< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2056. sayfa)
-
-
Yeni araba alınacaksa ve şehir içi kullanılacaksa kesinlikle elektirikli alınmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt tüketimi dizel izlenimi uyandırmış olabilir ama, aracın "benzinli" olduğu detayını da paylaşayım.
-
Astra'daki 1.2T 145 motorun en sevdiğim yanlarından biri yakıt tüketimiydi ve gerçekten dizellere yakın bir tüketim sunuyordu. Yeni kasada ve diğer Opel'lerde bu motorun kullanılmasını isterdim ancak maalesef PSA motoru ile devam ediliyor.
-
Opel inan servisi astra k ön cam için 18 bin fiyat verdi doraglass 7 bin olimpia 6500 tl hangisi mantıklı sizce beyler
Ben dizel sandım 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.6 dizeller 1.2T'den fazla yakıyor :)
-
Herkese merhaba. Astra K 1.4 turbo alma arefesindeyim ancak bu piston kırma muhabbeti biraz tedirgin etti beni. Almadan önce ve sonrasinda dikkat etmem gerekenler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
4 silindirli 1.4T Astra K almayı düşünüyorsanız aracın periyodik bakımları düzenli olarak ve doğru yağ(Dexos 1 Gen2) kullanılarak yapılmış mı bunu kontrol edin, eğer buraya kadar her şey yolundaysa almayı düşündüğünüz araca motor kompresyon testi yaptırarak piston segmanlarında herhangi bir sorun olup olmadığıyla ilgili fikir edinebilirsiniz.
-
son zamanlarda aku alaniniz oldu mu? hangi marka (ve modeli mumkunse) ve nereden aldiniz?
-
Mümkünse 2017 model ve üstü al. 2015-16 olanlar o dönemde sorun çok bilinmediği için uzun süre yanlış yağla bakım yapildilar ve bilinçsiz kullanildilar. Üstteki arkadaşın dediği gibi kompresyon testi şart. Temiz bir şey bulur alırsan çok keyif alırsın Astra K çok iyi araba.
2016 exelance astra k aracımda agr masaj modu çalışmıyor ileri geri yukarı aşagı olarak tuslar calısıyor başına böyle bir sorun gelen var mı acaba?
Aklıma 9 bin kmde d1gen2 yağı yetkili servisten yurt dışından sipariş edip daha sonra bir opel çıkmacısında filtreyle beraber değiştirdiğim geldi.
Abi bu araba sıfır yanlış yere getirdin demişti adam : ) akıllı işi değil valla
quote:
Orijinalden alıntı: AykutozAklıma 9 bin kmde d1gen2 yağı yetkili servisten yurt dışından sipariş edip daha sonra bir opel çıkmacısında filtreyle beraber değiştirdiğim geldi.
Abi bu araba sıfır yanlış yere getirdin demişti adam : ) akıllı işi değil valla
Yıllık bakım için servisten randevu almaya yağ meselesini konuşabilmek için fiziken gittim. Dexos 1 Gen 2 yağ koyacaksanız bakım yaptıracağım yoksa yaptırmıyorum dedim tamam koyuyoruz dediler randevu işemrine not düşürttüm. Bakım günü iş emrine ek olarak "Dexos 1 Gen 2 yağ konulacak, müşteri yağı görmek ister" yazdırttım. Bakımdan önce çağrıldım kocaman varilin yanına götürülüp "işte bu" dediler. eğildim varilin etiketine baktım Mobil Dexos 2 yazıyor kocaman. Dexos 1 Gen 2 olacak yanlış varile getirdiniz diyorum başka yağ yok hepsine bunu koyuyoruz bu zaten Dexos 2 yani Dexos 1'i kapsıyor dediler. Yedek parça departmanına gidip işin yetkilileriyle yarım saat kavga ettim zaten işten izin almış gelmişim en son lanet olsun koyun dedim bakımı yaptırdım. 4 ay sonra da aracı sattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 28 Şubat 2024; 15:18:55 >
-
Servisle konuşarak bu işin yapılamayacağina kanaat getirdiğim için bu işlemi 2 kere yaptım hocam garanti süresince. Araba zaten 47bin e gelmek üzere muhtemelen benden daha bakımlı durumdadır 6 7 kere değişim gördü şimdi ne düşünüyorsunuz araç?
şu an ikilemdeyim hocam şirket aracı olduğundan belki yeni araç almayabilirim
1.6 cdti bakım fiyatları nasıl serviste ? Yaptıran oldu mu.
-
1.6 Cdti manuel alınır mı ?
-
alinir
-
arkadaşlar selam.
2016 1.2tsi ibiza kullanıcısıyım önümüzdeki dönemlerde astra veya leon satın almayı düşünüğyorum. leon hakkında bilgim var, zaten ibiza kullanıyorum fakat 1.5 dizel astra düşündüm 3 silindirli olması beni düşündürüyor, bundan dolayı 1.6 cdti astra ile leon arasında kaldım.
astra 1.6cdti de kronik sorun veya sorunlar var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X