Ersin yeni usherlar hayırlı olsun çok heybetli duruyorlar centerlada takım oldular...
Stereo amfi işleri zordur kolay gelsin
aynen abi...stereo işinde beni kaderimle başbaşa bırakmazsın inş. Tecrübe ve tavsiyeye ihyiyacım var abi ;)
Onkyonun yeni serileri ne zaman çıkacak arkadaşlar. Şu an Tx-nr818 almak istiyorum. Fakat yeni model çıkarsa tx-nr818 in fiyatının düşme ihtimali nedir. Ve yeni modellerin özellikleri neler olacak bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
dostum user ları nekadara aldın fiyat uyarsa stero için bende düşünebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman!
dostum user ları nekadara aldın fiyat uyarsa stero için bende düşünebilirim
Bana maliyeti 2, el olarak kargo dahil 4000 tl ye mal oldu ...
Mini Dancer var malum sitede 7500 tl ister arkadaş düşünürseniz bir bakın derim...
@ersin, kobraların hayırlı olsun güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
Çok Teşekkürler...
Bu cobraları beslemek sıkıntı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clk
quote:
Çok Teşekkürler...
Sana masraf kapısı aralandı,kolay gelsin demekki hoparlör tek başına mutluluk getirmiyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: Asefik
quote:
quote:
Çok Teşekkürler...
Sana masraf kapısı aralandı,kolay gelsin demekki hoparlör tek başına mutluluk getirmiyormuş
Aynen abi...Nedemiş Timpani adnan bey , Sistemde zayıf halka yoktur , bütün halkalar önemlidir
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
ersin b
quote:
Usher X 929
ir usher gider bir başkası gelir diyorsun yani... sevdin usherleri hayırlı olsun.
demek stereo işine dalmaya karar verdin. Bütçe çok fena deliniyor haberin olsun. acele etme kanımca git dinlemelerini yap içine sineni al. Elini de korkak alıştırma sevdiğin ve alınabilecek en iyisini al sonra uzuuun süre kullan. Müzik olayı sinemaya benzemiyor. Keyfini sürmek daha zamana yayılarak yapılabiliyor. Kolonlarınla doğru eşleşen amfiyi buldun mu keyfine diyecek olmaz kanımca. Öncelikle sevdiğin sesleri tespit et. Sonra entegre mi, lambalı mı pre/power mı ona karar ver. Sonra da hoparlörünle uyacak amfileri sırala ve tabii dinleyebildiklerin içinde içine sinen ve çıkabileceğin en üst sınırdaki bütçene uygun olanını seç/tespit et. Sonra da alım için fırsat yarat. Kaynak ve kablolamayı da düşün bu arada tabiii ve evet hepimizin ortak sorunu yaşam alanlarında şu akustik panelleri nasıl edinebiliriz ve uygulayabiliriz bunu da düşünmek gerekiyor. Ben henüz bu konuda bir adım atamadım.
Atilla çok sağol..
Usherin ses karekteri tam bana göre diyebiliriz, Kendine has yapısı ..İşçilik, malzeme kalitesi ve ses karekteri ...
Gizemli ve farklı görüntüsü yanında , Ses yapısı ...Şimdiye kadar Belli başlı bir çok hop. dinledim ...Çok üst seviyede olmasada ...Usher
Kısaca Usheri sevdim, Hakkını vererek iyi bir stereo ampli alıp , sistemin tadını çıkarmak...
Bu değiştirme işleri keyifli oluyor ama , Bütçeye ve sağlığa çok zararı var ( bel ağrısı bir kaç gün çektim )...
Stereo ampli olarak , AV home cinema by-pass Özelliği olan bir cihaz almak istiyorum , Onkyo sinemada vazgeçilmezim oldu artık...
Onkyo ile Stereo paralel olarak kullanmak istiyorum , Kablo sök tak istemiyorum...
Acelem yok , şuanda bütçede yok parelel olarak
Ama tavsiye ve öneriye her zaman açığım
@ersin.clk sisteminiz çok güzel yanlız Onkyo' nun bulunduğu yer yani alt kısım 18 mm mdf ( sunta ise daha kötü ) bel vermiş. Bu sound u bile etkiler. Bilgi vereyim dedim. Güle güle eskitin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Asefik
quote:
quote:
Çok Teşekkürler...
Aynen abi...Nedemiş Timpani adnan bey , Sistemde zayıf halka yoktur , bütün halkalar önemlidir
Aynen öyle,stereo amfi başlangıç daha Flac transporter + Dac lazım
Ersin Onkyo 3009 bile Usherleri süremiyorsa,sana herhangi avbypass özellikli stereo amfi yetmeyecek.Stereo amfi tarafındada işini zorlaştırdın güçlü model bakman lazım.
bu hobiyi izlemek bile keyifli
quote:
Orijinalden alıntı: yusufhacer
@ersin.clk sisteminiz çok güzel yanlız Onkyo' nun bulunduğu yer yani alt kısım 18 mm mdf ( sunta ise daha kötü ) bel vermiş. Bu sound u bile etkiler. Bilgi vereyim dedim. Güle güle eskitin.
Çok teşekkürler...
Fotoya bakınca bende fark ettim ama , Onkyonun bulunduğu yerde sehpanın ayağı mevcut foto da o şekilde çıkmış olabilir...
Ben Accuphase amfime uygun hparlör bakarken Usherleri de önermişlerdi. Dinleme fırsatım hiç olmadı usherleri o yüzden alım listeme ekleyemedim. Bir ara gidip extreme audio da accuphase dinlemesi yap istersen.
Stereo işi sinemadan daha masraflı ve daha bir açık kapı aklımdaki projeyi iptal ettim senede bir avr değiştirince.
O yüzden Ersin sabırlar diliyorum sana umarım nokta atışı ile çözersin stereo işini
beyler hdmı out çıkışı 2 tane var 1 numarayı projektöre 2 numarayı tv bağladım kumandadan zone 2 yapınca görüntü tv ye gider diye düşünüyodum fakat gitmiyor sebebini bilen varmı acaba
Dün 5010 için FW ile ilgili Twitter dan Onkyo EU'ya sorduğum soruya bugün şu şekilde yanıt vermişler:
Currently there is no FW update planned for the near future. Do you have any problems with your system?
Şu an 717 ve 818 de güncel FW yayınlanmış.
Merak eden arkadaşlara duyurulur
quote:
Sisteme Usher X 929 Takviyesi yapılmıştır...
markanın kalitesi ve sesi ortada güzel uyum olmuş.güle güle kullan