Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: setra19

Arkadaşlar onkyo tx-nr818 alarak aranıza katıldım listeye benide ekleyin.

hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende onkyo tx-nr616 alarak aranıza katıldım listeye benide ekleyin. Saygilarimla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zia06

Arkadaşlar bende onkyo tx-nr616 alarak aranıza katıldım listeye benide ekleyin. Saygilarimla.

Hayırlı olsun
  • @Zia06, Sizede hayırlı olsun cihazınız.
  • Beyler 5010 menüsünde 4k yukselt yaptığımda projeksiyonda görüntü gidiyor tv de aynı 4k olmadıkları içinmi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman!

Beyler 5010 menüsünde 4k yukselt yaptığımda projeksiyonda görüntü gidiyor tv de aynı 4k olmadıkları içinmi acaba

Tabiki
  • Arkadaşlar 5010 3010 1010 818 hemen hemen aynı menü ve özellikte cihazlar.

Bütün arkadaşların desteği ile birlikte güzel bir türkçe kullanma kılavuzu oluşturabilirmiyiz.
  •  ►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları
     ►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları

Veritas larda net bir tarih belli değil iken sürpriz yaparak bir tanede yazlığa kaptık 5010. Veritaslar ve projeksiyon geldiğinde mevcut hoparlörler ve TV yazlığa gidecek

Tesadüfen iki cihazda silver oldu

• Hay maşallah.
    Delerium
    Hayırlı olsun. Biraz daha beklesen belki 5011 alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Hay maşallah.
    Delerium
    Hayırlı olsun. Biraz daha beklesen belki 5011 alırdın

Eksik olma sağol abi. Miladi takvime göre 2014 ü görür o iş

Stüdyo ekipmalarının bir kısmı gidince hoparlörlerden de net bir tarih alamayınca fırsat maliyeti politikası izledik. Yeni hoparlörler gelene kadar yatacak diğer cihaz.
  • Hayırlı olsun sayın Delerıum bu bahsettiğiniz veritaslar hngi modeller türkiye satışı varmı hoparlörlere baka baka yoruldum 30m2 odada 3500-5000 TL fiyatı geçmeyecek 5.1 set veya tek tek öneride bulunabilirmisiniz onkyo 5010 ile kullanılacak
  • @Mustafa*

Teşekkürler.

Energy markasının üst sınıf ürünleridir Veritas serisi. Ben yaklaşık 3 yıldır imzadaki Connoisseur serisini kullanıyorum ve çok memnunum ve refere edeceğim ürünlerdir. Bütçeniz dahilinde değerlendirebilirsiniz.

Bunlarında Reference Connoisseur serisi vardı ancak bildiğim kadarıyla üretimi durdu. Üst model Veritas ile devam ediyor.

Mesela Bendeki Front CF-70 modeline denk düşen ve aynı sürücü sayısında üst modelleri Reference serisinde RC-70 ve Veritas serisinde V6.3 modelidir. Detaylar için,

Resmi Site
    Energy Speakers

Review
    Energy Veritas V-6.3 Floorstanding Loudspeaker Review

Benim ilgilendiğim model bu V6.3 modeli

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları  ►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları

• umarım kısa zamanda kavuşursunuz hayalimde kef r serisi vardı ama 13000TL en az maliyeti
    bir arkadaşımın eski model yamaha avr ve 5,1 harman kardon hoparlör setini dinledim ve beni tatmin etti o nedenle fazla uçmamaya karar verdim :)
    önerilerinize açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa*

umarım kısa zamanda kavuşursunuz hayalimde kef r serisi vardı ama 13000TL en az maliyeti
    bir arkadaşımın eski model yamaha avr ve 5,1 harman kardon hoparlör setini dinledim ve beni tatmin etti o nedenle fazla uçmamaya karar verdim :)
    önerilerinize açığım.

Öncelik sinema ise Polk Audio bakabilirsiniz.
  • quote:

umarım kısa zamanda kavuşursunuz hayalimde kef r serisi vardı ama 13000TL en az maliyeti
    önerilerinize açığım.

Focal 826 dinle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polk Audio ları sinema için çok duyar oldum. Tower hoparlörlerin yanısıra kompakt TL modellerine de çok iyi diyorlar. Onkyo ile dinlemek lazım. Kullanan arkadaşlar var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman!

quote:

önerilerinize açığım.

Focal 826 dinle

ben gebzede ikamet ediyorum en yakın nerede dinleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufhacer

quote:

önerilerinize açığım.

Öncelik sinema ise Polk Audio bakabilirsiniz.

öncelik sinema o yüzden önerinizi dikkate alacağım teşekkürler
  • quote:

önerilerinize açığım.

Energy mutlaka dinleyin Kadıköy taraflarına yolunuz düşer ise

Diğer yandan DALİ İkon serisi de bütçeniz dahilinde inceleyebileceğiniz forumda birçok kişinin memnun kaldığı hoparlörlerden biridir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.