Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.387
Cevap
301
Favori
2.393.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada oturanlara bir tek benmi bu kadar önem veriyorum anlamadım keşke arka tarafa havalandırma tünelleri koysalarmış kol dayama ve perde olsa güzel olabilirdi bunlar küçük şeyler ama fark yaratıyor arkada oturanlar için özellikle havalandırma tüneli
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Guzel kardesim eski kasa megane bile su haliyle daha performansli....C serisi o agirliga ragmen otomatik vites Renault motoruyla 9.5 saniyeler de...

Daha iyi olmaliydi kesin olarak...

Senin elin de guzel bir motor var,200 Kg hafifletmissin araci,yeni bir kasa yapmissin...Veriler Daha iyi olmaliydi bence...

Bence Beklentilerin biraz altin da demek istedigim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Eylül 2015; 15:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butterfly_effect_53 B kullanıcısına yanıt
    Hadi Canım Hadi....

• Arkadaki kolcak cok onemli bencede.videoda. reklam kokuyor cok övmüş olumsuz bi yani yok gibi
    1.4 ve 1.0 motorlari merak ediorum.sanirim test araci full olandi arka kolcak olmamasi ilginc

• Eren bey digerlerinide test etmis keske onlarida bugun yayinlasaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

aktarim degil hocam. vites disli orani. Opelin genelde 1 ve 2 uzun 3 kisa 4 ve 5 kisa dislidir. uzun yolda gercekten rahat ettiriyoe

Dostum Aktarim ne ile yapiliyor? Vites ile...

Rahatlik baska bir sey ben performans icin yazmistim...Tabi ki rahattir uzun yol olsun, trafik olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Eylül 2015; 12:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

136hp lik aracın ortalama tüketimi 3.9lt. Ecoflex modeli gelince daha da düşecek.

Ecoflex den bahsediyorum zaten...Youtube' de inceleme var mobildeyim,yuklemeye calisacagim musait olunca...Ortalama yakit tuketimi kotu vs degil yalniz...Iyi bir rakam ama daha iyi olabilirdi tabi...

• Eren bey digerlerinide test etmis keske onlarida bugun yayinlasaydi

• Opel servis kalitesini duzeltecek mi , olumsuz yorumlar okuyoruz.

• torr_besh T kullanıcısına yanıt
    Adam zaten söylemiş bunların olmadığını , hiç söylemeye de bilirdi reklâm olsa. Hem kimse kimseyi boş yere lansmanlara çağırmıyor , o kadar paralar , tatil imkanı , tabi ki reklâm olmazsa olmaz . Kim gitse , bu kadar yiyip içip , gezdikten sonra , her türlü reklâm yapar , birbirimiz kandırmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

136hp lik aracın ortalama tüketimi 3.9lt. Ecoflex modeli gelince daha da düşecek.

Ecoflex den bahsediyorum zaten...Youtube' de inceleme var mobildeyim,yuklemeye calisacagim musait olunca...Ortalama yakit tuketimi kotu vs degil yalniz...Iyi bir rakam ama daha iyi olabilirdi tabi...

Iyide mesajda 5 küsür lt diyorsunuz. 3. 9lt aslında. Bu motor performans motoru. Tasarruf istenirse 110hp lik motor alınmalı. Vites oranları çok daha uzun 110 lugun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 29 Eylül 2015; 12:56:17 >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    2008 ocaktan beri 3 farklı şehirde (hatay, adana ve son 2 senedir kocaeli) opel servisi kullanıyorum. herhangi bir sorunla karşılaşmadım, her seferinde ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 2 Ekim 2015; 1:12:08 >
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Verildi önceki sayfalarda
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Gec kaldin izmirli adasim

• Astra K üretim bandında ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 30 Eylül 2015; 8:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Astra J üretim bandında ,
    http://youtu.be/SCbDahmYCeg

K olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Astra J üretim bandında ,
    http://youtu.be/SCbDahmYCeg

sen 2009da kalmışsın kardeş, mağarada ne yedin 6 yıldır?
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Senin yiyemediklerini kardaş , o video da K'lar ile J'ler birlikte değil mi ? Sürçü lisan etmiş yada bir imâ da bulunmuşuzdur belki de...

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    afiyet olsun panpa, ben k gördüm sadece komple izlemedim ilerlete ilerlete, ikisi varsa k ve j dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.