Şimdi Ara

YENİ ONLİNE OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olay istanbulda geçiyor herkes türk yerler türkiyeden ve oldukça başarılı bi oyun bence.herkesin oynamasını veya en azından denemesini öneririm.görünki knight'tan daha eğlenceli ve zor şimdilik en yüksek seviye level 25.oraya gelebilmek için gerçekten çok çalışmak gerekiyor.İşte link:

Istanbul - Kiyamet Vakti

İster savaşçı, ister büyücü, ister şifacı olun bu size kalmış.benim tavsiyem şifacı olun o zaman el üstünde tutulursunuz.çünkü büyük savaşlarda herkesin ekstradan can için şifacılara ihiyacı var.savaşçı ve büyücü çok ama şifacı az...
    daha fazla söze gerek yok link yukarda bence en azından bi kez deneyin.
    Unutmadan oyunu oynayabilmek için MYNET ÜYESİ OLMANIZ GEREKİYOR
    Şimdiden Bol Şans...

• http://istanbuloyun.mynet.com/

iste link bu burdan oyunu indirebilirsiniz
  • Etraf online oyun doldu.
  • denemek lazım bakım oldugundan indiremedim 18.00 de bakım biterse indirmeyi deneyecegim
  • arkadasım İstanbul Kıyamet Vaktiyle ilgili bir dolu topic var goremedin mi?
  • Heyy Taksim meydanı varmı?
  • oyunu oynuyorum lwl 6 Nick:HAPPYMAGE
  • bildiğim kadarıyla eziq grafik sistemi olan bir oyun lvl 30 u aşmıyor diye biliyorum.. bir başka konu Türklerin yapması ama grafik motorunu nasıl yapmışlar tartışılır (%99 araklamadır) Piyasada bundan daha iyi grafikli 100lerce oyun var... tek avantajı türkçe menüler.... yinede destek olmak için girin oynayın severseniz gold alıp destek olun belki ilerde wow u geçen bir oyun yaparlar tabi wow o zaman wow 99 adlı bi oyun çıkarmış olur o da ayrı konu...
  • turkler online oyun yapma konusunda beceriksiz
  • Actor grafik motoruyla yapıldı zannedersem.Motoru başarılı bir şekilde kullanmışlarmı derseniz tabiki hayır.Oyun optimizasyon bakımından adete yerlerde sürünüyor.O grafiklerle şu an iyi sayılabilecek bir bilgisayarda bile çokta akıcı bir şekilde oyunu oynayamıyorsunuz.Ayrıca oyunda kullanılan motorunun mmorpgye yatkınlığıda biraz tartışılır.İnterface kötü.Npclerle diyaloglar çok yavan.Getirdiği hiçbir yenilik yok.Koca deniz var ama balık tutma bile koymamışlar oyuna.Ayrıca lagda cabası.Moblar hala ve hala yetersiz.Bir mobu kesmek için 5 saat bekliyorsunuz ki spawn olsunda kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.