Şimdi Ara

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: desiya

Aracı beğenmeyen yok sanırım
    Aslında bu forumda bir araç çok beğeniliyorsa o araç piyasada çok satmıyor :)

• 2.0 cdti 110hp baz....(torku bilgisi verilmemiş kaç acaba??)
    c5 te 1.6 110hp sunuyor yani vergi dilimi avantajı var...

keşke 1.6 dizel seçeneği konsaydı..
  • Araç mükemmel, tanıtım yazısı da mükemmel.
    D sınıfındaki bütün rakiplerinden daha üstün gözüküyor. Kusursuz bir otomobil üretmişler, tutması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

2.0 cdti 110hp baz....(torku bilgisi verilmemiş kaç acaba??)
    c5 te 1.6 110hp sunuyor yani vergi dilimi avantajı var...

keşke 1.6 dizel seçeneği konsaydı..

Adamlar sadece Türkiye için neden yatırım yapsınlarki
    Türkiyede sattıkları araç sayısına bakıldığında avrupanın belkide 50de biri sayıda araç satılıyordur
    Vede bu kadar ağır bir vergi dilimine sahip bizden başka bir ülke yok
  • yeni C5 le kapışır bunlar satışta.. ama gerçekten çok hoş benim aklım OPEL EYE ye takıldı standart mı acaba?
  • Bencede donanım bakımından aracın daha dolu gelmesi lazım:düşünsenize 50000 ytl verip insignia alıyorsunuz,arka camlar manuel
    Bir sorum var;araçta navigasyon varda bu navigasyon türkiyeyi gösterebilcek mi?
  • beğendim gerçekten 10 üzerinden/9 1 puanıdan ön tasarımını beğenmediğimden kırdım ama d sınıfında araba alacak olsam
    1 insagnia
    2 laguna
    3 passat olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maskelikevin

Bencede donanım bakımından aracın daha dolu gelmesi lazım:düşünsenize 50000 ytl verip insignia alıyorsunuz,arka camlar manuel
    Bir sorum var;araçta navigasyon varda bu navigasyon türkiyeyi gösterebilcek mi?

rakiplerinde olmadığı için insignia da bu donanımı sunmayacaktır tahminim vede büyük ihtimalde öyle olabilir, üstte olan navigasyon olmayan iç mekanı, alt resimde olan versiyonda navigasyon sistemine sahip olan modeli ve büyük ihtimalle üstteki model gelecektir yada buna ek olarak mondeo gibi renkli bir bilgi ekranı sunabilir navigasyon yerine..

aslında navigasyon ülkemizde pek tercih edilen bir donanım değil araçta standart ise vatandaş alıyor değilse alma gereği duymuyor, zaten bizim türk halkına efendim navigasyon donanımı istermisiniz diye sorsan o nedir diye diyecek sana sende diyeceksin gittiğin yerin bölgenin haritasını gösterir vs.. diye anlatacaksın sana aynen şunu diyecek türk sürücüsü

-la ben bu yolları avucum içi gibi bilirim ne navigasyonu la ver şu arabamı sinir etme beni.. sonra bunu diyen ankara gideceğim diye soluğu bayburtta alır..

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla )

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla )

• 1.6 180hp'lık motorda gelecek diye duymuştum ama böyle bir bilgi göremedim yoksa gelemyecek mi?
    gelirse hem fiyat hem performans hem ekonomi anlamında odukça başarılı olur

bende direksiyon dışında oldukça beğendim bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_BUTZ

1.6 180hp'lık motorda gelecek diye duymuştum ama böyle bir bilgi göremedim yoksa gelemyecek mi?
    gelirse hem fiyat hem performans hem ekonomi anlamında odukça başarılı olur

bende direksiyon dışında oldukça beğendim bu arada

evet 1.6 turbo motor haberi var ama tam kesin değil fakat büyük ihtimalle bu motorda araçta görev yapacak zaten benzinli motor seçenekleri şöyle..

1.6 115hp
    1.8 140hp
    1.6 180hp turbo
    2.0 200hp turbo
    2.8 260hp turbo v6

bu arada opc için 2.8 300hp v6 motora sahip olacağı söyleniyor bana göre biraz daha güçlü olmalı en azından 350hp olmalı bu benim görüşüm çünkü bu segment aracın performans modeli için 300hp çok güçlü bir model sayılmaz..

dizeller zaten belli

2.0 110hp
    2.0 130hp
    2.0 160hp
    bunların dışında ülkemize büyük ihtimalle gelmeyecek olan bir diğer dizelse 2.9 litre v6 250hp dizel motor..

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

rakiplerinde olmadığı için insignia da bu donanımı sunmayacaktır tahminim vede büyük ihtimalde öyle olabilir, üstte olan navigasyon olmayan iç mekanı, alt resimde olan versiyonda navigasyon sistemine sahip olan modeli ve büyük ihtimalle üstteki model gelecektir yada buna ek olarak mondeo gibi renkli bir bilgi ekranı sunabilir navigasyon yerine..

aslında navigasyon ülkemizde pek tercih edilen bir donanım değil araçta standart ise vatandaş alıyor değilse alma gereği duymuyor, zaten bizim türk halkına efendim navigasyon donanımı istermisiniz diye sorsan o nedir diye diyecek sana sende diyeceksin gittiğin yerin bölgenin haritasını gösterir vs.. diye anlatacaksın sana aynen şunu diyecek türk sürücüsü

-la ben bu yolları avucum içi gibi bilirim ne navigasyonu la ver şu arabamı sinir etme beni.. sonra bunu diyen ankara gideceğim diye soluğu bayburtta alır..

- Yeni arabanıza navigasyon opsiyonu ekletmenin bedeli: 2.000 YTL.
    - Arabayı sağa çekip pencereden kolunuzu çıkartarak yoldan geçen birine "Hemşerim bu adresi biliyor musun?" diye sormanın bedeli: Paha Biçilemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 11 Ağustos 2008; 18:15:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

yeni C5 le kapışır bunlar satışta.. ama gerçekten çok hoş benim aklım OPEL EYE ye takıldı standart mı acaba?

hiç zannetmiyorum standart olacağını bence opsiyonel donanım listesinde olacaktır, belki en üst donanım seviyesinde standart olur ama büyük olasılık opsiyonel donanım listesinde olacaktır, çünkü özel bir donanım ve kolay kolay standart sunulacağını zannetmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

yeni C5 le kapışır bunlar satışta.. ama gerçekten çok hoş benim aklım OPEL EYE ye takıldı standart mı acaba?

hiç zannetmiyorum standart olacağını bence opsiyonel donanım listesinde olacaktır, belki en üst donanım seviyesinde standart olur ama büyük olasılık opsiyonel donanım listesinde olacaktır, çünkü özel bir donanım ve kolay kolay standart sunulacağını zannetmiyorum..

Standart olması bana göre mucize olur.

• Sanki Mercedes'i andırıyor biraz...Ama gerçekten güzel olmuş...
  • saab daki 1.9 btid 180 ps lik dizel motor bulunacaktı hani??
  • Opel sonunda bu işi kapmış.
  • passat ı tahtından indirebilecek bir araç..tek dezavantajı şu anda uzun ve telaffuzu zor olan ismi...tabii fiyatı da üst seviyelerde olursa ekstra dezavantaj teşkil eder...
  • süper olmuş
  • @evolution100
    Hocam isim konusunu takma bizim halkımız ona kolay bir isim bulur
    Simbol'e sümbül derse buna Vectra'nın yenisi der geçer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.