderse

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.