Şimdi Ara

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mondeo ve C5'ten sonra Passat'a çok sağlam bir rakip daha geliyor.Hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

adının değişmesi bence cok iyi bir politika opel için. sonunda güzel bir iş cıkardı opele benden bi bravo

daha kısa olabilirdi düşüncesindeyim
  • Opel araçları beğenmezdim,ama bu muhteşem bir şey olmuş,@volkan_kolay bu paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 10 Ağustos 2008; 17:42:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

Ancak ne yalan söyleyim; bu kadar elektronik ve bilgisayar destekli donanım özellikle uzun vadede (garanti bittikten sonra) insanı düşündürmüyor değil...

levent-- hocam sende sağol..

evet düşündürüyor ama bu tip teknolojiler pat diye çıkmıyor çok uzun yıllar boyunca test ediliyor, mesela vw'nin yeni park asistan sistemi var bu bize göre yeni bir özellik vede yeni duyduk ama vw bunun üzerinde senelerdir çalışıyordu bizim için yeni ama vw için yeni değildi sadece yeni bir donanımdı..

bu özellikte opel için yeni birşey değil sadece yeni bir donanımdır yoksa mühendisler bu tip sistemleri yıllarca test edip geliştirdikten sonra araçlara adapte ediyor dünki buluşu hiçbir marka otomobiline koymaz..

• Bir önceki kasa vectradan çok daha zarif ve ihtişamlı.Ancak donanımını beğenmedim açıkçası.Baz donanımda mesela manuel klimanın ne işi var.6 hava yastığı+abs+esp+tcs olması güzel.Ancak artık daha fazla şeyin standart olarak sunulması lazım konfor açısından.Güvenlikte bir problem olmayacağı zaten aşikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 10 Ağustos 2008; 17:28:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bir önceki kasa vectradan çok daha zarif ve ihtişamlı.Ancak donanımını beğenmedim açıkçası.Baz donanımda mesela manuel klimanın ne işi var.6 hava yastığı+abs+esp+tcs olması güzel.Ancak artık daha fazla şeyin standart olarak sunulması lazım konfor açısından.Güvenlikte bir problem olmayacağı zaten aşikar

Türkiye donanımı değişebilir
    Güncel modelde olduğu gibi avrupadak donanıma ek olarak birçok şey fazladan sunulacaktır diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Bir önceki kasa vectradan çok daha zarif ve ihtişamlı.Ancak donanımını beğenmedim açıkçası.Baz donanımda mesela manuel klimanın ne işi var.6 hava yastığı+abs+esp+tcs olması güzel.Ancak artık daha fazla şeyin standart olarak sunulması lazım konfor açısından.Güvenlikte bir problem olmayacağı zaten aşikar

Güncel modelde olduğu gibi avrupadak donanıma ek olarak birçok şey fazladan sunulacaktır diye düşünüyorum..

evet çünkü mondeo ülkemizde en baz donanımda dijital klima sunuyor ama avrupada arka camları, manuel klima vs.. gibi daha düşük donanımlı mondeo satılıyor fakat bu donanım ülkemize getirilmiyor onun için aynı şey insignia içinde olabilir..

• güzel araba çıktığında düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

quote:

evet çünkü mondeo ülkemizde en baz donanımda dijital klima sunuyor ama avrupada arka camları, manuel klima vs.. gibi daha düşük donanımlı mondeo satılıyor fakat bu donanım ülkemize getirilmiyor onun için aynı şey insignia içinde olabilir..

Daha önce bu konu açılmıştı
    Sanırım cyborgtr arkadaş açmıştı orada detayları ile donanım farklarını açıklamıştık
    Neredeyse tüm markalar türkiyeye araçlarını avrupadan daha dolu şekilde getiriyor
    Opel vectrada manuel klima arka camlar manuel vede lastiklerde kapak var
    Passsattada durum farklı değil
    Arka camlar manuel dış koruma çıtaları siyah plastik vs şeklinde gidiyor liste
    Bana kalırsada insignia vectradan daha az dolulukta gelmeyecektir
    Ben en az vectra kadar bir donanım bekliyorum
    Deri döşeme olmaz belki ama çoğu şey olur

• quote:

Daha önce bu konu açılmıştı
    Sanırım cyborgtr arkadaş açmıştı orada detayları ile donanım farklarını açıklamıştık
    Neredeyse tüm markalar türkiyeye araçlarını avrupadan daha dolu şekilde getiriyor
    Opel vectrada manuel klima arka camlar manuel vede lastiklerde kapak var
    Passsattada durum farklı değil
    Arka camlar manuel dış koruma çıtaları siyah plastik vs şeklinde gidiyor liste
    Bana kalırsada insignia vectradan daha az dolulukta gelmeyecektir
    Ben en az vectra kadar bir donanım bekliyorum
    Deri döşeme olmaz belki ama çoğu şey olur

evet yanı şeyi diyorum bende avrupada olan baz donanımlar ülkemize göre çok daha düşük fakat daha çok çeşit ve istediğin opsiyonu ekleyebilme şansında var, ülkemize bu donanımlar gelmiyor çünkü açıkcası biz biraz lüksü seven bir toplumuz, zaten yeni çıkan araçların düşük donanımları müşteriyi çekmez onun için firma aracı doldurup getiriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

aracın en alt donanımı olan essentia bile diğer rakiplerinde opsiyonel olan bazı donanımları standart olarak sunmuş.. bu insignia için önemli bir aavantaj olacaktır..

paylaşım için tşk.ler @volkan

ben teşekkür ederim..

her zaman dediğim gibi yeni orta segment otomobiller çok çok iddialı bmw, audi, mercedes gibi markaların artık sadece imajı var, bu sınıftaki bir çok otomobil yenilikçi ve teknolojik yönleriyle dikkat çekiyor en önemlisiyse bu araçların artan kalite ve görselliği..

kesinlikle aynı fikirdeyim ve ınsıgnıa'nın vectra'ya yakın fiyatlarla satıldığında sınıf liderliğine yükselebiliceğini düşünüyorum

paylaşım için teşekkürler

• iç mekan ikinci fotoğrafta muazzam görünüyor. dış tasarımı da zaten hepimizin beğenisini kazanmıştı. bunların yanında şaşırtıcı özellikleri de öğrendik sayende sağol, eline sağlık.
  • çok güzel özellikleri var fiyatları uygun olursa düşünülebilir
  • 2.0 cdti 160 beygir harika
  • terkrar teşekkürlerr fazlasıyla açıklayıcı olmuşşş emeğne sağlıkk
    az çok anliorsam donanla görş açıysla yol tutuşuyla(başka yerde videoları grdüm) süper duruyoo
  • evet bizleri harika bir araç bekliyor gelsin de görelim bakalım.
  • süper görünüyor sanki 5 serisi hb i
  • içi de dışı kadar etkileyici.. d segmentinde premiumlarla diğer markaların arasındaki mesafe gün geçtikçe kısalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 10 Ağustos 2008; 22:11:26 >
  • Yalnız direksiyon göz tırmalayıcı duruyor en azından benim gözümde.
  • Aracı beğenmeyen yok sanırım
    Aslında bu forumda bir araç çok beğeniliyorsa o araç piyasada çok satmıyor :)
    Bakalım bunun kaderi ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.