Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.383
Cevap
301
Favori
2.393.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Haberde okumustum. Eski kasada da 120 lik gelmiyordu.

• On siparisler ne zaman acilir? 150lik sport donanim tahminen hangi aralikta olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Konfigürasyonlarda 160'lık dizel şu anda gözükmüyor.
    Almanya ve İngiltere'de 136 dizel en güçlü versiyon gözüküyor.

İngiltere'de 160hp lik motor konfigurator de çıkıyor. Baz paketi seçmişsindir.

• 1.4T 150hp manuel orta donanim 65k civari olur diye dusunuyorum opel donanim konusunda kismiyor bana gore orta paket araclar bile oldukca dolu,forum klasigi satis rekorlari kirar demeyecegim ama 1 yila her iki sokakta bir gorulmeye baslanir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70K spor donanimi biraksa 1.4 t offf hemen bi tane beyaz siparis gecerim

• Almanya'da fiyatlar böyle iken , fazla iyimser olmamak lazım. Kasım'da euro kaç olacak kim bilir?

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Dizeller mazda mx–5 fiyatı ile aynı almanyada. Benzinliler mazda3ten pahalı.dizel otomatik 100 ü rahat vurur tr de.

• 1.0 Easytronik güzel donanımlı bir araç düşünüyoeum ben de...
  • Foto ekleyemiyorum almanya sitesinden indirdigim brosurde fiyatlarin altinda kucukce yazilmis baska.fiyatlar var.kampanyali satis falanmi ki 150lik manuel 24710 yaziyor altindaki diger fiyatta 20760 sizce

• Almancayi cewirdim sonbahar onsiparis diyor

• opel'in şimdiki fiyat listesinin üstüne 5 bin koyun,alın size yeni astra fiyat listesi.lansmanda güzel fiyattan verirler.onun harici almanya fiyatlarını direk 3 ile çarpın.
  • Opelin satis stratejisi bi degisik hep kampanya mevcut fiyati sisir sonra 5k alta kampanyali fiyat de yasla.

• Ben de aynı hesabı yapıyorum ..zaten yakışanı da budur..Opel akıllı fiyat koyar ..daha da fazla uçacaklarını sanmam
  • torr_besh T kullanıcısına yanıt
    Evet ..biraz teselli ediyor potansiyel müşteriyi)) psikolojik uygulama)) ama olsun finalde kaçtan sattığı önemli ..her zaman VW den daha hesaplıdır ..Japonlar son yıllarda dizaynın içine ettikleri için benim orta direk olarak iki markam kaldı Opel ve Ford ..artık diğerlerini incelemiyorum bile
    Edit ; Artı hakkını yememek gerek, Peugeot da ciddi bir atakta son dönemde özellikle yeni 308 incelemeye değer bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 26 Eylül 2015; 14:20:09 >
  • arabayı özgün bulamıyorum bir türlü ne yanından baksam başka bir markaya benzetiyorum ya
  • 125 bg tsi golf almak üzereydim.yeni.yeni astrayı görünce vazgeçtim.kısmetse 150 bg manuel beyaz siparişi vercem.

• emir3 E kullanıcısına yanıt
    Ayni fikirdeyim sirf astrayi bekliorum canlisini gordugum an karar verecegim

• 70 bine sport donanım alınır gibi geliyor bana.golfün otomatiği 80 bin

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.