Şimdi Ara

Yeni Opel Astra Sport mu Citroen C4 Exclusive mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 30 gündür araç bakmaktayım ve şimdilik benim kullanacağım sonrasında eşimin kullanacağı bir araba aramaktayız.

Hemen hemen tüm markaları gezdik.Yeni Opel Astra Sport ile Citroen C4 Exclusive arasında kaldık.Fazla yol yapmayacağız onun için dizel düşünmüyoruz.

Araçlarda C4 daha donanımlı ve fiyatı 50.000 TL Astra aynı fiyat.

Önerilerinizi acilen rica etmekteyim.Test sürüşleri yaptım ama araçlar dizeldi tam karar veremedim.

Bugün yarın karar verip almam lazım.

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

• 2000 model citroenlere bak sokakta..
    birde opelllere bak..
    sorunun cecabı içinde...
  • Kesinlikle Yeni Opel Astra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulmezc

Arkadaşlar merhabalar;

Yaklaşık 30 gündür araç bakmaktayım ve şimdilik benim kullanacağım sonrasında eşimin kullanacağı bir araba aramaktayız.

Hemen hemen tüm markaları gezdik.Yeni Opel Astra Sport ile Citroen C4 Exclusive arasında kaldık.Fazla yol yapmayacağız onun için dizel düşünmüyoruz.

Araçlarda C4 daha donanımlı ve fiyatı 50.000 TL Astra aynı fiyat.

Önerilerinizi acilen rica etmekteyim.Test sürüşleri yaptım ama araçlar dizeldi tam karar veremedim.

Bugün yarın karar verip almam lazım.

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

çok iyi eleme yapmışsınız bence.ikiside çok estetik.benim tavsiyem siyah astra sport.eğer astra alırsanız beyaz veya gümüş almayın.çünkü krom çıtaları,kaplamaları en iyi siyah gösteriyor bence.karar sizin...

• Arkadaşlar merhabalar,

Aslında finale bu iki aracı bırakmıştık ama daha öncedende şirkette kullandığım Jettada aklım kalmıştı.

Üstüne birde doğuş otomotiv dün kampanya yapınca 48.000 TLye Jetta 1,4 TSI Comfortline aldım.

Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Gerçekten bu kalıpta tam isabet hayırlı olsun!...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.