Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 civarlarına bulabilsem burayı düşünürüm ve belkide alabilirim ama 2500 - 3000 arası fiyatlar biraz yüksek hele ki şuan Amerika Amazon da 350 dolar ve Almanya daki 400 - 450 euro luk fiyatların yanında epey yüksek kalıyor. Yurtdışına çıkan yada gelen tanıdıkları bekleyeceğiz artık.
    Avr yi bu kabul edersek uyumlu hop. tavsiyeleriniz ne olurdu.
    Projeksiyon perdesindeki sıkıntı yüzünden kule hop. (en azından derinliği 20 cm ve genişliği 20 cm nin üzerinde olanları) kullanmam pek mümkün değil. Aklımdaki set Jamo s606 hcs5 idi ama onuda eledik. Kullanılacak oda alanı 25 m2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 8 Mart 2013; 17:20:26 >
  • Dostum Denon 2113 alsana ne uğraşıyorsun, 616 dan çok daha iyi bir anfi.. Üstelik 1900 lere alırsın Türkiyede.
  • Avr de iki hdmi çıkış olması önemli. Şu an zaten switch ve splitter kullanıyorum ama sorunlar çıkıyor. Bu iki ekipmanı biraz daha kaliteli bir şeyler alayım desem bu sefer 500 - 600 Tl gibi rakamlar ortaya çıkıyor. Mevcut sistem Sony DAV - DZ940 ve bu sisteme sesi iletebilmem için splitterın optik çıkışlı olması gerekiyor. Türkiye de pek yok böyle bir splitter olanda aşırı pahalı 400 - 500 TL den başlıyor. 616 bu yönden benim için uygun bir çözüm gibi. Denon un çıkışına uygun fiyatlı 1X2 hdmi splitter taksam, ya yine aynı sorunlar ile uğraşırsam diye bir kuşku var içimde. Projeksiyona görüntü 15 mt lik hdmi kablo ile iletiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

kargo işi çok sakat. hele o uçak kargolarında ordan oraya taşınırken taşıyıcılar pek özen göstermiyorlar. bir iki kere sertçe atsalar taşırken elektronik devrelerde arızalanma olsa sonra atın çöpe cihazı. Kendiniz gidip almayacaksanız yurtdışından siparişle kargo ile elektronik cihaz almak tamamen piyango işi. Ne çıkarsa bahtınıza. Gümrükte de değişik süprizler çıkabilir. Gümrük vergisi hariç depo kirası vs. şarj edebilirler size.
    Gümrükçü kullanıcı olduğunuza ikna olmayıp ithalatçı belgesi felan sorar mesela , veya ürünü tamamen gümrük dışı da tutabilir. Yani ya bir tanıdık yanında getirsin yada siz gidip alın öbür türlü çok piyango işi olur.
    Tahminim şu haliyle bile size min. 1500-1600 tl ye mal olur. herhalde 2000-2200 e burdan 616 alınabilir diye de düşünüyorum. Görerek, koklayarak elleyerek almak ve içiniz rahat ederek almak bence bi 500-600 tl eder valla. Yaa 1.500 Tl niz çöpe giderse

+1 Kesinlikle

• Arkadaslar 616 ile 709 arasinda kaldim 150-200 dolar farkla 709 almaya deger mi? Yoksa 616 mi alsam? Bu hafta alacagim insallah. Birde Onkyo larin hdmi kartinda sorunlar yasaniyormus bu dedikodular dogru mu? Birde en ucuz olani 515 ve 609 var, acaba 616 ve 709 a gore cok dusuk bir sistem mi kalir. Yardim ederseniz sevinirim. Cok ust duzey kullanici degilim amacim film, PS3 ve muzik.

Onkyo Rusya Fiyatlari:

515 = 711usd
    609 = 711usd
    616 = 900usd
    709 = 1100usd

Bu fiyatlar normal satis fiyatlari, bazen indirimde yada teshirden 100-200 usd asagi bulabiliyorsunuz.

Saygilarimla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zia06 -- 9 Mart 2013; 8:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zia06

Arkadaslar 616 ile 709 arasinda kaldim 150-200 dolar farkla 709 almaya deger mi? Yoksa 616 mi alsam? Bu hafta alacagim insallah. Birde Onkyo larin hdmi kartinda sorunlar yasaniyormus bu dedikodular dogru mu? Birde en ucuz olani 515 ve 609 var, acaba 616 ve 709 a gore cok dusuk bir sistem mi kalir. Yardim ederseniz sevinirim. Cok ust duzey kullanici degilim amacim film, PS3 ve muzik.

Onkyo Rusya Fiyatlari:

515 = 711usd
    609 = 711usd
    616 = 900usd
    709 = 1100usd

Bu fiyatlar normal satis fiyatlari, bazen indirimde yada teshirden 100-200 usd asagi bulabiliyorsunuz.

Saygilarimla,

Merhaba,

Teknoloji yerinde durmuyor malumunuz.
    Dolayısı ile yeni seri almakta fayda var.
    Diğer yandan 3-4 aya kadar yeni seri dediklerimizde önceki seri durumuna düşer.

Linkten 818,717,616,515,414 ve 313 karşılaştırmasını inceleyebilirsiniz.
    http://www.uk.onkyo.com/en/product-comparison-58455.html?products=21718,21716,20676,20674,20631,20628

Fiyatları Dolar cinsinden verdiğinize göre yurtdışından alma şansınız var.
    u durumda ben sizin yerinizde olsam 818 alırdım. En önemli fark olarak MultiEQxT32 farkı var diğerlerine nazaran.

AVR alımınızda Kullanacağınız Hoparlörlerde önemli.

Ben üstteki linkten ana başlıkları ile 6 AVR nin kısa karşılaştırmasınız ekliyorum.

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 9 Mart 2013; 9:58:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Zia06

Arkadaslar 616 ile 709 arasinda kaldim 150-200 dolar farkla 709 almaya deger mi? Yoksa 616 mi alsam? Bu hafta alacagim insallah. Birde Onkyo larin hdmi kartinda sorunlar yasaniyormus bu dedikodular dogru mu? Birde en ucuz olani 515 ve 609 var, acaba 616 ve 709 a gore cok dusuk bir sistem mi kalir. Yardim ederseniz sevinirim. Cok ust duzey kullanici degilim amacim film, PS3 ve muzik.

Onkyo Rusya Fiyatlari:

515 = 711usd
    609 = 711usd
    616 = 900usd
    709 = 1100usd

Saygilarimla,

Merhaba,

Teknoloji yerinde durmuyor malumunuz.
    Dolayısı ile yeni seri almakta fayda var.
    Diğer yandan 3-4 aya kadar yeni seri dediklerimizde önceki seri durumuna düşer.

Linkten 818,717,616,515,414 ve 313 karşılaştırmasını inceleyebilirsiniz.
    http://www.uk.onkyo.com/en/product-comparison-58455.html?products=21718,21716,20676,20674,20631,20628

Fiyatları Dolar cinsinden verdiğinize göre yurtdışından alma şansınız var.
    u durumda ben sizin yerinizde olsam 818 alırdım. En önemli fark olarak MultiEQxT32 farkı var diğerlerine nazaran.

AVR alımınızda Kullanacağınız Hoparlörlerde önemli.

Ben üstteki linkten ana başlıkları ile 6 AVR nin kısa karşılaştırmasınız ekliyorum.

Sefim 818 fiyati 1500-1600 usd leri buluyor, benim butceyi bayagi asiyor tabii. Ben 616 yi almaya karar verdim hem ozellik hemde fiyat olarak. Ilginize tesekkur ederim. Hayirlisi ile hafta basi alacagim. alinca buraya mesaj atarim listeyede eklenirim herhalde.

Saygilarimla,

• onkyo cu arkadaşlar kusura bakmasın ama ben 3-4 yıldır 707 ile müzik dinlemiyormuşum..bendeki avr uzun zamandır arızalı idi resetleyip devam edıyor bır süre sonra tekrar sesler kendılığınden kayboluyordu..kapatıp açmam gerekiyordu bazende elektırık kablosunu tekrar çıkarıp takmam gerekiyordu,artık bu zulüm olmaya başlamıştı ve en son kendı mikrofonuyla otomatik kurulumda yapmamaya başladı..bende onkyodan once kulandığım yaklaşık 17 yıllık yamahayı tekrar kurdum sisteme..5+1 avr..bır anda sesler değişti..filimlerden aldığım zevk arttı.müzik olayına hiç anlatmayayım.başka güzel..bir ara satışa çıkarmıştım yamahayı son anda vazgeçmiştim alıcısı bıle hazırdı..iyikide öyle yapmışım..bu yüzden onkyo,yu tamir ettirmeyi düşünürken vazgeçtim..

şimdi kimse yanlış anlamasın onkyo avr lerını kötülemek değil amacım ama ses rengi bana göre değilmiş..ya bendeki model cok kötü yada arızalarından dolayı böyle dıyesim geliyor ama oda cok mantıklı yaklaşım değil..
    ürünnün bu kadar kısa sürede arızalanması ve ses renginin bana hiç uymaması beni onkyodan soğuttu..yani bir avr alacağım yakında..ya pio 921 yada yamahanın bir modelini seçeceğim..ama kesinlikle onkyo olmayacak..pop tarzı müzik seven ve filimlerde sert sesleri sevenler bence onkyoda aradıklarını bulmaları için önce kesinlikle cihazı test etmeleri lazım..yeni modeller bu konuda nasıldır bilmiyorum..dinlemediğim içinde yorum yapmak istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

onkyo cu arkadaşlar kusura bakmasın ama ben 3-4 yıldır 707 ile müzik dinlemiyormuşum..bendeki avr uzun zamandır arızalı idi resetleyip devam edıyor bır süre sonra tekrar sesler kendılığınden kayboluyordu..kapatıp açmam gerekiyordu bazende elektırık kablosunu tekrar çıkarıp takmam gerekiyordu,artık bu zulüm olmaya başlamıştı ve en son kendı mikrofonuyla otomatik kurulumda yapmamaya başladı..bende onkyodan once kulandığım yaklaşık 17 yıllık yamahayı tekrar kurdum sisteme..5+1 avr..bır anda sesler değişti..filimlerden aldığım zevk arttı.müzik olayına hiç anlatmayayım.başka güzel..bir ara satışa çıkarmıştım yamahayı son anda vazgeçmiştim alıcısı bıle hazırdı..iyikide öyle yapmışım..bu yüzden onkyo,yu tamir ettirmeyi düşünürken vazgeçtim..

şimdi kimse yanlış anlamasın onkyo avr lerını kötülemek değil amacım ama ses rengi bana göre değilmiş..ya bendeki model cok kötü yada arızalarından dolayı böyle dıyesim geliyor ama oda cok mantıklı yaklaşım değil..
    ürünnün bu kadar kısa sürede arızalanması ve ses renginin bana hiç uymaması beni onkyodan soğuttu..yani bir avr alacağım yakında..ya pio 921 yada yamahanın bir modelini seçeceğim..ama kesinlikle onkyo olmayacak..pop tarzı müzik seven ve filimlerde sert sesleri sevenler bence onkyoda aradıklarını bulmaları için önce kesinlikle cihazı test etmeleri lazım..yeni modeller bu konuda nasıldır bilmiyorum..dinlemediğim içinde yorum yapmak istemiyorum..

Geçmiş olsun.
    Zevk meselesi.
    Benimde elimden Sony ve Yamaha geçti. Aradığım buymuş dedim Onkyo da

Yalnız Birşeyi merak ettim.
    96 model 5.1 Yamaha yı merak ettim!
    Bu nedenle bold ve kırmızı yaptım.
    Kodu nedir 96 model 5.1 yamaha nın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 9 Mart 2013; 13:22:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

onkyo cu arkadaşlar kusura bakmasın ama ben 3-4 yıldır 707 ile müzik dinlemiyormuşum..bendeki avr uzun zamandır arızalı idi resetleyip devam edıyor bır süre sonra tekrar sesler kendılığınden kayboluyordu..kapatıp açmam gerekiyordu bazende elektırık kablosunu tekrar çıkarıp takmam gerekiyordu,artık bu zulüm olmaya başlamıştı ve en son kendı mikrofonuyla otomatik kurulumda yapmamaya başladı..bende onkyodan once kulandığım yaklaşık 17 yıllık yamahayı tekrar kurdum sisteme..5+1 avr..bır anda sesler değişti..filimlerden aldığım zevk arttı.müzik olayına hiç anlatmayayım.başka güzel..bir ara satışa çıkarmıştım yamahayı son anda vazgeçmiştim alıcısı bıle hazırdı..iyikide öyle yapmışım..bu yüzden onkyo,yu tamir ettirmeyi düşünürken vazgeçtim..

Geçmiş olsun.
    Zevk meselesi.
    Benimde elimden Sony ve Yamaha geçti. Aradığım buymuş dedim Onkyo da

Yalnız Birşeyi merak ettim.
    96 model 5.1 Yamaha yı merak ettim!
    Bu nedenle bold ve kırmızı yaptım.
    Kodu nedir 96 model 5.1 yamaha nın?

sn. Ahmet. cihaz burda detaylı anlatılıyor..

• Güzel cihazmış.

HD sesleri ve HDMI istemiyorsak kullanılabilir.
  • Arkadaslar bır konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum
    onkyo-denon-pioneer karsılastırmasını yaptıgımda genel olarak fıyat aralıkları bırbırıne benzer bu 3 markanın urunlerınin teknık detaylarına baktıgımızda;
    fıyatları benzer urunlerınde en yuksek gucu onkyo verıyor
    destekledıgı ses teknolojılerı acısından en cok ozellıgı onkyo verıyor
    hdmı gırıslerının sayısı olarak en cok onkyo verıyor
    destekledıgı cıkıs kanal sayısı olarak en cok onkyo verıyor
    butun avantajları onkyo verdıgı halde neden denon ve pioneer kullanıcıları "sinema" için onkyo tercih etmiyorlar?
    Bu 3 markanın sesını dınlemeden sadece ınternettekı bılgılerıne karsılastırarak urun almak ıstedıgımde hep tercıhım onkyo dan taraf oluyor ama iş dınleyerek almaya geldıgınde gıdıp 3 markayıda dınlesem "sınema" da onkyo husrana ugrattıgı ıcın mı dıger marka kullanan arkadaslar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

butun avantajları onkyo verdıgı halde neden denon ve pioneer kullanıcıları "sinema" için onkyo tercih etmiyorlar?

edeni de var etmeyenide var. 3 marka için tercihler yer ve zaman göre değişir.

mesela Pioneer LX serisi çıkana kadar ve zevkli, dinamik sesisyle Class D ampli yapıları; makyajı yenilenmiş cihazlar ile Pio. atağa kalkınca sevenide sesinide beğenenide olması normaldir.

yani Onkyo tercih etmeyen kadar Pioneer tercih etmeyip Yamaha tercih eden vardır. Yamaha ve Onkyo tercih etmeyip Pio. tercih eden vardır. veya tatmin olmaz; merak eder, arayıştadır Denon, Arcam, Sony, NAD, Sherwood vb. tercih eder.
    Denon ve Pioneer da sıradan değil hani.
  • quote:

Güzel cihazmış.

HD sesleri ve HDMI istemiyorsak kullanılabilir.

yok Ahmet hocam..hd sesler ve yenı teknolojı ısterim elbetde ama onkyoda aradığımı bulamadım..yamaha güç olarakda yetersiz olmasına ramen elimdeki sub. desteğiyle oldukça etkili çalıyor,hem müzik hemde sınemada..
    yakında yenı cihaz aldığımda karşılaştırmasını yaparım burda..yanlış anlaşılmasın.sub. desteği derken onkyo kulanırkende vardı bu sub..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

Arkadaslar bır konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum
    onkyo-denon-pioneer karsılastırmasını yaptıgımda genel olarak fıyat aralıkları bırbırıne benzer bu 3 markanın urunlerınin teknık detaylarına baktıgımızda;
    fıyatları benzer urunlerınde en yuksek gucu onkyo verıyor
    destekledıgı ses teknolojılerı acısından en cok ozellıgı onkyo verıyor
    hdmı gırıslerının sayısı olarak en cok onkyo verıyor
    Bu 3 markanın sesını dınlemeden sadece ınternettekı bılgılerıne karsılastırarak urun almak ıstedıgımde hep tercıhım onkyo dan taraf oluyor ama iş dınleyerek almaya geldıgınde gıdıp 3 markayıda dınlesem "sınema" da onkyo husrana ugrattıgı ıcın mı dıger marka kullanan arkadaslar var?

Bir kaç yıl önce, tam modelini hatırlamıyorum Onkyo 608 veya 609 ile Denon 1911 arasında kararsız kalmıştım fakat Onkyo'ya daha yakındım övülen bir modeldi. yurt dışı fiyatları aynı hatta Denon biraz daha pahalı olmasına rağmen Türkiye'de Onkyo 500 tl. daha pahalı satılıyordu sırf bu fiyat politikası yüzünden Denon almıştım.

• dlna bağlantısı kurdum laptop ile onkyo müzik setim arasında.usb lan adapter var tp link marka onkyo da.

müzik setinin ayarlarından dlna ya girince bilgisaryarıma girip oradan da şu windowsun üzerinde gelen 3 müziği görüyor ve çalıyor

ama benim istediğim şu. laptopımdaki flac ve mp3 dosyaları çalmak istiyorum .yani bilgisayarımdan çalınca bilgisayar hoparlrümden değil de direk müzik setinden versin sesi istiyorum
    bunu nasıl yaparım?

windows media player ile yapmak zorunda mıyım? çünkü sanırım flac desteği yok windows media player programının ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 10 Mart 2013; 13:04:47 >

• Android için Onkyo programı indirdim. Kapanıyor ama Program. Modem değiştirdim yine aynı. Cep telefonundan kontrol edebilmek süper olurdu. Normal uzaktan kumanda ile ekranını okumak için çok yaklaşmak gerekiyor her seferinde

Başka bir önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba Onkyo TX-NR579 modelini bilen ve/veya kullanan kimse vardir. Nasil bir cihazdir? Bayagi uygun bir fiyati var da o yuzden soruyorum. Yaklasik 500 usd.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.