Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki 578 modelini yeğenime almıştık ortalama orta seviyede güzel cihazdır ancak yinede 609-616 tercihiniz olsun derim
  • Merhabalar.
    İhtiyaç fazlası olan bir 616 buldum nette. Ama bu tip cihazlarda ikinci el yada kutulu garantili olmayan cihazları alırken nelere dikkat edilmeli. Yada uzak mı durulmalı.
    Fiyat olarak 1400 TL gibi bir rakama gelecek. Yurt dışı işi halen aklımda ama evde projeksiyonu kullanamamak ve switchin çıkardığı problemler canıma tak etti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol1979

Merhabalar.
    İhtiyaç fazlası olan bir 616 buldum nette. Ama bu tip cihazlarda ikinci el yada kutulu garantili olmayan cihazları alırken nelere dikkat edilmeli. Yada uzak mı durulmalı.
    Fiyat olarak 1400 TL gibi bir rakama gelecek. Yurt dışı işi halen aklımda ama evde projeksiyonu kullanamamak ve switchin çıkardığı problemler canıma tak etti artık.

616 yeni nesil , giriş seviye cihazıdır ...Özellik olarak tamam , ama güç olarak zayıf kalabilir...

Ne marka model hop. ile kullanacaksınız ?

• Ben zamanında elimdeki Energy leri 608 ile sürmüştüm hiçde sıkıntı yaşatmadı cihaz ama hoparlöre göre değişir bu durum.
  • Asıl isteğim S606 hcs5 set idi ama yer sıkıntısı (tv sehpasını biraz büyük yaptırmış) nedeni ile Yamaha NS 210 tasarımındaki hop. yada hop. takımlarına yönelmiş durumdayım.
    Jamo A200 Hcs5
    Jamo A340 Hcs7
    Wharfdale ACHROMATIC
    gibi setler ile kullanacağım.
    Evdeki mevcut durum.
     ►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları
  • Senol bey , 616 size yeterlidir
  • Teşekkürler.
    Yalnız nette gezerken şöyle bir site buldum ve buradaki değerlendirme aklımı karıştırdı.

Onkyo 616 ı Pioneer Vsx-921 ve Yamaha Rx-V573 ün altında puan almış. İlk bu cihazlara bakmış Onkyo ya olan sempatim ve 2 hdmi çıkışı olması kararımı 616 ya yöneltmişti.

İki cihaz bulmuştum.
    Her ikisi de yurtdışından alınmış cihazlar ve her ikisininde garantisi yok.
    Aralarındaki iki temel fark biri 3-4 ay kadar kullanılmış 1500 TL - diğeri kutulu sıfır 2000 TL.
    Değer mi diye düşünüyorum. 921 garantili 1149 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 12 Mart 2013; 13:26:48 >

• 2000TL olan cihaz nedir?
  • Onkyo TX-NR 616
  • Bu günlerde o fiyatın altına da alınabilir kardeşime aldık haftasonu
  • Aklıma takıldığı için soruyorum 921 mi 616 mı?
    Burası yeri değil demeyin lütfen. Bir yandan almaya çalışırken diğer yandan içine girdikçe kafam karışmaya başladı.
    Kimilerine göre çok olmaya bilir ama sonuçta 3-4 bin liralık bir harcama bekliyor beni. Bu miktarda bir harcamadan en maksimum verimi almak isterim. Hop.ler konusunda kafam bu derece karışık değil. Evdeki yer sıkıntısı seçenekleri azalttığı için alınabilecekler belli ki zaten ciddi bir Jamo severim. Ama avr konusunda net bir bilgim ve tecrübem yok. İsteğim giriş seviyesinden ziyada biraz daha orta sekmentler de bir sistem toparlamak.

"İmla düzeltmeleri."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 12 Mart 2013; 14:03:05 >
  • Ya F/P olarak bakacaksınız ya ses rengine göre cihaz seçimi yapacaksınız ya da her iki konuyu da değerlendirip bir seçim. Onkyoların jamo ile uyumu gayet güzel kullanan arkadaşlar vardı ve gayette memnunlardı

Zaten 921 veya 616 alacaksanız da altına düşmemeye bakın derim şahsi olarak bunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol1979

Aklıma takıldığı için soruyorum 921 mi 616 mı?

Şenol Bey selamlar,

921'in 616 ile yakından uzaktan alakası yok.
    1,5 ay kadar kullandım bu 921'i.Önceki cihazım 605 di.Değişiklik olsun diye aldım.
    2 kanal stereo da 605 den başarılıydı.Fakat sinema performansı bana 605 den bile zayıf geldi.
    Volumü döndür döndürebildiğin kadar -50 lerde ses gelmeye başlıyor.
    Şuan 616 kullanıyorum mukayese kabul etmez bana göre..
  • Yorumlarınız için teşekkürler.
    616 dan şaşmayalım. Hedef bu cihaz olacak şekilde ilerleyeyim. Temin edene kadar da pek avr yorumlarına bakmasam iyi olacak. Sonuçta o yorumda bu iyi, bu yorumda şu iyi derken seçim yapmak iyice zorlaşıyor ve avr işi eziyet oluyor. Şu an yurt dışından alma konusu da netleşmiş gibi. Çok iyi bir fiyat olmadıkça tercihim yurt dışından almak olacak. Mart sonu Nisan başı gibi yurt dışına gidecek - gelecek epey kişi var. Biri getirir herhalde.
    Eldeki sistemi emekli etmeye bakalım bu arada.
  • Yurtdışında özellikle Almanya vs, Onkyo ların ciddi bir fiyat avantajı var 616 güzel ama bütçe yetiyorsa 1-2 model daha yukarı çıkın.
  • Belki 717 ye çıkabilirim ama hele bir kimle ve nereden geleceği belli olsun.
    En büyük faktör nereden alınacağı.
  • Arkadaşlar onkyo tx-nr818 alarak aranıza katıldım listeye benide ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setra19

Arkadaşlar onkyo tx-nr818 alarak aranıza katıldım listeye benide ekleyin.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın hoşgeldiniz
  • Imkaniniz varsa Dubaiden de alabilirsiniz.

Benim aldigim kampanya halen devam ediyor.

wharfedale 10.6 front speakers + wharfedale 10.1 surround speakers + wharfedale 10CS center speaker + wharfedale 10MX sub + Onkyo TX-NR 616 A/V recevier + hediyesi IPAD 4 with retina display ( 16 gb wifi model )
    bu toplam seti 6000 aed yaklasik 2930 TL ye aldim.

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları
  • Çok güzel kampanya ama araçla gelen bulmak çok zor oradan. Uçak ta epey bir bagaj parası tutar gibi. Gerçi frontlar bana pek uymuyor. Surroundlar şeklinde olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 14 Mart 2013; 11:49:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.