Şimdi Ara

YENİ OPEL ASTRA MI YOKSA YENİ AURİSMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • astra 1,3 cdtı sport sunroof paket , yeni auris 1,4 d advance skypack arasında kaldım. bilgisi olanlar varsa yazabilirseniz sewinirim

• auris 1,5 milyar daha pahalı sadece
  • Ikisi de guzel arac.

Astra ic mekan tasarimi ve kalitesi olarak on plana cikiyor.Auris bu acidan biraz geride. Distan iki arac da cok guzel bence.

Performans olarak Toyota on plana cikiyor. Ayrica dizel otomatik imkani var. Yeni kasa olma avantaji var. Sanirim astra dizelde otomatik sansi yok. 2014 te galiba 1.6 dizel otomatik astralar gelecek. O da beklenebilir aceleniz yoksa ama fiyat mechul tabii.

Zor karar. Tercihiniz ne olursa olsun yeni araciniz hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prong -- 24 Mayıs 2013; 23:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almandan şaşma

• Almandan şaşma

• cc benim için önemli bir donanım olduğu için ben astra alırdım. 1,3 cdti gitmez diyenler falan çıkabilir kulak asma sakın astra ne kaadar gitmezse dizel auriste o kadar gitmez
  • Evet 1.3 astra gitmiyor 15 saniyede 100 km hıza ulaşan araba gitmiyor demektir kasa ağır geliyor biraz beklersen 1.6 dizel getirecekler yol sonuna dogru biliyorum auris in iç tasarımı satrancın yanında 2. Sınıf kalıyor ki bence kasa olarak da astra aurise gore daha guzel astranin kasasında 2 senelik rahat 2-3 sene binersin daha yeni makyaj yedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Auris.
  • Beklerseniz 1.6 CDTI daha mantıklı olur.

• Kesinlikle astra 1.3 yetersiz ama 1.6 dizel harika olur diye düşünüyorum, astranın tasarımı çok güzel
  • İkisini de test ettim, inceledim. Estetik ve tasarım yönünden kesinlikle Astra. Auris arka tasarımı konsol tasarımı berbat bence. Ama dikkatinizi çekerim kalitesiz demiyorum estetikten yoksun buldum sadece, zevk meselesidir.
    Performans yönünden ikisi de çok iyi değil. Auris'in yarı otomatik şanzımanı gayet stabil çalışıyor öyle anlatıldığı gibi 2'ye geçerken ön cama yapışma falan hepsi hikaye. CC yok bildiğim kadarıyla büyük eksiklik.
    Astra'nın 1.3 motorunu eski kasalarda çok kullandım herhangi bir geliştirme yapılmadıysa o motor gerçekten performanslı değil. Auris birazcık daha iyi gibi.
    Işıklarda drag moduna girmiyorsanız ve otoyolda 200'ün üstüne çıkma gibi planlarınız yoksa iki araba da tercih edilir ve üzmez diye düşünüyorum.
  • ikisi de guzel araçlar. ama bence astra az farkla önde. astrayı tercih et
  • Ya herkes 1.6 dizeli bekle diyor iyi hoşta fiyatını söyleyen yok 1.6 dizel 65000 tl aşağı olmayacak.
  • Astra derim.
  • benim o kadar param olsa auris alirdim.
    en buyuk etken opelin berbat otesi aktarmasi;
    auris 0-100 12.5 sn iken
    astra 0-100 14.5 sn

2sn burada az gozukeblir ama kullanimda tam bir facia niteliginde.

bir diger husus servis kalitesi toyota tartismasiz serviste en iyisi gerek sorunu tespit edebilmeleri musteri memnuniyeti acisindan garantisi dolmus aracin parcasini bile garantiden degistirmeleri gibi olaylara rastladim.
    bunun yaninda forumda opel alan arkadasin klima ile ilgili yasadigi sorunlarda var bu sorun her aracta olabilir birsey demiyorum ama arkadas servisle bayagi bir cebellesmisti.tabi bu servisten servise degisebilir.

bir de benim secimimdeki en buyuk etken eskiden beri toyotalara olan sempatim nasil desem yani diri duruyor araclari bana gore.tas gibi bir arac izlenimi veriyor. oyuncagi az saglamligi fazla gibi.iste anlatilamaz bir sempati var yani

• gerek dış gerekse iç tasarımıyla astra,auristen 3 gömlek üstün.auris toyotanın klasik ucube tasarımlarından birisi.astranın minnacık bir dezavantajı var.2sn yavaş auristen.o da fotofinişte lazım olur belki!
  • astra sedanını denedim evet ilk kalkışta ağır kalıyor fakat ışıklarda basıp kalkayım herkes geride kalsın aynadan onları izleyeyim yada 0-100 kaç sn çıkıyorum diye sürekli bir ölçüm içinde değilseniz astra çok güzel hem iç dizaynı hem dışı hemde renkleri (neptün mavi) çok güzel. şimdiden yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  • Forumdaki çoluk çocuk tasarıma baktığı için astra daha çok tavsiye ediliyor. Astra aurise nazaran daha ağır bir araç. Bu hem tüketime hem performansına yansıyor. Test edip az bir yokuşta kaldırmayı denerseniz hemen vazgeçebilirsiniz. Ben 3-4 kere stop ettirdim, zor kalktı araç. İç mekanı da basık. Ayrıca servis fiyatları da kazık. Aşağıdaki linkteki konuyu incelemenizi tavsiye ederim. İkisi arasında auris daha mantıklı. Dizel manuel olacaksa i30 falan da düşünülebilir. Astradan her türlü iyidir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61384056/tm.htm
  • vergi avantajı ve cc farkı var astrada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.