Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.383
Cevap
301
Favori
2.393.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dizel zor o fiyata,benzinli 1.4 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

dizel zor o fiyata,benzinli 1.4 olabilir

Benzinli de çok yakar be hocm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Valla şu VW olayı Opele filan sıçrarsa belli olmaz,ani bir düşüş yaşar mı yaşar Aman sıçramasın ama...
    1.0 Turbo çok daha az yakıyor hocam,yani performanstan çok kayıp olmadan yakıttan ciddi tasarruf yapıyor.Onuda düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Valla şu VW olayı Opele filan sıçrarsa belli olmaz,ani bir düşüş yaşar mı yaşar Aman sıçramasın ama...
    1.0 Turbo çok daha az yakıyor hocam,yani performanstan çok kayıp olmadan yakıttan ciddi tasarruf yapıyor.Onuda düşünebilirsin.

Araba geldin hele bi hocM bakalım yılda bir iki kez şehirdışına çıkıyorum 1.0 üzmez umarım bizi

• Arkadaslar twiter kullanicisi arkadaslar eren tekin astra k incelemesini yayinlarsa haber bekliorum sizlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşık oldum.
  • Matrix far.agr koltuk.sunroof.şerit takip vb ek güvenlik opsiyon olur gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 28 Eylül 2015; 18:06:05 >
  • Günün testi ,

•  Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• Kirmizi ateş ediyooooo

• Aynı fikirdeyim hocam senle.Mavi'nin rengide hiç fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 28 Eylül 2015; 20:58:16 >
  • Bu adam nereden bulup inceliyor her aracı önceden hayret

• Isin icine firmanin reklamida giriyor

• Otopark.com iki arkadas var bunlarin yorumlarida cok iyi arabaya tanitim amacli degil alici gibi inceleme yaparak yorumluyorlar iyiyse iyi kotuyse kotu.

• Aracin bence hic bi ozgun tarafi yok begeneler asik olanlar hic mi araba gormemis anlamadim..diger markalardaki hb lerin altinda bi tasarim olmus eski kasalar olmasina ragmen. İ30, julyet. Astra j, ceed bu aracdan cok daha yakisikli. Tipsiz olablarda var tabi auris, golf, megane. Yani anlicaginiz orta halli bi arac olmus bu astra.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Aracin bence hic bi ozgun tarafi yok begeneler asik olanlar hic mi araba gormemis anlamadim..diger markalardaki hb lerin altinda bi tasarim olmus eski kasalar olmasina ragmen. İ30, julyet. Astra j, ceed bu aracdan cok daha yakisikli. Tipsiz olablarda var tabi auris, golf, megane. Yani anlicaginiz orta halli bi arac olmus bu astra.

Bence ozgunluk konusunda haklisiniz ewet profilden i20 arkadan bmw stoplari falan filan ama araba piyasadaki saydiginiz butun hb lerden yakisikli yine tabii bana gore.renk zewk meselesi.ozgunluk sifir.honda civici tanitti kuzey amerikada mazda 3 un kopyasi.mazda 3 ic mekan audinin kopyasi.fordun burnu aston martin(hadi onlarin kendi markasi). kopya istemiyorsak sanirim premier sinifa gecmek lazim

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Bir araba bu pozu verebiliyorsa aşık olunur , benim de İ30'um var o da aşk bu da aşk , birader.

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• Guzel araba ama teknik verileri begenmedim Dizel adina..

136 Bg dizel 0-100 9.6 saniye...Son Hiz 205 Km/s..

Ortalama tuketim 5.3

Guncel Astra bile 10.3 saniye..O kadar kilosu hafifledi diye metedilen Astra boyleyse eger isimiz var...

Guncel Megane 3 bile 9,5 saniye 130 Bg...Demek ki yeni Kasa Megane performans olarak Astra'dan daha iyi olacak ki kilosu da hafifletilmis olarak gelecek..Daha az yakacagi da kesin...

Opel'in aktarim sorunlari devam ediyor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Eylül 2015; 5:01:24 >
  • aktarim degil hocam. vites disli orani. Opelin genelde 1 ve 2 uzun 3 kisa 4 ve 5 kisa dislidir. uzun yolda gercekten rahat ettiriyoe

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Guzel araba ama teknik verileri begenmedim Dizel adina..

136 Bg dizel 0-100 9.6 saniye...Son Hiz 205 Km/s..

Ortalama tuketim 5.3

Guncel Astra bile 10.3 saniye..O kadar kilosu hafifledi diye metedilen Astra boyleyse eger isimiz var...

Guncel Megane 3 bile 9,5 saniye 130 Bg...Demek ki yeni Kasa Megane performans olarak Astra'dan daha iyi olacak ki kilosu da hafifletilmis olarak gelecek..Daha az yakacagi da kesin...

Opel'in aktarim sorunlari devam ediyor gibi...

0.1 saniye daha hızlı diye mi megane performanslı ve astra aktarım fukarası oldu :D
    Hepimiz cok süper hızlı vites attıgımz için 0.1 saniye ile astra kötü :D

Astra hafifledi ama belki megane kadar hafif değil.

Bundan sonra yazdıklarım size yönelik değil hocam alınmayın.

Forum cok klişe herkesin basic bilgileri var ve deneyimlemese de illa bilgm var diye söyleyecek :D

Örnek
    -focusun yol tutusu cok iyi
    -opelin aktarması kötü ve agır
    Vs vs gbi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.