Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.385
Cevap
301
Favori
2.393.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    halbuki spy fotoğraflarda araç hep cam tavandı. çok umutluydum. inşallah cam tavan gelir.
  • Gelir gelmez bayiye gidip inceleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wings35 kullanıcısına yanıt
    Spy fotolarda da yoktu , bazı fotolarda tavan kamuflajı yok , panaromik gibi duruyor , sonradan bir sürpriz olur mu ? Benim bu Astra'da kafam çok karıştı , parça parça birşeyler çıkarıp duruyor
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    benim gördüklerimin çoğu cam tavandı...

http://www.caradvice.com.au/344764/2016-opel-astra-spied-on-the-road-in-europe/photos/

• wings35 kullanıcısına yanıt
    İlk bakışta cam gibi gözüküyor fakat tavanda kamuflaj yok ve aracın rengi siyah , beyaz test araçlarında cam tavan olmadığı açık . Test için ; ya özel bir sebepten yada gerek duymadıklarından tavanı kaplamamışlar , kuvvetle muhtemel.

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• şerit takip
  • motorlar da fenalı fenalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 27 Eylül 2015; 10:42:28 >

• Beyazı felaket görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre sonra ilk defa bir Opel'i beğendim. Tasarımı, motor seçenekleri falan çok iyi olmuş. Abartılı fiyatlarla gelmezse VW skandalından sonra iyi satış yapar piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de C segmentinde başa oynayacak.

• Galiba artik tek kapisi uretimicek gercekten kotu oldu. Yerine GT planlaniyor. Bilgisi olan varmi bu konuda arkadaslar.

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    GSi kesin olacak , motor 2.0 litre 250 bg deniyor ama bence 1.6 200 bg olması lazım. Netice OPC olacaksa mantık bunu gerektiyor. GTC olayını pek açıklamadılar , zaten ben kasanın tanıtımından hiçbirşey anlamadım . Aniden fuarda SportWagon'u çıkardılar nasıl olduysa ? Eee o zaman sedan ve GTC' yide yetiştirseydiniz ya , en uyuz olduğum şeyde budur , bunu bütün markalar yapıyor madem yeni kasa yapıyorsun bütün gamını aynı anda sunsalar ölürler. Bi bakıyorsun , kasa üretimden kalkmaya yakın anca kasanın gamını tamamlamıyorlar mı , hasta oluyorum

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 27 Eylül 2015; 13:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

GSi kesin olacak , motor 2.0 litre 250 bg deniyor ama bence 1.6 200 bg olması lazım. Netice OPC olacaksa mantık bunu gerektiyor. GTC olayını pek açıklamadılar , zaten ben kasanın tanıtımından hiçbirşey anlamadım . Aniden fuarda SportWagon'u çıkardılar nasıl olduysa ? Eee o zaman sedan ve GTC' yide yetiştirseydiniz ya , en uyuz olduğum şeyde budur , bunu bütün markalar yapıyor madem yeni kasa yapıyorsun bütün gamını aynı anda sunsalar ölürler. Bi bakıyorsun , kasa üretimden kalkmaya yakın anca kasanın gamını tamamlamıyorlar mı , hasta oluyorum

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

Yok abi simdo
    Astra j GTC alicaktim, sirf bu yeni kasasi gelmiyir diye vazgectim. Cunku deger kaybi ve elimde kalicak, Ayrica resmi aciklama yapildi
    abi opc 1.6 280 ps oldu downsizigin yapildi.
    Motor1.com
    Opel Astra OPC slated to use a turbocharged 1.6-liter engine
    http://www.worldcarfans.com/115092399352/opel-astra-opc-slated-to-use-a-turbocharged-16-liter

• Günün videoları,

• Eren tekin hafta içi arabanın incelemesini paylaşacakmış.instagram hesabından yazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

Eren tekin hafta içi arabanın incelemesini paylaşacakmış.instagram hesabından yazdı.

Gider disel olani dener bize 1.4 150 hp lazim

• Araba güzel olmuş. Ama sanki yeni honda Civic daha bi şey olmuş.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Megane'da boş değil

• torr_besh T kullanıcısına yanıt
    Büyük bi ihtimalle dizel testi gelir hocam.Bakalım arabanın fiyatı ne olcak.Innovation pakette inş led matrix far olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 28 Eylül 2015; 0:07:19 >
  • Arkadaşlar dizel manuel sport donanımı seneye kadar 60 bine bulunur mu acaba

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.