< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2055. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim aracımda var agm akü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enteresan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten normal akü takıldığında start stop olan aracın bu özelliği devre dışı kalıyor.
Normal değilde start stopta efb yeterdi.
Benim aracımda fabrika çıkışı agm var. Ben geçen yıl değişim yaparken fark ettim. O nedenle AGM ile değiştirdim. Birbirine karşı avantajı konusunda bilgim yok.
66 bin artı işçiliğe yaptırsanız satacağınız kişi verecek mi sanki parasını. Yaptırmadan satın gitsin. Boşa masraf.
Arızalı diye satabilir bu şekilde.
Bana start stop devreye girmiyorsa marş motoru arızası demeleri volant değişecek demeleri saçma geldi. Bunlar arızalı olsa araç ilk çalışırken de çalışmamazlık ederdi. Servisin teşhisi hatalı bence.
-
Tespit doğru gibi, fiyat çok yanlış gibi. Müsait zamanda sanayiyi ziyaret edin derim.
Ayrıca, her kontakta "S&S OFF" tuşuna sizin yerinize basan ufak ürünler var, sorununuzu çözmez ama üzerini örter.
Vitesin ordaki trimleri sökmeyi göze alsam kendime de yapıcam arduino ile ama, sökerken tırnakları kırarım yada ilerde ses yapar diye ellemiyorum.
https://www.nicomania.de/auto/start-stop-automatik-deaktivieren
-
İki parçanın birlikte değişmesi gerekliliği doğrudur diye düşünüyorum. Model uymasa da Bir önceki araç da marş motoru volant beraber değişmişti. İşin fiyat kısmı can sıkıcı. Belki sanayide bir ustadan akıl almak da düşünülebilir.
Bu zamana kadar diger opel araçlarımda yetkili servisten bir parmak ucu kadar fayda göremedim. Kaputunu açmadığım 5bin km deki far su alıyor diye suçlusu ben olmuştum. O zamanlar şimdiki gibi tüketici hakları korunmuyordu uğraşmıyorduk. Garanti süresi dolduğu anda yetkiliye daha adım atmam. Bu da benim yöntemim : )
Bir daha ben de adım atmam. Yenimahallede bir opel bayisi arka cam rezistansını koparmış. Siz kopartmışsınız diye beni suçlamıştı. Şimdi arka cam rezistansı çalışmıyor. Çalışması için camı değiştirmem gerekiyor şaka gibi.
çok severek, keyifle bindiğim ve garantisi devam eden aracımı sahiplik sürem boyunca yaptırmış olduğum 2 bakımda da farklı 2 yetkili servisle sorunlar yaşadığım için satmış durumdayım.
dünyanın en iyi aracını yapsa dahi satış sonrası politikalarından dolayı bundan sonra stellantis benden uzak olsun. iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 17 Şubat 2024; 23:10:55 >
Benimde ön cam değişiminde silecek altı plastiklerin ucuna doğru olan izolasyon malzemeyi koymayı unutmuşlar sonradan da bir daha sökmemiş ve ucuna öylece bırakmışlar.
Bende daha fazla zarar vermesinler diye kaldırdım kenara ilişmedim. Gideceğim ve tansiyonumu tavana vuracaklar. Ya sabır
-
Aracımı satarken en çok bu konuya üzüldüm. 1.2T öyle bir motor olmuş ki performans istiyorsunuz performans veriyor bunu da düşük yakıt tüketimiyle sağlıyor. Mantığa ters gelmişti hala daha aklımda oturtamıyorum. Kuzey Marmara Otoyolunda 220-230 km hızla anadolu yakasına geçmiştim ve varış noktasına doğru anadolu yakasının içlerinde trafiğe girmeme rağmen 7.3 litre yakmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Şubat 2024; 12:46:6 > -
Normalde benzinli araçlar basınça bir kaç kat fazla yakar, ama dizeller biraz daha insaflıdır yüksek hızlarda. Biraz ezber bozan bir tarzı var bu motorun.
Siz hangi araca geçtiniz? Ya da sadece sattınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snurce -- 21 Şubat 2024; 16:26:26 > -
Şirket aracım olduğundan henüz bir araca geçmedim hocam. kararsızlığım var geçip geçmeme noktasında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X